Transparent
Inloggen
Sluiten

Djenairo Daniels vertrekt per direct bij PSV

7 januari 2021 13:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Djenairo Daniels vertrekt per direct bij PSV; image source: Pro Shots

Djenairo Daniels is per direct vertrokken bij PSV. Dat meldt de club via de officiële website. De 19-jarige aanvaller heeft een contract bij FC Utrecht getekend. Daniels kwam in de zomer van 2018 over van Almere City en kwam uiteindelijk drie keer in actie voor Jong PSV. Daarin wist hij één keer te scoren.

Meer op PSV.nl
Tags

daniels djenairo jong utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Succes Djenairo, geen slechte moyenne;-) Grapjeeee
+1/-0

2 weken geleden
Fijn om te zien dat de eerste, van 8 die mogen vertrekken, binnen een paar dagen al een nieuwe club heeft gevonden. Ik hoop dat de andere 7 ook snel een nieuwe club vinden.
+2/-0

2 weken geleden
Succes Djenairo , Erik zal zich binnenkort wel melden ;-).
+1/-0

2 weken geleden
Ik stond 2 jaar geleden op de Herdgang te kijken naar een jeugdwedstrijd.Een vriend van deze Daniels die naast mij stond vroeg mij of ik wel wist wie deze jongen was toen ik Daniels aanspraak over het verloop van de wedstrijd.Ik antwoordde ontkennend waarop Daniels tegen mij zei: "daar kom je gauw genoeg achter". Inderdaad Djenairo!. Na je, om die uitspraak, 2 jaar gevolgd te hebben kan ik slechts bevstigen dat je meer overtuigd bent/was van jezelf dan de PSV Academy die je, bij alle aspecten die daarbij komen kijken, niet goed genoeg vond voor een verder doorgroei bij PSV. Ik wens je niettemin veel succes in je verder 'carrière' en bij je nieuwe werkgever.
+1/-0

 
2 weken geleden
hij is 19 jaar, die kan nog wel stappen maken hoor. Al die mannetjes moeten wel vertrouwen hebben om het te maken.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

avondklok basarnhem besmettingen bok boscagli dumfries emmen feyenoord gakpo geblesseerden ginkel gommers gotze halftamme ihattaren madueke malen maurice mauro roger rosario sangare schmidt sir skipper sparta tinus uitgevoerd zahavi zoveelste