Transparent
Inloggen
Sluiten

'Anderlecht wil huurcontract Derrick Luckassen ontbinden'

4 januari 2021 12:48 - La Dernière Heure
Foto: Pro Shots

"Anderlecht wil huurcontract Derrick Luckassen ontbinden"; image source: Pro Shots

Volgens La Dernière Heure overweegt Anderlecht het huurcontract van Derrick Luckassen te ontbinden. De van PSV gehuurde verdediger komt niet meer aan bod bij de Belgen en Anderlecht hoopt dan ook dat een andere club de huurovereenkomst wil overnemen. Mocht dit niet gebeuren zal hij vervroegd terugkeren bij PSV.

Meer op La Dernière Heure




Discussieer mee op de forums


Tags

anderlecht luckassen derniere heure

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Benieuwd of het straks weer allemaal aan anderen ligt. Komt gewoon tekort. Verlies pakken en door.
+2/-1

3 jaar geleden
OMG..En die kerel had het geluk daar gevonden en wilde nooit meer terug naar PSV?Mag inmiddels zichzelf wel eens in de spiegel kijken. Alleen bij AZ een succes geweest.
+3/-0

3 jaar geleden
Het scheelt dat hij NOOIT meer voor PSV wil spelen, hoeven we daar iig geen discussie meer over te voeren en het moge duidelijk zijn dat hij zich dus niet op de Herdgang hoeft te laten zien. Geen ruimte voor een onruststoker in deze belangrijke maand.
+2/-1

3 jaar geleden
't was niks, 't is niks en 't wordt niks
+2/-0

3 jaar geleden
Een tot einde seizoen lopend huurcontract zomaar ontbinden kan natuurlijk helemaal niet.

Anderlecht kan hem terugsturen maar financiële afspraken m.b.t. overname salaris blijven van kracht.

Onbegrijpelijk dat afgelopen zomer nog deze man zijn contract verlengd is. Nu zitten we er straks weer mee opgescheept. Gezien de urgentie bij Anderlecht zou dit zomaar een aanzienlijk salaris kunnen zijn.
+2/-0

3 jaar geleden
Ze wilden hem nog kopen in de zomer, maar PSV vroeg te veel geld en verlengde dan maar het contract en verhuurde hem nog een tijdje in de hoop dat ze het dan wel wilden betalen? Nu teruggestuurd en nog minder waard dan hij al was. 2/3 miljoen + salaris weggegooid.

Wat een geblunder weer.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Uhm.. correct me if i am wrong, maar volgens mij wilde Anderlecht hem niet kopen, vanwege de financiele corona ellende. Achteraf bleek dit bullshit, want een maand later konden ze wel met geld strooien voor andere spelers.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Vertel! Volgens mij is er slechts een paar miljoen uitgegeven in totaal. Anderlecht zit in zeer zwaar weer
+2/-1

 
3 jaar geleden
Dat is dan al meer dan dat ze zeiden te hebben. De boodschap van Anderlecht aan PSV was: We willen hem houden maar we hebben geen geld.

Vervolgens werd er een shitload aan spelers gehaald. Ook transfervrije spelers kostten (teken)geld. En ja.. er zitten inderdaad bij die 24(!) spelers ook spelers die zijn doorgeschoven uit de reserves/jeugd. Maar dan nog.. Er was dus wel degelijk geld om Luckassen te kunnen kopen.
https://www.transfermarkt.nl/rsc-anderlecht/transferrekorde/verein/58/saison_id/2020link
+1/-1

 
3 jaar geleden
Je kunt wel met lijstjes aan komen zetten, maar dat is maar de halve waarheid. Anderlecht had en heeft geen geld om echte aankopen te doen. Daarom investeren ze in transfervrije spelers, maar een speler aantrekken die 4-5 mln. kost is niet mogelijk.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Zeggen dat ze geen geld hadden is zeker wel de waarheid?

PSV wilde praten vanaf 2 miljoen (volgens het ED).
+1/-0

 
3 jaar geleden
Er was een koopclausule van 5 miljoen euro, dat wilde Anderlecht niet betalen.
Begrijpelijk, een lager bedrag wilden ze wel betalen (zover ik weet is dat nooit naar buiten gekomen, ik ga uit van zo'n 2 á 3 miljoen), maar daar wilde PSV niet aan meewerken waarna deze verlengen+verhuren constructie is verzonnen.

PSV had beter eieren voor haar geld kunnen kiezen.
+1/-0

Ik ga ervanuit dat als Anderlecht het contract niet verder na wilt komen dat PSV hun wel aan het gedeeltelijk overeengekomen deel van de salaris kan houden? En dat hij zich voor de rest van het seizoen op de Hertgang mag proberen te bewijzen, want er is wel iig een nieuwe Schmidt in de smederij, je weet maar nooit.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Een cursus zelfreflectie zou deze ‘gigant’ van PSV aangeboden moeten krijgen. Altijd ligt het aan anderen. Maar presteren hoh maar. Kan er echt helemaal niets van.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Je weet nooit wat een Schmidt van deze jongen kan maken. Er spelen nu jongens die een jaar geleden door de supporters nog gezien werden als PSV onwaardig. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.
+2/-0

 
Maar helaas zijn er hatelijke gevoelens zonder enig kennis van de echte gebeurtenissen bij dezen gevoegd, dat hij toendertijd gezegd heeft niet meer bij PSV te willen terugkomen had ook een reden, rara wie kent die?
+2/-0

 
Iemand die zich in de media meerdere keren zo uitlaat over zijn eigen werkgever kan van mij kapotvallen. Lekker rondjes laten lopen op de training bij Jong PSV. Verder heb je er toch helemaal niks meer aan.
+1/-0

3 jaar geleden
Goh verrassend.....

Komt er ooit eens een eind aan deze peperdure soap?
+3/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Netjes, gewoon ontbinden en de resthuur in 1 keer overmaken. Kunnen we hem aan een andere club kwijt en dubbel huur vangen
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage