Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV vraagt bij uitblijven publiek niet nogmaals om gunst aan supporters'

28 januari 2021 23:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV vraagt bij uitblijven publiek niet nogmaals om gunst aan supporters"; image source: Pro Shots

Als er de rest van het seizoen geen publiek aanwezig mag zijn bij de thuiswedstrijden van PSV zal de club de supporters niet nogmaals om een gunst gaan vragen. Dat geeft commercieel directeur Frans Janssen aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Houders van een 50/50 seizoenkaart krijgen de keuze voor teruggave van geld, korting op een seizoenkaart voor het komende seizoen of een schenking aan PSV. "Dat laatste gaan we niet actief promoten", aldus Janssen. "We hebben namelijk vorig jaar ook al een offer van onze supporters gevraagd en de voorwaarden die er nu zijn, willen we naleven. Als mensen er toch voor kiezen dat ze geen geld terug willen omdat ze de club willen steunen, kan dat uiteraard wel."

Mochten alle houders van een 50/50 seizoenkaart kiezen voor teruggave van geld zou dat de club ruim een miljoen euro kosten. Seizoenkaarthouders die voor een Original seizoenkaart gekozen hebben, hebben geen recht op teruggave. Seizoenkaarthouders met een All-In seizoenkaart hebben de garantie dat de huidige voorwaarden ook zullen gelden voor de seizoenen 2021/2022 en 2022/2023 zodat ze zonder verdere kosten naar de Europese wedstrijden, bekerduels en vriendschappelijke ontmoetingen in het Philips Stadion mogen als ze dan nog in bezit zijn van een seizoenkaart.

Janssen vindt het nog te vroeg om nu al te kunnen kijken naar het komende seizoen. "De inzichten en maatschappelijke ontwikkelingen veranderen erg snel. Het perspectief is moeilijk te schetsen, al zijn wij van nature optimistisch ingesteld", zo geeft hij aan. "We hopen uiteraard dat er snel gedeeltelijk of volledig met publiek kan worden gespeeld, mits dat binnen de geldende veiligheidsadviezen kan. We schatten nu in dat we voor volgend seizoen gewoon weer een originele seizoenkaart zullen uitgeven."

Meer op ED.nl
Tags

seizoenkaart gunst janssen teruggave houders bekerduels garantie geldende inzichten korting naleven nature offer original originele promoten schatten schenking schetsen uitgeven veiligheidsadviezen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


PSValtijd1 (geschorst)
2 jaar geleden
Garverdamme, ik wil hier helemaal niet over nadenken; het huidige seizoen is al erg genoeg, iedereen wordt depressief van het dat hele kut corona.

Enfin mijn nickname is niet voor niets PSV altijd 1.
+2/-1

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

site-admin 2 jaar geleden
Zoals vaker aangegeven: wil je een discussie starten over corona kun je daarvoor terecht in het topic op het forum.
https://psv.supporters.nl/forums/reacties/16/6/1/Corona
+3/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik was helemaal niet uit op een discussie over corona, ik baal gewoon van de hele situatie, dat ik (we) niet meer naar t stadion kan.
Dat is deprimerend en ik mis mijn 2e huis, het slap geouwehoer op de tribune, het geklaag, het gejuich, het gezanik, de euforie, de gezelligheid, de geur van het stak gemaaide gras, de verwachting, de woede te kunnen uiten, het kappen, het genieten van een aktie, de techniek, het aanzwellende geluid bij een aanval, enfin de gewoonlijke ervaring al met dan 35 jaar lang...
+1/-0

Het bijvoorbaat vermelden dat evt teruggave van 50/50 de club 1milj gaat kosten vind ik wel een beeeeetje meelijwekkend, onnodig, scheelt niet veel met Aub niet doen.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Zou het heel misschien gewoon een antwoord op een vraag kunnen zijn ipv een smeekbede?
Als het nou op PSV.nl stond...
+1/-2

2 jaar geleden
Zielig bericht van PSV-zijde. Heb zelf een onderneming, kapsalon met personeel, die gedwongen gesloten is.
Nauwelijks iets van steun. Wij mogen van de overheid absoluut niets doen en men dreigt met hoge boetes. Toch zie ik ook dat de PSV spelers elke wedstrijd een keurig vers geknipt kapsel hebben. Heb hier reeds een reactie over naar PSV gestuurd waarbij ik aangaf dat ik totaal geen solidariteit zie bij club en spelers. Ik zal jullie hun reactie maar besparen. En nu heeft men het liefste dat ik mijn 50-50 tegoed straks laat zitten. Bah bah.
+5/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar die reactie. Ik hoop en het lijkt mij dat ze daar een goed verhaal voor hebben.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Ik ben ook erg benieuwd naar de reactie !
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mijn vrouw knipt mij al jaren terwijl zij ook gewoon op kantoor werkt. Misschien hebben die spelers wel een zus, vriendin of moeder die het doet. Dus om meteen met stront te gooien is een beetje jammer. En er staat toch niks verkeerds in dat persbericht? Als ik jou was zou ik stoppen met PSV-supporter zijn, als je dat überhaupt al was. Het ga je goed.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jij hebt geen onderneming die gesloten is neem ik aan?? Beetje toevallig dat het grote gross van het voetbal er geknipt bij loopt!
+1/-0

2 jaar geleden
Gaat het niet worden dit seizoen en mag zelf al blij zijn als ik dit jaar de prik krijg ..En PSV dat is geen nieuws dat het geld kost ,bijna idereen kost het jl en dit jaar geld en hun baan ...
+1/-0

2 jaar geleden
"Teruggave van geld van een 50/50 kaart zou de club ruim een miljoen euro kosten".
Onze Duitse wereldkampioen kan dat makkelijk in zijn eentje al ophoesten zonder daar wat van te merken en dan nog krijgt hij veel te veel betaald, zeker gezien zijn aantal speelminuten. Iets genuanceerder : als je ziet hoeveel geld er omgaat in de voetballerij is het onbeschoft geld van je supporters te vragen zonder ze daar iets voor terug te geven. Voor diegenen die boos willen reageren : dat mag uiteraard, mits binnen de fatsoensnormen. Ik ben dan wel benieuwd of je ook bij de bioscoop 20 euro gaat afgeven en zegt laat die film maar zitten of bij een kapsalon 20 euro in de brievenbus stopt met een briefje "en laat die knipbeurt maar zitten".
+3/-2

 
2 jaar geleden
Het zijn keuzes en niemand verplicht je tot iets. Na de eerste lockdown heb ik als steun ook extra fooi gegeven aan de kapper en restaurants. En toen roomservice in hotels niet meer was toegestaan toen ik net in die week in een hotel verbleef wilde het hotel die voor de resterende dagen in mindering brengen maar toen heb ik hun uit solidariteit gevraagd dat juist wel op de rekening te laten staan. Het zijn allemaal keuzes die iedereen voor zich zelf moet maken. Iedereen bepaalt zelf wat binnen hun mogelijkheden goed voelt, zonder enige verplichting.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Mooie en goede reactie. Hopelijk komt de komende maanden niet zo vaak en zo prominent naar voren dat de supporters compenseren voor iets wat ze niet gehad hebben PSV zoveel geld kost. Thanks voor je reactie en nobel wat je gedaan hebt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Beetje hypocriet is het wel.
Je wil zelf naar het voetballen gaan kijken, een bedrijfstak waar idd belachelijk veel geld in om gaat. Je kiest er zelf voor of je daar ook aan mee wil doen.
Het vreemde is dat als het om salarissen of aankoopbedragen gaat dan is elk bedrag schandalig hoog en als het gaat om spelers die wij willen verkopen dan kan het bedrag niet hoog genoeg zijn. En als ik hier vaak de reacties lees is dat altijd te laag.
Beetje boter op ons hoofd......
+2/-1

shevchenko (geschorst)
2 jaar geleden
Wat gaat de tijd snel. Ik koos voor all-in en had gehoopt na de groepsfase EL nog een paar EL thuiswedstrijden mee te pakken in 2021. Nu is het net 2021 en vraag je je al af of je volgend seizoen wel in het stadion zit. Bizar.
+1/-0

killermfc (geschorst)
2 jaar geleden
PSV wil niet wederom gaan bedelen & smeken bij haar supporters, maar het meldt wel en passant dat de seizoenkaarthouder de restitutie op zijn of haar beurt desgewenst opnieuw kan doneren aan de club... ja ja.
+1/-0

2 jaar geleden
Janssen vindt het nog te vroeg om nu al te kunnen kijken naar het komende seizoen.We schatten nu in dat we voor volgend seizoen gewoon weer een originele seizoenkaart zullen uitgeven ,is zijn laatste zin.Het vaccinatieplan duurt tot eind oktober,voordat iedereen gevaccineerd is.Dat vaccinatie plan loopt door levering van de vaccinaties vooralsnog uit,dus we lopen daarin achter op schema.Ik snap dat onze Frans positief is ingesteld,maar vraag me af waar op gebaseerd.De competitie begint al op 15 augustus,en duurt 12 speelrondes tot eind oktober.Nou positieve Frans,kom er maar in,leg uit hoe je dat stadion met alle seizoenkaarthouders vol ziet zitten.Ik denk eerder dat de 50/50 seizoenkaart volgend seizoen een optie is,en veel eerlijker naar de supporters toe.Anderzijds snap ik wel dat PSV zich zorgen maakt.
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
2 jaar geleden
Die miljoen moet op te halen zijn bij een producent van vaseline. Ik verwacht op kortere termijn een sponsorcontract met 1 van deze spelers. Even zonder gekheid: ik denk dat PSV wel eens geconfronteerd zou kunnen worden met dalende seizoenskaartverkopen mocht er weer een beroep op de fans worden gedaan
+2/-0

greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
Er zal van PSV toch iets meer moeten komen dan alleen een berichtje al la....maar we wachten af. btw ik zit ff jong PSV nu te kijken tegen die neusjes......pfffff das nicht zo goed
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden
1 miljoen praten ze over. Dramatische cijfers dus.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat een gezeik altijd weer.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt basarnhem benitez bommel boomen boscagli bosz buitenlander cocu ewijk feyenoord ghazi guti jans jong marsch mwene pepi ramalho ron sangare schmidt silva simons spierings stewart teze til veerman vertrekkers