Transparent
Inloggen
Sluiten

Lars Unnerstall: 'Ook nu ik niet speel, vind ik het hier fijn'

20 januari 2021 10:21 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Lars Unnerstall: "Ook nu ik niet speel, vind ik het hier fijn"; image source: Pro Shots

Het contract van Lars Unnerstall loopt na dit seizoen af bij PSV. In gesprek met De Telegraaf geeft hij echter aan niet uit te sluiten dat hij een nieuw contract tekent in Eindhoven. "Ik heb nog met niemand daarover gesproken, heb ook gezegd dat ik moet kijken naar wat ik wil. Ook nu ik niet speel, vind ik het hier fijn, om hoe de groep in elkaar zit", aldus Unnerstall. "Maar ik ben nu 30 jaar, dat is wel een leeftijd om te keepen. Als er iets komt waar ik zeker kan keepen, dan zou dat lekker zijn. Al kan ik me ook voorstellen hier te blijven, want je weet niet hoe de keeperssituatie bij PSV volgend seizoen is. Ik moet niets overhaasten en kijken wat er wel of niet mogelijk wordt."

Ondanks dat hij nauwelijks aan spelen toekomt, loopt hij zeker niet gefrustreerd rond bij PSV. "De trainer heeft voor Yvon gekozen, dat is nou eenmaal zo. Voor mij is het taak Yvon te steunen, hem te helpen goed te keepen, zodat wij elke wedstrijd winnen", zo geeft hij aan. "Je kunt een weekje boos zijn, maar daarna moet je jezelf herpakken en naar het team kijken. Het is voor niemand goed als ik domme dingen ga doen of Yvon kloteballen geef bij de warming-up. Dat zou ik andersom ook niet willen. Dan ben ik teamspeler en wil ik met het team iets winnen."
Tags

unnerstall yvon keeperssituatie kloteballen overhaasten teamspeler telegraaf toekomt weekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
En dan nu verdomd snel een nieuw contract geven, heeft gisteren laten zien hoe goed hij is.
+9/-0

 
3 jaar geleden
Een speler die met zoveel zelfbewustzijn op de bank plaatsneemt is al goud waard en daarbij is het inderdaad een verdomd goede keeper.

Kennen we pasveertje nog? De man die nog nooit een bal fatsoenlijk had tegengehouden dacht ff dat ie meer was dan alleen de man die de bank warm kwam houden. Nee, dan liever Lars
+1/-0

3 jaar geleden
Verlengen aub. Gouwe vent, en gewoon een hele goede keeper!!
+6/-0

3 jaar geleden
Als je ziet wat hij er allemaal weer uit haalt gisteren zou ik hem maar snel ruilen met de onzekere Mvogo. Puur op keeperskwaliteiten is Lars gewoon beter en de meevoetballende kwaliteiten zie ik eigenlijk ook niet terug. Hou me hart vast als de bal bij Mvogo is. Ik zou het wel weten als ik de opstelling moest maken.
+11/-1

 
3 jaar geleden
Tja.. er staan 2 verdedigende middenvelders die, laat ik het voorzichtig zeggen, soms nog wel eens een slechte pass geven of op een andere manier de bal kwijtraken en af en toe niet aanspeelbaar zijn op het middenveld, maar de keeper moet aanspeelbaar zijn, een bal goed aan kunnen nemen en een goede pass kunnen geven.

Ik zal wel een rare koekwous zijn maar zou het niet logischer zijn als we gewoon iemand op doel zetten die goed is in ballen uit de goal houden en middenvelders opstellen die kunnen voetballen?
+1/-0

3 jaar geleden
Goede keeper. Altijd geweest. Op de lijn beter dan Mvogo en 'meevoetballend'heeft Mvogo ook niet zo veel indruk gemaakt.
+3/-0

3 jaar geleden
Een goede stand-in komt meevoetballend tekort,gisteren daardoor ook bijna een tegengoal.
Heeft Mvogo die toegevoegde waarde dan wel?
m.i wel,maakt ook zijn fouten maar pakt toch een veel stabielere reeks,zowel op de lijn als meevoetballend.
+1/-0

3 jaar geleden
Buiten het feit dat ik dit een zeer volwassen en vooral goede reactie vind liet hij gisteren wederom zien een goede keeper te zijn. Terugspeelballen zal altijd een ding blijven bij hem want voetballend is het beduidend minder dan op de lijn. Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat topclub PSV met een gehuurde keeper (normaliter) aantreedt.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Keepers zijn de nieuwe middenvelders. ;)

En middenvelders zijn de nieuwe verdedigers. En de verdedigers zijn de nieuwe opbouwers of zo.

Echt... ik snap er geen reet meer van en het werkt ook voor geen meter.
Kunnen we niet weer gewoon gaan voetballen? Met 1 iemand die er voor zorgt dat er geen ballen het doel in gaan, 4 verdedigers, 3/4 middenvelders (dus geen verdedigers!) en 2/3 aanvallers?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hohoho maat, we hielden warempel El NUL gisteren. Ik durf hier niet teveel te klagen want ik krijg de ene na de andere kaakstoot van mijn mede forumleden. 😜💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
+1/-3

 
3 jaar geleden
Ach.. ik ben inmiddels ook wel wat gewend en het is toch ook gewoon om te janken zo slecht. En dan kan Schmidt wel zeggen dat we verdiend hebben gewonnen maar dat maakt het alleen maar nog slechter en nog meer om te janken.
+1/-0

 
Tony niet zeuren, ik geef je zelden een min, maar soms als je erom vraagt krijg je er ook een, wil je niet teleurstellen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dank. Eerlijkheid is waar het on draait. Ik ben gewoon hartstikke klaar met mijn cluppie. Snap er inmiddels niks meer van waarom ook Schmidt er weer geen voetbal in krijgt. Wat hebben we tot nu toe dit seizoen nou eigenlijk kunnen genieten? Plaatsing EL, ontwikkeling Madueke en het voetballende gedeelte van Boscagli, de sterke terugkeer van Malen maar wat nog meer eigenlijk? Ik erger me kapot op de momenten dat ik PSV kijk. Schmidt is volgens mij een zeer intelligent man, die weet wat hij wil. Wanneer gaat dat er allemaal eens uitkomen of zijn we echt gemaakt om toe te kijken hoe die snavels weer een prijs gaan pakken? You tell me
+1/-1

3 jaar geleden (gewijzigd)
Verdient momenteel een basisplek. Ik heb Mvogo lange tijd krediet - lees: het voordeel van de twijfel - gegeven, maar die veroorzaakte strafschop tegen AZ is de druppel.

Yvon houdt af & toe een bal tegen - mag het?! - maar dat doet Lars ook en vaker. Meevoetballend zijn beiden niet denderend.

Doorslaggevend is idd ook dat Mvogo gehuurd is en Unnerstall eigendom van de club. Ik snap het dilemma niet. Behalve dan dat het voor Schmidt klaarblijkelijk geen dilemma is.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik vind het kapitaal vernietigen dat Unnerstall niet speelt! Is Mvogo nou zoveel beter? Meevoetballend zo'n geweldenaar? Een half jaar met Mvogo kan ik niet zeggen dat hij de betwiste nummer 1 is. Word niet voor niks 2jr verhuurd door Huidige club. Unnerstall is geweldige lijnkeeper met katachtige reflexen, maar mindere uittrappen. Laat Unnerstall een paar weken staan. Hij verdiend ook een echte kans
+2/-0

3 jaar geleden
Gewoon opstellen deze man!
Veel te makkelijk aan de kant geschoven
+1/-0

3 jaar geleden
Naar mijn idee wordt er hier iets te veel ad-hoc gereageerd en naar incidenten gekeken.Natuurlijk heeft Unnerstal prima gekeept. Maar als je dat dan af gaat zetten tegen de slechte momenten van Mvogo dan loopt dat beeld natuurlijk scheef. Als je naar meerdere wedstrijden van Unnerstal kijkt zie je ook mindere acties en wedstrijden. En als je naar Mvogo kijkt zie je ook hele goede wedstrijden en acties. Mijn punt: een trainer ziet ze elke dag, heeft geen boodschap aan eigendom of verhuurd, kijkt gewoon naar het hele beeld en niet naar incidenten. Dus als op dat moment de balans doorslaat naar Mvogo kan ik dat volgen.Het is ook niet zo dat Mvogo slechte wedstrijd op slechte wedstrijd stapelt. Daarbij ben ik ook geen fan van het veel wisselen van je keeper. En natuurlijk , achteraf kijken is makkelijk , maar achteraf is het mooi wonen zei mijn opa altijd.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Schiet 10 ballen op Lars en dezelfde 10 ballen op
mvogo. Dan houdt Unerstall er gewoon meer tegen. Dat ziet iedereen volgens mij wel.
En sinds dat zogenaamde droomvoetbal van Schmidt ook na een half jaar nog steeds niet te zien is, prefereer ik iemand die gewoon ballen stopt ipv lekker tactisch mee kan doen in een spel wat er niet is.
+2/-0

 
Laat ze 10 ballen uittrappen komen er van MVogo 8 aan en van Lars 2. Kijk maar eens op de training als hij hard loopt, als je achter hem loopt klapt bij elke stap zijn hak naar buiten. Daar heeft hij geen controlle over. Maar iid zijn reflexen zijn minstens net zo goed of wat beter, dan Mvogo.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem benitez berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo gerets izecson klompje mauro oostenrijk oranje post psveldhoven ronaldopsv santos schouten sepp stewart strijdplan teze tillman veerman weghorst xavi