Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: PSV en Spartak Moskou akkoord over transfer Jorrit Hendrix

12 januari 2021 18:04 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: PSV en Spartak Moskou akkoord over transfer Jorrit Hendrix</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Jorrit Hendrix de club gaat verlaten. De club heeft een akkoord bereikt met Spartak Moskou over een directe transfer. Indien alle formaliteiten zijn afgerond en de medische keuring ook met succes wordt doorstaan, zal Hendrix zijn loopbaan in Rusland gaan vervolgen. "Jorrit is van grote waarde geweest voor PSV. Ik spreek namens de gehele club als ik zeg dat we hem deze overstap van harte gunnen", aldus technisch manager John de Jong. "Jorrit heeft zijn sporen als PSV’er verdiend. Hij is op jonge leeftijd naar PSV gekomen, is hier uitgegroeid tot een belangrijke A-selectiespeler en heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van meerdere prijzen. Zo zien we dat graag. We wensen Jorrit heel veel geluk en succes bij zijn nieuwe club."

Volgens Hendrix zelf was het tijd voor een nieuwe stap. "In het leven geldt: er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Een heel groot gedeelte van mijn leven heeft in het teken gestaan van PSV. Daar ben ik trots op", zo geeft hij aan. "Er zijn tal van mooie herinneringen. Van de kampioen- en vriendschappen tot mijn debuut als international van het Nederlands elftal in het Philips Stadion. Ik ben een echte PSV’er en draag de club, de mensen die hier werken en de supporters voor altijd een warm hart toe. Met die gedachte in mijn achterhoofd vertrek ik. Ik kijk ik uit naar een nieuw avontuur bij een topclub in een sterke competitie."

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

hendrix spartak achterhoofd formaliteiten gunnen jong keuring rusland selectiespeler sporen tal uitgegroeid vriendschappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Mooie foto: net na zijn oh zo belangrijke winnende goal (0-1) vlak voor tijd in Gelredome, december 2015, heerlijke ontlading toen en na afloop!
+7/-0

 
3 maanden geleden
inderdaad - dat heerlijke balletje in de verre hoek en vervolgens eerst nog uitglijden achter de boarding om vervolgens met de fans feest te vieren! :)
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hij kreeg zelfs bier van de supporters van Vitesse.
+1/-0

4 maanden geleden
Dit typeert Hendrix toch wel. Geen laagvlieger in Zuid-Europa maar een topclub in Rusland en strijden voor het kampioenschap.

Veel succes in Rusland, strijder!
+7/-0

4 maanden geleden
Nou tabee Jorrit, wens je succes daar aan de Moskva en zie je graag terug in Eindhoven tzt in een andere rol.
+4/-0

3 maanden geleden
Lekker naar Dubai en vervolgens knallen in Moskou. Bedankt voor alles Jorrit. Alle goeds in Rusland
+2/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Echte PSV'er en prima uithangbord voor de JO. Prachtiger transfer! Счастливого!
+2/-1

3 maanden geleden
Ik gun hem deze mooie stap. Het jammere is dat we met hem wel iemand verliezen die in de defensie uit de voeten kon! Spoeling wordt nu wel dunner achterin. Daar maak ik me zorgen, persoonlijk gezien!
+1/-0

3 maanden geleden
Jammer dat PSV maar weinig geld krijgt voor Jorrit Hendrix. Bronnen spreken van 700.000EUR
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

berrie bijwerkingen boscagli corona covid dumfries egmond fema fortuna griep heppie madueke mar noch pharma rosario sangare scheidsrechtersbaas schmidt sir skipper teze tinus vaccinatie vaccins var vdv vhtlsaw vlaggen vvv