Transparent
Inloggen
Sluiten

'Blessure van Cody Gakpo ziet er niet goed uit'

16 januari 2021 22:33 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Blessure van Cody Gakpo ziet er niet goed uit"; image source: Pro Shots

Cody Gakpo viel aan het eind van de eerste helft geblesseerd uit tegen Sparta. In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan dat het er slecht uit ziet. "We moeten het in het ziekenhuis gaan controleren, maar het ziet er echt niet goed uit", aldus Schmidt. "Het had niets te maken met de klachten waar hij eerder last van had. Er werd een overtreding op hem gemaakt en daardoor kwam het."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo schmidt controleren espn roger sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Lekker rustig weer gebracht dus!
Belangrijkste speler van onze selectie dit seizoen..!!!!
Ben je hem dalijk de rest van het seizoen kwijt met dat haastig gebreng (mooi woord) van hem. Iedereen krijgt rust tegen Sparta en een speler die niet fit is als gakpo ga je laten starten, ik vond het echt een domme keuze.
+2/-4

 
2 maanden geleden
Wat een onzin dit. Hij wordt op een smerige manier uit de wedstrijd getrapt. Dat had helemaal niets te maken met te snel brengen van een speler.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Was wel een overtreding. Maar gakpo was niet fit en had nooit mogen spelen vandaag (op kunstgras en met sneeuw!). Beter een weekend extra rust dan te snel brengen op zo’n veld, om lange blessures te voorkomen.
+2/-2

 
2 maanden geleden
Het was geen spierblessure wat hij had... Nogmaals: dat hij geblesseerd uitviel komt volledig door die overtreding. Niet omdat hij vorige week tegen Ajax ook tegen een blessure aanliep. De medische staf heeft hem (en Madueke) volledig fit verklaard. Heeft dan ook niets met te snel brengen te maken.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Waar baseer jij je op dat hij niet fit zou zijn geweest? Moeten er dan geen koppen rollen? Geloof je het echt dat er een paar senielen bij PSV de medische staf aanvoeren?
+2/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Net als tegen Ajax, werd hij ook bewust uit de wedstrijd getrapt door die viezerik Antoni. Die ook daarna nog goedkeurend naar Gakpo keek, en de regie liet het een keer per ongeluk zien op de tv. Ik hoop dat die viezerik zijn waterloo snel zal vinden. De var reageerd alleen op herhalingen van Fox Sport.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Uit de wedstrijd geschopt? Smerig? Hij kwam gewoon ongelukkig terecht. Kan je wel een strafschop voor geven, maar dat is wat anders.

Dat de man (weer) geblesseerd raakte, kan er ook zomaar mee te maken hebben dat-ie (nog) niet geheel wedstrijdfit was.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Dat was niet het moment waar hij geblesseerd raakte. Dat was een paar minuten later toen hij een trap van achteren kreeg en er geen vrije trap gegeven werd.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Oké. Duidelijk.

Ik kon niet alles even goed volgen.
+1/-0

2 maanden geleden
Die Nijhuis he. Eerst die keiharde overtreding op de achillespezen afdoen als niks. En dan ook nog een grote waffel tegen Schmidt en een gele kaart, terwijl die terecht verhaal haalt waarom een speler eruit getrapt mag worden zonder te fluiten. Kan die zak voortaan in de Achterhoek blijven. Mafketel met zijn maniertjes.
+6/-1

 
2 maanden geleden
Ho Ho laat de mooie Achterhoek erbuiten..
+1/-1

 
2 maanden geleden
Twente bedoelt ie ;-) Verder helemaal eens, Nijhuis is een flapdrol van een scheids, die zichzelf vele malen belangrijker vindt dan een eerlijke wedstrijd of het welzijn van de spelers.
+4/-0

2 maanden geleden
Ik weet al wat ik ga unibetten volgende week. Wordt weer weer een opstelling zonder de geblesseerden. Ook de twijfelgevallen zullen gespaard worden. Oh ja, en een aantal basiskracht en hebben uiteraard rust nodig vanwege het drukke programma. Waarschijnlijk spelen Sangare en Rosario en de rest weer 1 grote tombola in 1 van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen (zucht)
+2/-1

2 maanden geleden
Nijhuis bedankt! Lekker mannelijk gevoetbald . En dan ook nog zeggen dat ie al veel minder liet doorgaan dan normaal. Er zijn gewoon regels die hij moet hanteren,dat moet hij doen . Niet ze zelf bepalen. Ik weet nog dat hij Estaban rood gaf omdat dat van de regels moest, maar kennelijk fluit hij sindsdien nooit meer zo strak volgens de regels... Hoop echt dat de knvb nu ook inziet dat het beter is om deze drol niet meer op psv te zetten, want hij staat er iedere keer bevoordeeld in en kan daardoor niet meer consequent fluiten
+6/-0

2 maanden geleden
Sneeuw kunstgras. Goeie combinatie voor blessures. Nooit door mogen gaan
+3/-0

 
2 maanden geleden
Boscagli werd ook 3x onderuit geschoffeld. Geen geel, 2 keer zelfs niet gefloten. bij een overtredingje in het strafschopgebied van Teze geeft dit sujet een penalty.
+2/-0

 
2 maanden geleden
In het geval Gakpo was ook vrij weinig aan de hand. Hij kwam met name ongelukkig terecht op beroerde ondergrond. Mag je wel strafschop voor geven en hij stond beslist dichterbij dan de strafschop van Sparta.
+1/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basarnhem bok cocufan crockett dumfries gewelddadige haller hands handsbal ihattaren james kind knvb madueke makkelie malen martinez nederland raiola schmidt schuurs skipper sonny superster tadic var vertessen viergever werkgever zahavi