Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV begint business podcast

4 maart 2021 22:14 - PSV

PSV begint vanaf vandaag met een eigen Business Podcast. In de eerste aflevering is Robert van der Wallen, oprichter van BrandLoyalty, te gast. Naast succesvol ondernemer is hij president commissaris van PSV en bovenal supporter van de club.

Meer op PSV
Tags

business podcast brandloyalty ondernemer oprichter wallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Heel leuk initiatief. Met veel plezier geluisterd. Zeer intelligent man en absolute winnaar. Een aanwinst voor de RVC en hele organisatie en mooi om te horen dat hij ook daadwerkelijk 'operationeel' zijn steentje bijdraagt. Zou graag meer van dergelijke mensen in de RVC zien maar zie ze maar eens te vinden. Een zwaargewicht met voetbalachtergrond zou ideaal zijn.
+1/-0

3 jaar geleden
Jeroen Verhoeven en Piet Schrijvers zijn allebei nog vrij 😉
+1/-0

 
3 jaar geleden
Theo Janssen zou mijn voorkeur hebben gezien zijn leeftijd.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Inderdaad een betere keuze. Zetten we Jan Boskamp ernaast. Die twee zitten al in een tv programma; kunnen ze samen in één auto heen.
+1/-0

3 jaar geleden
Is het realistisch om te denken dat van der Wallen PSV op financieel gebied een boost zou kunnen geven? Ik weet dat je als club niet zomaar geld mag ontvangen enz, maar er zal toch vast een manier zijn. Mijn vraag is meer of de intentie daar zou kunnen zijn.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Van der Wallen heeft een zeer belangrijke rol gespeeld bij de 'Brainport deal'. Tevens schijnt hij een klankbord te zijn binnen PSV. Zijn ervaring kan/ wordt in de breedste zin gebruikt. In de podcast geeft hij aan dat hij serieus overwogen heeft om Sunderland te kopen maar er op het laatste moment van af heeft gezien. Hij zegt ook zaken over de huidige stuctuur van PSV en dat deze zo moet blijven en dat hij niet rijk genoeg is om een dergelijke club te kopen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb het niet over het kopen van PSV, maar enkel een financiele bijdrage. En dan niet om tekorten weg te werken, maar gewoon om net wel die buitencategorie spelers te halen en een deal niet om 2 miljoen af te laten ketsen. Ik omschrijf het natuurlijk heel simplistisch, het zijn serieuse bedragen. Maar ik vroeg het me gewoon af.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Een grote zak met geld is de oplossing niet. Ook met een relatief klein budget kun je goede spelers aankopen. En met goede spelers bedoel ik niet eens toptalenten, maar spelers die begrijpen dat voetbal een teamsport is en dat je bereid moet zijn om voor elkaar te werken tijdens een wedstrijd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het gaat ook niet om een grote zak geld. PSV heeft een prima scouting en heeft nooit de absolute hoofdprijs hoeven te betalen voor een goede selectie. Ik meen zelfs te herinneren dat de selectie van 04/05 niet meer dan 20 miljoen had gekost. Maar een beetje kapitaalkrachtige backup is wel zo lekker in deze tijden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is die scouting nog wel zo 'prima'? Transferbalans van de laatste jaren lijkt niet over te houden en wordt gered door de verkoop van jongens als Chucky, Bergwijn en straks Malen en (hopelijk) Mo. Jongens als Baumgartl, Doan, Bruma etc etc gaan bakken met geld kosten
+1/-0

3 jaar geleden
Verstandige mensen heel belangrijk voor ons PSV ,was mooi om te horen Hoe HR V Der Wallen sprak...
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi