Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV vraagt bij uitblijven publiek niet nogmaals om gunst aan supporters'

28 januari 2021 23:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV vraagt bij uitblijven publiek niet nogmaals om gunst aan supporters"; image source: Pro Shots

Als er de rest van het seizoen geen publiek aanwezig mag zijn bij de thuiswedstrijden van PSV zal de club de supporters niet nogmaals om een gunst gaan vragen. Dat geeft commercieel directeur Frans Janssen aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Houders van een 50/50 seizoenkaart krijgen de keuze voor teruggave van geld, korting op een seizoenkaart voor het komende seizoen of een schenking aan PSV. "Dat laatste gaan we niet actief promoten", aldus Janssen. "We hebben namelijk vorig jaar ook al een offer van onze supporters gevraagd en de voorwaarden die er nu zijn, willen we naleven. Als mensen er toch voor kiezen dat ze geen geld terug willen omdat ze de club willen steunen, kan dat uiteraard wel."

Mochten alle houders van een 50/50 seizoenkaart kiezen voor teruggave van geld zou dat de club ruim een miljoen euro kosten. Seizoenkaarthouders die voor een Original seizoenkaart gekozen hebben, hebben geen recht op teruggave. Seizoenkaarthouders met een All-In seizoenkaart hebben de garantie dat de huidige voorwaarden ook zullen gelden voor de seizoenen 2021/2022 en 2022/2023 zodat ze zonder verdere kosten naar de Europese wedstrijden, bekerduels en vriendschappelijke ontmoetingen in het Philips Stadion mogen als ze dan nog in bezit zijn van een seizoenkaart.

Janssen vindt het nog te vroeg om nu al te kunnen kijken naar het komende seizoen. "De inzichten en maatschappelijke ontwikkelingen veranderen erg snel. Het perspectief is moeilijk te schetsen, al zijn wij van nature optimistisch ingesteld", zo geeft hij aan. "We hopen uiteraard dat er snel gedeeltelijk of volledig met publiek kan worden gespeeld, mits dat binnen de geldende veiligheidsadviezen kan. We schatten nu in dat we voor volgend seizoen gewoon weer een originele seizoenkaart zullen uitgeven."

Meer op ED.nl
Tags

seizoenkaart gunst janssen teruggave houders bekerduels garantie geldende inzichten korting naleven nature offer original originele promoten schatten schenking schetsen uitgeven veiligheidsadviezen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.