Transparent
Inloggen
Sluiten

'Acht spelers Jong PSV mogen deze maand nog vertrekken bij de club'

6 januari 2021 07:22 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Acht spelers Jong PSV mogen deze maand nog vertrekken bij de club"; image source: Pro Shots

Acht spelers van Jong PSV hebben van de club te horen gekregen dat ze deze transferperiode nog mogen vertrekken. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Een aantal spelers van PSV Onder 18 zijn definitief doorgeschoven naar de selectie van Peter Uneken, waardoor een soort van natuurlijke sportieve schifting plaats vindt. Het achttal wordt momenteel al niet meer gebruikt bij wedstrijden van Jong PSV.

Justin de Haas en Chris Gloster zijn de bekendste namen. Beide verdedigers waren in de voorbereiding nog mee bij de A-selectie en De Haas zat in de thuiswedstrijd tegen Granada zelfs bij de wedstrijdselectie. Ook Rico Zeegers, Robin Schoonbrood, Djenairo Daniels, Gregory Kuisch, Andrew Medonca en Koen Oostenbrink hebben te horen gekregen dat ze mogen vertrekken. Behoudens Gloster hebben de spelers ook allemaal een aflopend contract.

Meer op ED.nl




Tags

jong gloster haas achttal andrew bekendste daniels djenairo granada gregory koen kuisch medonca oostenbrink rico schifting schoonbrood uneken zeegers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Vreemd om midden in het seizoen geen gebruik meer van 8 spelers te maken en door te selecteren.De enige reden die ik kan bedenken is dat de spelers van U18 geen wedstrijden spelen en stil staan in hun ontwikkeling. Met het doorselecteren naar JPSV is dat probleem idd opgelost.Maak RvN dan maar meteen assistent van Uneken dan kan hij volgend seizoen meteen doorschuiven naar hoofdtrainer JPSV.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Met 31 spelers voor Jong is het toch niet vreemd om er een paar, die toch geen toekomst hebben te willen lozen?
+2/-0

3 jaar geleden
Prima en duidelijke boodschap. Als het kwalitatief onvoldoende is kun je de speeltijd beter gunnen aan jongens waar we nog wel toekomst in zien.
Waarschijnlijk zal het gros niet direct vertrekken maar is er in ieder geval tijdig duidelijkheid over hun toekomst. Dat is ook beter voor die jongens.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
De contracten van deze jongens lopen dit seizoen allemaal af (behalve Gloster) en het lag in de lijn der verwachting dat deze niet zouden worden verlengd. Daarom is het normaliter wel begrijpelijk dat deze jongens "in de etalage worden gezet" om ze zo de beste mogelijkheid te geven hun voetbalcarriere te vervolgen bij een andere KKD selectie die mogelijk vanwege COVID minder diepe selecties hebben dan PSV via de combinatie met O18. De selectie van JPSV wordt steeds meer gepopuleerd door spelers van PSV O18 wat een hele goede zaak is, maar dat zorgt wel voor een uitgedunde selectie van PSV O18 in het geval de competities weer hervat worden dit seizoen. De selectie van PSV O17 is diep genoeg om daar weer voor aanvulling te zorgen indien dat scenario zou uitkomen.
+1/-1

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Prima zaak. Waarschijnlijk al langer gecommuniceerd. En deze gasten krijgen voldoende aandacht vanuit KKD dan wel rechterkant eredivisie. Dan wel mooie kans in het Engelse! Prachtige start van een bizar mooie carrière waarvan ik als simpele werknemer droom!
+3/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Terecht, doorselecteren met dit team. Kan je na gaan hoe die Medonca destijds werd weggeplukt bij Twente. Die ging het maken. Via de achterdeur weer weg. Die Gloster komt uit de koker van Sjonnie.
+3/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Eens, maar desondanks kan dit gebeuren. Ik heb liever dat ze in jeugd investeren en dan een flater slaan ipv bv bruma etc.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ik had volgens mij 12 minnen op mijn reactie toen ik nogal wat vraagtekens zetten bij de aankoop (3 ton) van Gloster. Ik geloofde namelijk niet erg in een jeugdspeler die niet kon doorbreken bij een Duitse 2e divisie ploeg. Mag van mij weer in het rijtje blunders van onze Sjon.
+2/-0

3 jaar geleden
They won't be missed... kan die trainer niet meteen mee wieberen? Kan RvN alvast wennen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Beter volgend seizoen met een schone lei beginnen. De 'eer' voor dit seizoen is volledig voor Uneken, daar hoeft Van Nistelrooij niet in mee te delen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Daar heb jij weer een punt. Eens. Al zou de terreinknecht het er wellicht wel bij kunnen doen. Veel slechter kan m.i. niet.
+1/-0

 
3 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Veel slechter kan m.i. niet.



En daar ben ik het helemaal mee eens.
Ik zie maar weinig progressie bij de talenten van JPSV. De materiaalman lijkt me dan weer een minder goed idee. :P
+1/-0

 
3 jaar geleden
Er zitten hier een aantal jongens tussen die al vanaf de E/F jeugd bij ons voetballen. Ik vind het ontzettend knap dat ze zich helemaal hebben opgewerkt naar Jong PSV. Jong PSV als eindstation is een hartstikke mooi eind voor velen en hopelijk kunnen ze zich doorontwikkelen bij andere KKD clubs. Ik denk dat er vanuit de Academy met gepaste trots naar mag worden gekeken en mogen via de voordeur vertrekken. De uitdaging voor de Academy ligt hem in het op tijd doorselecteren in de jeugd en gelet op het feit dat veel spelers van O18 het beter doen dan spelers van JPSV laat zien dat er een slagje gemaakt in naar het fameuze topsportklimaat. Dat zal zich echter op korte termijn nog serieuzer moeten doorontwikkelen.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Top reactie! Deze mag van mij de top3 in.
+1/-0

3 jaar geleden
Prima zaak opruimen wat niet goed genoeg is !!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage