Transparent
Inloggen
Sluiten

'Chris Gloster in beeld bij Newcastle United'

22 januari 2021 20:29 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Chris Gloster in beeld bij Newcastle United"; image source: Pro Shots

Volgens ESPN is Chris Gloster in beeld bij Newcastle United. De linksback van Jong PSV wordt gezien als een versterking voor het U23 team van The Magpies. Zijn komst is echter afhankelijk of hij een werkvergunning krijgt om in het Verenigd Koninkrijk te mogen voetballen. Gloster is momenteel in de Verenigde Staten voor een trainingskamp met VS U23 als voorbereiding op het Olympisch kwalificatietoernooi in maart. Eerder kwam al naar buiten dat de verdediger deze transferperiode mag vertrekken bij PSV.

Meer op ESPN




Tags

gloster newcastle espn jong koninkrijk kwalificatietoernooi magpies trainingskamp werkvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Had er meer van verwacht, ook wel weinig echte kansen gehad.
Newcastle zou een hele mooie stap zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vraag me toch altijd af hoe een speler die bij ons helemaal niks laat zien in de belangstelling van een grotere club kan staan. Zien wij dan iets verkeerd? Of is in dit geval Newcastle heel dom of wanhopig?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.838 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage