Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo enkele weken uit de roulatie'

18 januari 2021 09:18 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo enkele weken uit de roulatie"; image source: Pro Shots

PSV kan enkele weken niet beschikken over Cody Gakpo. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De aanvaller viel tegen Sparta geblesseerd uit met een enkelblessure en onderging zondag al een MRI-scan. PSV zal op maandag zelf met een precieze diagnose komen.




Tags

cody gakpo diagnose enkelblessure mri scan sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het was ook een rotschop. Maar ja, gewoon doorvoetballen hè Bas!
+4/-0

3 jaar geleden
Begin zo langzamerhand te denken dat het gewoon niet mag dit jaar met corona en alle blessures. Alles zit ook echt flink tegen. Dit soort blessures gebeuren nu eenmaal in het voetbal. Maar twee wedstrijden oprij eruit getrapt worden is wel zuur voor deze jongen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat gevoel krijg ik ook. We hebben veel pech gehad met blessuregevallen en scheidsrechterlijke dwalingen. Als ik dan zie hoe onze concurrent uit de hoofdstad afgelopen week in twee wedstrijden door het oog van de naald kruipt. Om nog maar te zwijgen over de penalty die wij in de slotfase tegen hun hadden moeten krijgen. Dan bekruipt je het gevoel dat het niet mag dit seizoen.
+2/-0

3 jaar geleden
Doodzonde. Belangrijke schakel in een snel PSV met kompanen als Malen, Madueke en eventueel Gotze mocht die weer eens fit zijn.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Tweede week achter elkaar dat ie op diezelfde enkel getorpedeerd wordt. Tegen Ajax werd ook niet gefloten. En niks herhalen hè! Kan me nog Thomas tegen AZ herinneren vorig jaar met die rode kaart. Wordt 47x herhaalt met zo'n achterlijke als commentator die het nog aan loopt te dikken.

Speler van AZ kon gewoon door voetballen destijds. Maar wel rood voor Thomas. En nu niks herhalen. Lekker doen alsof het niks is. Maar wel weer een speler er weken uit. Kutje Nijhuis. Schmidt heeft 1000% gelijk en komt voor zijn speler op. En uiteraard komen ze vandaag in Zeist weer in actie om Schmidt 'kalt te stellen'. Maar het wordt tijd dat ze van zich af bijten hier. Dat slappe gedoe en over zich heen laten lopen, ook op het veld, dat moet eruit.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Valt me ook op dat er vrij selectief herhaalt wordt. Ook het neerhalen van een doorgebroken speler door Schuurs en zijn latere tackle waren één herhaling waard. De overtreding op Gakpo in de zestien tegen Sparta ook één herhaling vanuit de verkeerde hoek. Toen Sangaré op iemand z'n voet stond werd het meermaals herhaalt met zoom en vier verschillende camera's. Vervolgens had de commentator het nog drie keer over dat Sangaré eigenlijk niet meer op het veld mocht staan, om het een kwartier later nog een keer midden in de wedstrijd te herhalen... De macht van Foxsport/ESPN icm de Var is vrij groot. Ook merk je dat scheidsrechters in de rust de analyse meekijken / dan wel appjes lezen, dus ook wat daar wordt besproken is van invloed op de tweede helft. Het maakt het voetbal er niet leuker op helaas.
+4/-0

3 jaar geleden
Dat was een duidelijk gevalletje uit de wedstrijd trappen onder de ogen van mister naaineus. Die zal wel weer een podium krijgen bij VI vanavond. Kan ie weer schijtlollig z'n schouders ophalen en gelijk krijgen van Derksen. Neemt niet weg dat de trainer dit soort uitspraken beter niet kan doen. Hoop gezeik weer.
+4/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Knap dat Nijhuis op die afstand kon zien dat er een overtreding begaan werd die een strafschop waard was terwijl de meeste overtredingen weggewuifd werden. Cody is wel weer de dupe door een lompe overtreding.
+4/-0

3 jaar geleden
Ik denk toch dat wij het als PSV-supporters helemaal verkeerd zien. Zelfs oud-scheidsrechter Wiedemeijer 'vindt het niet eens een overtreding'. Nou en die kan het als scheidsrechterbaas toch wel weten!
Zien wij het nou allemaal zo verkeerd of interesseert het niemand geen ene moer (behalve dan PSV en haar supporters)?
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Jij hebt zeker dit totaal verkeerd gemonteerde stukje van die gladjakker van ESPN gezien: https://www.espn.nl/video/clip?id=8050158link ?

Het gaat niet om die overtreding, maar volgens mij om deze: https://m.youtube.com/watch?v=nDJ-rvrI55glink vanaf 6:03.

Bij VI zijn ze Nijhuis ook weer lekker aan het verdedigen.
+1/-0

3 jaar geleden
Was ook gewoon twee keer achter elkaar een overtreding. En dat dat veld er nog bij. Bas Nijhuis liet het teveel gaan, en fluit later voor veel minder wel voor een pingel...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage