Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaak rond Roger Schmidt dient volgende week pas'

20 januari 2021 10:00 - Robin Jongmans
Foto: Pro Shots

"Zaak rond Roger Schmidt dient volgende week pas"; image source: Pro Shots

Robin Jongmans van De Telegraaf meldt via Twitter dat de zaak rondom Roger Schmidt en Bas Nijhuis volgende week pas zal dienen. Vanwege het midweekse programma heeft PSV om uitstel gevraagd en gekregen. De club heeft nu langer de tijd om de stukken aan te leveren die de aanklager van de KNVB heeft opgevraagd.
Tags

roger schmidt aanklager knvb nijhuis telegraaf uitstel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Vreemd. Je bent toch zeker van je zaak? Dan zou ik zeggen afronden! Nu loop je risico dat hij er tegen Feyenoord niet bij is. En blijft het een issue tot de uitspraak. Maar he, wie ben ik...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Helaas heb je als PSV zijnde nooit een zekere zaak versus de KNVB , vermoed ik
+3/-0

 
2 maanden geleden
De verdediging is vrij simpel. Je vraagt alle communicatie op van de scheidsrechter voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd. Ik neem aan dat de communicatie tussen grens en var worden opgenomen toch? Indien dit niet het geval is dan heeft de knvb ook geen bewijs dat het niet gezegd is terwijl ze dit wel hadden kunnen hebben.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Helemaal gelijk, al heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord dat opgenomen materiaal gebruikt is.
Ook niet tegen een speler ofzo.

Als het zijn woord tegen RS woord is dan moeten ze het laten vallen.

Overigens wel mooi bij Rugby hoor je wat de scheids zegt. Maar dat is off topic
+1/-0

2 maanden geleden
Natuurlijk, die gaat nu op zeker Feijenooit missen, plannetje geslaagd van Zeister Pinokkio's
+4/-2

 
2 maanden geleden
Met of zonder Schmidt: Feyenoord uit is structureel 3 punten voor PSV
+1/-1

 
2 maanden geleden
Toch verrassend dat telkens blijkt hoe moeilijk lezen is. Er staat duidelijk in het bericht dat PSV zelf degene is die uitstel van de zaak heeft aangevraagd.
+3/-0

2 maanden geleden
Waarom heeft de KNVB stukken nodig van PSV, als men er toch niet naar kijkt. Zij varen toch blind op de media en Nijhuis.

De uitspraak ligt al zo goed als klaar; 2 wedstrijden (schorsing) niet aanwezig in het stadion met een verwijzing naar het eerdere gedrag bij Vitesse-uit.
+2/-0

2 maanden geleden
Is de Telegraaf de algemene spreekbuis van de aanklager? Zijn er altijd als eerste bij als er wellicht een onderzoek wordt gestart ,melden ook als eersten als het onderzoek wordt gestart en nu ook weer als eerste op de hoogte. Beetje vreemd die directe lijntjes die ze daar hebben bij het onafhankelijke instituut...
+3/-0

 
2 maanden geleden
Sterker nog, de Telegraaf stuurt de KNJB aan.
+1/-0

2 maanden geleden
Staat onze juridische afdeling op het veld of zo??
+4/-0

 
2 maanden geleden
Toon is nog bezig een paar parttime juristen te polsen.
+2/-1

2 maanden geleden
Idd erg handig om uitstel te vragen. Zeker met 2 "zekere overwinningen" voor de boeg. Nu ga je, tenzij miraculeus bewijsmateriaal tegen Nijhuis, vrijwel zeker zonder hoofdtrainer naar De Kuip, alwaar je toch geen bijster goed track record hebt.

Misschien eens gaan voor transfer van juristen. Die van Feyenoord doen het over het algemeen wel aardig, terwijl PSV altijd bot vangt bij de (K)NVB*.

*die K moet je verdienen
+1/-0

2 maanden geleden
Damn, dat is dus precies wat ik gisteren al zei. Die gaat Feyenoord missen.
Maar hebben wij nu om uitstel gevraagd, dat begrijp ik dus niet. Volgende week hebben we toch OOK een midweeks programma??
+1/-0

 
2 maanden geleden
PSV beweert dat er weldegelijk iets is gezegd, dus ik neem aan dat ze dat ook goed gaan onderbouwen en verwachten onder een schorsing uit te kunnen komen. Ik verwacht echter dat eruit komt dat Bas weldegelijk iets gezegd heeft, hij hiervoor een waarschuwing krijg, omdat we het als grapje of zoiets moeten zien en Schmidt een schorsing omdat hij het in de persconferentie heeft verkondigt.
+3/-0

2 maanden geleden
Beste medesupporters,

De laatste keer dat ik op dit platform heb gereageerd is misschien wel 8 jaar geleden. Kortom; ik ben niet zo’n reageerder. Deze kwestie maakt mij echter zo kwaad, dat ik mij niet stil kan houden.
Wat Bas nu allemaal wel of niet gezegd heeft; we weten het allemaal niet, maar Schmidt zal het niet allemaal verzonnen hebben. Wat mij echter steekt is het gedrag van die Nijhuis. Hij zoekt overal waar hij kan de media op en loopt dan vervolgens de clown uit te hangen. Als scheidsrechter kan je grapjes maken in je plaatselijke kroeg en daar houdt het dan bij op. Nijhuis valt in geen enkel opzicht meer serieus genomen te worden en is in mijn ogen naar erger dan het niveau ‘rijdende rechter’. Vervolgens de KNVB die overduidelijk klassenjustitie toepast door nu wel een onderzoek in te stellen, terwijl er afgelopen seizoen feitelijk en structureel meer gal gespuwd werd door sommige trainers (denk aan de ‘gepassioneerde’ Advocaat) op de arbitrage met geen enkele consequentie.
De buitenwereld zal wel weer roepen; ‘de Calimero’s uit het Zuiden’, maar naast PSV zijn ook clubs als AZ, Utrecht regelmatig de klos. Keer op keer wil ik mij zelf doen geloven dat ik het teveel door een rood/witte PSV bril zie, maar ik kan niet anders dan concluderen dat rechtvaardigheid geen woord is wat in Zeist mag worden uitgesproken.
Wat Schmidt voor de camera heeft gezegd is misschien niet handig, maar als mens snap ik hem volkomen en als PSV supporter sta ik achter hem. Hij voelt de emotie van clubmensen om hem heen die al decennia lang tandenknarsend de wantoestanden van Zeist weg moeten slikken en Schmidt sprak zich uit......
+16/-0

 
2 maanden geleden
Van mij mag je vaker reageren want ik ben het helemaal met je eens.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Applaus van mij! Goed gesproken.
+4/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Beste Calimero eendrachtmaaktmacht,

Je hebt natuurlijk helemaal gelijk maar dat doet er niet toe.

Je moet inderdaad je rood-witte bril afzetten, sorry zeggen tegen ons en die arme meneer Nijhuis, geschorst worden en je bent zoals je zelf al zei inderdaad gewoon een Calimero. Stel je niet aan en accepteer je verdiende straf nou maar gewoon anders maken we die nog wat groter en zetten we Nijhuis op nog 8 wedstrijden van PSV dit seizoen.

Groetjes,

de KNVB.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Geen woord van gelogen
Nijhuis is alleen bezig met de Basje Nijhuis show
+5/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Die is er tegen Feyenoord niet bij. Daar zorgt circus Zeist wel voor
+4/-0

2 maanden geleden
Weet je tegen wie een schorsing moet worden ingesteld?
Naar die grensrechter van AZ- aj
Die zouden ze even heel lang moeten schorsen..

Vind het zo'n enge zooi geworden, net zoals dat hele ESPN. Lijkt ook steeds triester te worden

Enge mannetjes.

Volendammer: Ja, het had een spannende wedstrijd kunnen zijn, als we de kansen in de eerste helft hadden benut.

ESPN: Jullie hadden gewoon moeten winnen.

Een eng bedrijf.

Als ik kijk, kijk ik enkel nog naar buitenlandse streams


Eigenlijk belachelijk dat dit het enige aanbod is, waar zoveel fans voetbal moeten kijken.
+4/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aanwinsten basarnhem berghuis cocufan doan eredivisie feyenoord fortuna gakpo ginkel gotze hands ihattaren izecson jong ledezma madueke malen mauro mvogo pingel sangare santos schmidt sir tinus unnerstall var vertessen zahavi