Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'We zijn nu niet geforceerd op zoek naar nieuwe spelers'

15 januari 2021 16:10 - Omroep Brabant
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "We zijn nu niet geforceerd op zoek naar nieuwe spelers"; image source: Pro Shots

Ondanks dat PSV nu met enkele blessures kampt, zal de club niet actief de transfermarkt op gaan. Dat geeft Roger Schmidt aan in gesprek met Omroep Brabant. "Dat komt vooral omdat het niet echt langdurige blessures zijn", aldus Schmidt. "Maar we houden wel onze oren en ogen open voor als er zich een kans voordoet. Dat moet als de transferwindow open is. Maar we zijn nu niet geforceerd op zoek naar nieuwe spelers."

Meer op Omroep Brabant
Tags

schmidt geforceerd roger transferwindow voordoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik hoop dat er nog wat fitte spelers bijkomen. Bekende namen als monster en Luuk zouden dan kunnen. Iemand nog suggesties?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Je noemt continu ‘monster’: ten eerste wie is dat? Ten tweede: wat voegt een dergelijke speler toe?
+2/-1

 
2 maanden geleden
Wssn gewoon een top centrale verdediger uit zuid korea marktwaarde 2 miljoen volgens transfermarkt
+2/-1

2 maanden geleden
Alsjeblieft zeg, geen nieuwe spelers die niets kosten, daar hebben we er al te veel van gezien. Voegen niets toe dus dan kun je net zo goed iemand uit Jong PSV halen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik vind Götze best een aanwinst, die kostte ook niks.
Niet meteen opties afschieten voor je weet wat de speler kan en wat de situatie is.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Daar staan zo tien anderen tegenover waar het 9 van de 10 over gaat. Enne Gotze, is dat die wereldkampioen die te vaak pijntjes heeft waardoor hij meer niet speelt dan wel?
+2/-0

 
2 maanden geleden
@Red Bastard, noem er eens 10 die we voor niks hebben?
+1/-1

 
2 maanden geleden
Dat moet nog blijken, denk dat we met een aantal porseleinen mannen zitten oa Mario en Marco, moge ik me vergissen aub.
+2/-0

2 maanden geleden
Het monster zal te gek zijn maar van de zomer nog 15 miljoen gaat het niet worden lijkt me !!!
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Waarom niet. We moeten gewoon de beurs opgaan. Geld in deze tijd is vrijwel gratis de banken blijven maar drukken. Verder lijkt me de beurs wellicht ook goed om een professionele slag te slaan en financieel natuurlijk...
+1/-3

 
2 maanden geleden
Het moge duidelijk zijn dat je weinig van de beurs begrijpt. Op welke manier zou PSV dat moeten doen? Welke entiteit zou geld op koeten halen? Wat voor soort entiteit is vereist om op de beurs zaken te doen?
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
2 maanden geleden
Zo werkt de beurs niet ,en je moet toestemming hebben en is geen gratis geld of zo ,eerst effe verdiepen hoe de beurs werkt lijkt me !!!
+1/-0

2 maanden geleden
Eerst maar eens wat spelers omzetten in geld en Mvogo en Fein terugsturen. Dan zorgen voor echte versterkingen en ook eens werk maken van Jong PSV. Dat zou de vijver moeten zijn om blessures mee op te vangen, maar alles wat daar voor gehuurd of gekocht wordt flopt. PSV onwaardig hoe dat team de afgelopen seizoenen presteert. Ik stel voor om een ervaren specialist met een goed netwerk naast John de Jong te zetten en de functie van technisch directeur symbolisch te maken. Dit jaar afmaken met deze groep en volgend jaar door selecteren op spelers die in het systeem passen en mentaliteit hebben.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Het halen van spelers die in het systeem van Schmidt passen is natuurlijk vreselijk link. Doorgaans zit Schmidt 2-3 jaar bij een club. Mocht dat bij ons ook gebeuren dan zit je straks met een bak ‘systeemspelers’ opgescheept.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Van een middenveld Hendrix, Rosario, Thomas, Mauro wordt ik ook niet erg warm. Volgens mij heeft PSV ook de keus gemaakt om op een ander speltype over te stappen en wat aantrekkelijker te gaan spelen. We zijn de afgelopen jaren vooral verwend met zaaddodende partijen met controle op de eigen helft om vervolgens met 73% balbezit van Osijek te verliezen. Natuurlijk gaat het nu verre van perfect, maar de nieuwe intentie spreekt mij als voetballiefhebber in ieder geval heel erg aan. Bij vlagen kan ik echt genieten van het PSV onder Schmidt, dus ik hoop dat zijn opvolger ook een aanvallende stijl heeft. Ik denk dat je het met countervoetbal ook niet meer gaat redden tegenwoordig. Waar de rest is gegroeid de afgelopen jaren zijn wij een paar stappen terug gegaan. Het beleid van Toon heeft ons wat dat betreft nog geen windeieren gelegd.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dus je vindt dat PSV een paar stappen terug heeft gedaan en tegelijk complimenteer je Toon dat zijn beleid ons geen windeieren heeft gelegd.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Haha je hebt gelijk. Dikke onvoldoende voor Nederlands. Bedoel inderdaad wat anders.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik snap nu meer wat je bedoelt Remmie. Ik vind Sangare, van Ginkel, Gotze en Gakpo al van een hoger niveau. Zo'n Thomas afgelopen woensdag was weer dramatisch. Volgens mij missen we middenvelders met scorend vermogen en creativiteit maar die zijn voor een club als PSV doorgaans onbetaalbaar.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Nee het zijn geen langdurige blessures - hoewel Romero??? - maar wel veel hardnekkig en/of terugkerend fysiek malheur bij veelal dezelfde spelers. Het lijkt maar niet op te houden.

Maar ik denk dat eventuele nieuwe (paniek)aankopen toch mosterd na de maaltijd zijn en die komen dan in dezelfde fysieke mallemolen terecht.

Één ding is kristalhelder: er zit iets volkomen fout met de fysiek/conditionele huishouding van onze selectie. En ik vind het te kort door de bocht om alleen maar terug te grijpen naar corona als excuus.

(edit: één positief aspect is natuurlijk de eerste minuten van Marco van Ginkel, als dat maar goed gaat met huidige systeem en/of belasting op trainingen)
+1/-0

2 maanden geleden
Waarom krijgt Fein geen kans...dat is een speler die wel de voetballende oplossingen vind.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Omdat hij de trainer nog niet kan overtuigen. Anders had hij al lang gespeeld. Defensief komt hij tekort in dit systeem.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Pfff ja dat kon Pereiro ook niet verdedigen maar heeft toch heel wat belangrijke voor Psv gemaakt.
Als je achterstaat zoals tegen Az wissel je aanvallende voor verdedigende ..dan maar het risico dat de derde valt en die viel dus toch wel.
+1/-0

2 maanden geleden
Zonder de vaste basis 11 is het maar slappe hap
+1/-0

2 maanden geleden
Gooi een visje uit naar Real madrid voor Eder militao.Deze 22 jarige braziliaan kwam anderhalf jaar geleden van FC Porto.Een sterke centrale verdediger,die door de aanwezigheid van Sergo Ramos,en wat pech met corona en blessure weing aan spelen toekomt.Hij is inmiddels topfit en moet wedstrijden spelen.Is zeer dynamsch,kopsterk,tweebenig,en kan op meerdere posities uit de voeten,centraal,rechtsback,centraal middenveld.met zijn salaris van 2.5 miljoen per jaar,kan hij voor een half jaar gehuurd worden.Het geld van Hendrix kan dus geherinvesteerd worden.We kunnen niet afhaken,terwijl we op 3 fronten in de race om prijzen zijn.omdat we geen investering kunnen doen.Real madrid kan bereid zijn hem te verhuren
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als we al investeren (huur/koop) lijkt me een centraal middenvelder n betere keuze. Lijkt erop dat Götze en van Ginkel niet spelers zijn waar we dit seizoen veel van mogen verwachten.
+1/-0

2 maanden geleden
wat ben ik dit seizoen nu al zat....de voorspelbaarheid hoe dingen gaan lopen. Dan hoop je nog tegen beter weten nog dat je misschien een keer aangenaam verrast gaat worden,maar helaas. Ongetwijfeld zal ongeacht het uiteindelijke resultaat Herr Schmidt met zijn arrogante glimlach alle eventuele kritiek wegwuiven. Ik heb helaas zijn boek besteld en gelezen,en daarin kwam toch duidelijk naar voren dat hij geloofd in een hechte vaste basis.. Ik begrijp dat hij in de eerste seizoenshelft noodgedwongen door het hevig inhakken van het corona virus op onze selectie veel moest wisselen. Ik meen me echter te herinneren dat Herr Schmidt beweerde dat in de tweede seizoenshelft alles anders zou zijn. Nu heeft hij in daar op zich wel gelijk in: spelers blijkbaar nog minder fit...voetbal nog minder van kwaliteit.gespeend van elke vorm van fantasie..Deze trainer is nu als een idioot aan het wisselen,niet om PSV aan succes te helpen,maar slechts om zijn eigen gelijk te bewijzen. Zijn enige doel om hier te komen was om een topclub in verval er bovenop proberen te helpen,en daarna een overgang naar een Europese topclub te bewerkstelligen. Helaas zijn beide missies verdoemd
+1/-0

2 maanden geleden
Ja want daar is geen geld voor en dan blijf je zitten met een team die niet kan opbrengen wat deze trainer graag wil zien. Schmidt is overal geslaagd maar ik zie het niet gebeuren bij PSV. Het probleem is die verrekte mentaliteit bij de spelers van PSV.
+1/-0

2 maanden geleden
We zijn inderdaad niet opzoek naar nieuwe spelers.

Wel valt het me op hoe zwak psv speelt als het voorstaat.

De tegenstander zet hoger druk en psv voetbal vanaf de eigen 16.
Die trend zie ik veel te vaak.

Gewoon buitenspel zetten, als het nodig is. Treurig mee terug lopen tot je eigen 16 en vanaf daar gaan voetballen, slaat nergens op

Zag het tegen Sparta weer en je maakt het zo onnodig spannend.

Aanvallend hebben we een goed elftal mits ze fit zijn, maar achterin moet er echt meer leiding komen
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alderweireld basarnhem boscagli drommel dumfries feyenoord hands heerenveen ihattaren izecson jong madueke malen mik mvogo psvehv psvrijnwoude rosario sangare santos schmidt skipper snor teze tsaar unnerstall var volendam zahavi zoet