Transparent
Inloggen
Sluiten

Madueke terug, Gakpo nog vraagteken

4 maart 2021 11:23 - ED
Foto: Pro Shots

Madueke terug, Gakpo nog vraagteken; image source: Pro Shots

Noni Madueke keerde gisteren weer terug op het trainingsveld bij PSV en lijkt snel weer inzetbaar te worden in het eerste elftal van PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt over Cody Gakpo echter nog geen duidelijk goed nieuws. De aanvaller wordt weliswaar een dezer dagen weer op het trainingsveld verwacht, maar de kans is aanwezig dat het dan nog niet goed gaat met zijn enkel. In dat geval is een operatie waarschijnlijk noodzakelijk.

Meer op ED




Tags

gakpo madueke vraagteken cody dezer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ook zonder Madueke winnen we normaal gesproken wel van Fortuna, zou nu nog geen risico nemen en hem sparen voor de volgende twee toppers.
+1/-0

3 jaar geleden
Inzake Gakpo: kan iemand me uitleggen wat voor soort blessure hij heeft en waarom zijn herstel met onzekerheden lijkt omringd?
+1/-0

 
PSV maakt vanwege die privacyregels niks bekend. Enige dat naar buiten is gebracht is dat hij een enkelblessure heeft.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Laatst was te lezen over terug val en een operatie in de toekomst als blessure niet verdwijnt. Was te lezen tijdje terug op dit forum
+1/-0

 
3 jaar geleden
Herinner ik me ook maar ik vind de gang van zaken apart. Alsof er gegokt wordt op herstel en in worst case operatie. Maar de specialisten zullen gegronde redenen hebben. Hopelijk kost het Gakpo niet extra veel tijd. Zie hem zo het EK halen mocht hij op tijd fit zijn.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Wie weet is het veel erger dan eerder genoemd is. Zal mw niks verbazen als hij helemáál niet meer mee doet dit seizoen. Dit duurt té lang nu
+1/-0

3 jaar geleden
Ah misschien, wellicht, vermoedelijk, waarschijnlijk, zeker, onzeker, nog te vroeg, iets later weer bij de selectie?

Hoe dan ook, mosterd na de maaltijd.
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi Madueke terug hard nodig voor wedstrijd tegen Feyenoord en AZ ! Moeten toch nummer 2 worden is toch iets !!!
+2/-0

3 jaar geleden
Met Madueke terug zijn we al twee keer zo sterk. Lekker naast Gotzë zetten. Viergever achterin houden en Boscalgi een linie opschuiven. Dan kan Sangaré het met Rosario uitvechten. Dat staat er een levensgevaarlijk elftal wat zichzelf wel onder de druk uit kan spelen en ook gevaar sticht vanuit het middenveld. Blij dat er eindelijk weer mogelijkheden komen om aanvallend te denken. Iets wat met Mauro en Thomas, ondanks hun inzet, en met Ihattaren gewoon te lastig is gebleken. Zin in de weken van de waarheid, nu hopen dat het kwartje eindelijk eens onze kant op valt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
De weken van de waarheid zijn helaas al voor 90% voorbij.
+1/-0

Gakpo mocht toch vrijuit kapot getrapt worden van de sharif? En onze trainer moest toch nie ouwehoere? En kijk hoelang die nou de der uitligt met kans dat het op een operatie uitloopt?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Tja.. Gakpo moet gewoon niet zo'n mietje zijn en volgens de regels van UEFA was het helemaal geen overtreding, of zoiets.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Voetbalblessures kunnen altijd gebeuren, we zijn kerels. Zo'n liesblessure van Gotze zet me wel aan het denken.
+1/-0

 
@Tony, dat we kerels zijn is een ander verhaal dan dat wij ook in het voordeel van anderen "lees AJAX" bewust en ongestraft moeten worden, zo zie ik het en met mij menig anderen.
+1/-0

3 jaar geleden
Lastige situatie met Gakpo. Natuurlijk hoop je dat het herstelt zonder operatie, maar blijkbaar heeft men daar grote vraagtekens bij. En als hij dan herstelt, is hij dan helemaal pijnvrij? Of voelt hij het bij alles wat hij doet? En wat zijn de risico's van een operatie? Nu ons seizoen "gespeeld" is, lijkt het me vooral belangrijk om te zorgen dat hij op de lange termijn weer helemaal fit wordt. Het heeft geen zin om nu door te emmeren en hem dan in oktober alsnog te gaan opereren. Hopelijk neemt de medische staf een wijs besluit, maar aangezien onze kennis daarin te kort schiet, moeten we maar niet gaan oordelen of het wel/niet goed is.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ons seizoen al gespeeld is? Ik denk dat een tweede plaats halen behoorlijk van levensbelang is toch?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is zeker belangrijk. Maar waar je in een cruciale fase waarin je om de prijzen speelt misschien een risicootje neemt met een speler door een operatie uit te stellen, zou ik dat in deze situatie niet doen. We spelen nog 10 wedstrijden, en op AZ na spelen we tegen allemaal tegenstanders die minder van kwaliteit zijn dan PSV. Als je met een operatie de "garantie" hebt dat Gakpo volgend seizoen weer topfit is, dan zou ik daar op inzetten.

Maar goed, het blijft deels speculatie want ik weet niet hoe noodzakelijk een operatie is en wat de kans is dat hij zonder operatie volledig hersteld van deze blessure.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage