Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Ihattaren kampt ook met spierblessure'

17 februari 2021 21:24 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mohamed Ihattaren kampt ook met spierblessure"; image source: Pro Shots

Woensdagochtend kwam naar buiten dat Mohamed Ihattaren voor de derde keer dit seizoen bij PSV ontbreekt vanwege ziekte. Het zorgde er voor dat de speculaties op diverse platforms weer flink toenamen. Roger Schmidt gaf op de persconferentie van woensdag aan dat dat echter niet het enige euvel voor de jonge speler is. "Hij heeft door een spierblessure de afgelopen twee dagen niet kunnen trainen. Zondag heeft hij individueel getraind en daar is dat gebeurd", aldus Schmidt, opgetekend door het Eindhovens Dagblad.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren schmidt euvel platforms roger speculaties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Pfff - het blijft maar komen.
+2/-0

2 weken geleden
Heerlijk ook al die geheimzinnigheid. Leve de transparantie, leve de privacy.
+3/-0

2 weken geleden
Zo blijven we i.d.d. gissen, wie weet is hij écht geblesseerd.
+2/-0

2 weken geleden
Mo is net 18 en zijn lichaam is nauwelijks volgroeid, en hij is best fors gebouwd. Ronaldo had destijds hier ook problemen mee en was ook fors gebouwd, dus het lijkt me allemaal niet zo onlogisch.
+2/-0

 
2 weken geleden
Klopt, onlogisch is het niet, maar de vergelijking doe me wel denken aan de onverzettelijkheid van Ronaldo, ik hoop dat Mo in het geval van groeistuipen oid het geluk mag hebben dat hij een sterke wil heeft.
+3/-0

2 weken geleden
In zijn hand waarschijnlijk? Hij zit urenlang handtekeningen te oefenen. John de Jong heeft dik contract al klaarliggen.
+2/-0

2 weken geleden
Een motivatiespierblessure denk ik
+2/-0

2 weken geleden
Zo te lezen gisteren (donderdag ) druk met 020 te feliciteren ,laat ze de hoofdprijs maar betalen op deze manier hebben we er niets aan ...!!!
+3/-0

 
2 weken geleden
Begrijp totaal niet waarom hij dit doet. PSV zit al in de hoek waar de klappen vallen en hier pikt alle media gretig zijn graantje van mee.
Wij supporters voelen waarschijnlijk de échte pijn van de hele malaise.
+2/-0

2 weken geleden
Dit tekent eens te meer de onvolwassenheid maar vooral het totale gebrek aan professionaliteit bij deze speler die nog alles te bewijzen heeft. Begint te zwaar aan het seizoen, heeft diverse malen onverklaarbare ziektes en nu weer een inmiddels licht genoemde spierblessure. Ik ben wel klaar met deze man. Laat gaan,laat gaan die komt er toch nooit.
+3/-0

 
2 weken geleden
Wat mij betreft gaat hij lekker naar Ajax en regelt John de Jong een deal met €15m transfersom en 25% van de transferrechten. Vrees dat Mo hem niet gaat worden. Drukker met social media dan met voetballen.
+1/-0

2 weken geleden
Als Mo zo graag in Amsterdam wil voetballen laat hem dan maar gaan.Misschien heeft Raiola wel een deal gemaakt met Ajaks dat Brobbey vertrekt en Mo komt.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

basarnhem bok cocufan crockett dumfries gewelddadige haller hands handsbal ihattaren james kind knvb madueke makkelie malen martinez nederland raiola schmidt schuurs skipper sonny superster tadic var vertessen viergever werkgever zahavi