Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: "Schmidt verschrikkelijk tekeer tegen Ten Hag bij PSV - Ajax"

5 maart 2021 19:09 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Schmidt verschrikkelijk tekeer tegen Ten Hag bij PSV - Ajax"; image source: Pro Shots

Telegraaf-journalist Valentijn Driessen trekt in een video weer eens van leer tegen PSV-trainer Roger Schmidt. Driessen, die over het algemeen graag zijn eigen nieuws maakt op deze manier, vertelt dat de PSV-oefenmeester langs de lijn tegen Ajax-trainer Ten Hag zou hebben geroepen dat diens club alle spelers maar opkoopt in Nederland en daarmee het kampioenschap koopt. Voorts is Driessen ook niet te spreken over de hele situatie rond Ihattaren.

Meer op Telegraaf




Tags

driessen hag schmidt ihattaren nederland oefenmeester roger telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Jeeees, dat dit hier een podium krijgt zeg...
+17/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Zeg moderators, misschien is het een goed idee om dit soort opruiende artikelen met nul nieuwswaarde niet meer op deze kwaliteits-site te plaatsen?
Als ik ongefundeerde onzin wil lezen ga ik wel naar VI of Voetbalzone en aanverwante sites.
+28/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal eens! Deze pedante droeftoeter is iedere dag alleen maar bezig met het creëren van stemmingmakerij over onze mooie club. Gewoon niets publiceren hier, geen podium geven! Onze Valentino is een grote hoop lucht, die de 020 wind maar al te graag onze kant op wil laten waaien....
+11/-0

3 jaar geleden
Kan er geen Telegraaf/VD-filtertje op deze site komen dit soort non-nieuws tegen te houden? WTF.
+11/-0

3 jaar geleden
Was ik PSV en kon ik bewijzen dat Valentino onzin praat dan zou ik dat aantoonbaar maken. Je laat je als club toch niet te kakken zetten door Amsterdamse poep. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik vind dat Schmidt in persconferenties iets te vaak over Ajax praat. Dat is begonnen nadat we de controle verloren qua punten. Focus je op het produceren van een onoverwinnelijke vechtmachine ipv dat gezanikt over hogere budgetten in Amsterdam. Had PSV de poen dan kochten wij ook spelers ik de winterstop.
+4/-4

 
3 jaar geleden
Ik vindt die Schmidt nog erger dan van Gaal destijds, veel te veel uitspraken die de club geen goeds doen. Uitspraken over scheidsrechters, dit soort uitspraken, het slaat helemaal nergens op waar onze trainer over roept. We staan als club 'voor paal'na zijn uitspraken. Daarnaast staat zijn wisselbeleid steeds vaker ter discussie. Krijg het idee dat hij meer kapot maakt dan ons lief is. En on-topic: PSV kocht eind jaren 80 juist zelf alle goede spelers bij de concurent weg en werd daarmee lands- en Europees kampioen.
+3/-4

 
3 jaar geleden
Wij zijn PSV wij laten overal en altijd over ons heen lopen en knikken netjes ja. En als we dan onze mond eens op en trekken ( Nijhuis) trekken we snel onze keutel weer in en accepteren weer netjes alles en knikken ja. Om te kotsen hoe deze club geleid wordt. Ik ben super blij met een trainer die tenminste van zich afbijt en zegt waar het op staat. Doet de VAR wat hij moet doen halen we dit jaar 6 punten tegen Ajax die supergeweldige onaantastbare Europese topclub die jaarlijks voor de winst van de CL strijd. En hier (bijna) iedereen onze trainer afzeiken. Die Rotterdamse Koekwous van een paar jaar terug had gewoon gelijk. Hier bukken we en.....
+3/-1

3 jaar geleden
Ik vraag mij ook steeds vaker af waarom dit soort berichten hier maar blijft doorsijpelen. Dit wekt alleen maar onnodige ergernis & agressie op.

Aan de andere kant ben ik ook van mening dat onze trainer/coach zich beter eens op zijn eigen selectie kan gaan richten i.p.v. constant ongenuanceerd om zich heen te gaan slaan & roepen en onze club daarmee in diskrediet te brengen. Doe waarvoor je ingehuurd bent: spelers beter maken en hoofdprijzen pakken!
+7/-1

 
3 jaar geleden
Ben het hellemaal met je eens. Roger moet zich inderdaad richten op ons psv en zorgen dat de spelers zich door ontwikkelen. Verder moet ie samen met John zorgen dat de plekken die zwak bezet zijn beter invult met jonge talenten of financieel haalbare spelers.
+2/-0

3 jaar geleden
Gaan jullie dat hier serieus posten. Hoe kan iemand met normaal verstand ÜBERHAUPT naar afvoerputje genaamd Telegraaf lezen. Bijzonder hoor.
+10/-0

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Weet iemand hier wat de achtergrond van de mods hier is?

Ik vind dit EXTREEM IDIOOT nl...
+2/-1

 
Al sinds het begin van PSV Netwerk in 1999 wordt de site volledig gerund door PSV'ers. Wat een non-discussie iedere keer weer
+5/-1

 
3 jaar geleden
Vind jij dit soort post niet irritant dan?
+1/-1

 
Nee, niet echt. Doel van deze site (en iedere andere fansite) is lijkt me om de supporters zo uitgebreid mogelijk te informeren qua nieuws. Daar zitten dan soms ook berichten tussen die negatief zijn.

Als je iets niet wil lezen. Waarom klik je er dan op om het alsnog te lezen en daarna aangeven dat je het niet wil lezen?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens,en dan hebben we het nog niet eens over het feit dat vele deze berichten zelf blijven voeden.
+1/-0

3 jaar geleden
VD laat weer eens zijn ware aard zien. Wat een droeftoeter is dat zeg. Maar ja hij moet iets om bij die snor in het gevlei te komen. Dat hele zooitje is zich weer compleet belachelijk aan het maken. Negeren die intrigant.
+4/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Valentijn je krijgt de groeten van Lucas Moura, je weet wel die gast die er niks van kon.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Iemand die denkt verstand van voetbal te hebben. Daarnaast de kontelikker van Johan Derksen.
+2/-0

3 jaar geleden
Met stemmingmakerij kun je tegenwoordig veel geld verdienen. Zo schijnen Gijp en Derksen ieder € 600.000 bruto per jaar te verdienen bij VI... Dat is het salaris van een chirurg die mensenlevens redt. Het enige dat die twee knakkers voor dat geld moeten doen is voor het binnenslepen van reclamegelden een hoop kolder door een microfoon boeren. En die Driessen zal wel in dezelfde hoek zitten. Totaal negeren, dat is het enige waar je ze mee hebt.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Positieve is dat ze redelijk gefrustreerd zijn over PSV, en met name Schmidt, en met hun gezever nog geen één seconde aandacht trekken van deze trainer. Dikke middelvinger, keihard uitlachen en gewoon doorgaan, daar tref je ze het meest mee.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Erik ten Hag laat zien hoe je Valentijn stil krijgt: geweldig presteren. Als ik me goed herinner was ten Hag nog niet zo lang geleden de pispaal van de Telegraaf.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Schmidt moet hetzelfde gaan doen, maar daar krijg je de teleriool niet mee stil. Schmidt zal nooit geaccepteerd worden door veel engnekken waarvan dat vod de roeptoeter is, samen met die derksen, bahbah.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Eens, ook met Tony btw

En dat is bloed irritant...
+1/-0

Driesen Derksen Gijp? Aandachtshoeren >DIKKE STREEP DOORHEEN!!
+5/-0

 
3 jaar geleden
Die Derksen geilt overal op. Toch kijken er elke week weer een hoop mensen naar. Ik ben er wel helemaal klaar mee, je mist tenslotte helemaal niets als je er niet naar kijkt.
+1/-0

 
Ik word al misselijk als ik onder het zappen snel hun moet overbruggen.
+2/-0

3 jaar geleden
Wie zet al deze troep steeds op het netwerk??? Kom op zeg!!! Kom met nieuws over PSV of ga zelf eens op onderzoek uit. Staat enkel maar stemmingmakerij en meningen van voor PSV supporters nietszeggende wappies. Ik kom hier voor interessant nieuws over mijn cluppie om met medesupporters over te discussiëren. Dit is enkel maar kolen op het vuur gooien en reacties uitlokken. Een klein beetje niveau is gewenst vanuit mijn kant.
+4/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Hoop dat Valentijntje ervan kan slapen. Heftig, hoor.
+2/-0

3 jaar geleden
Die krant was in WO 2 al fout en is nog steeds fout. Sommige dingen veranderen nooit.
+7/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Missie 'Schmidt wegpesten uit NL' schijnt pas net begonnen te zijn bij die smeerkezen van de teleriool, waarbij derksen ook onder geschaard mag worden. Er is een aantal mensen bij gebaat dat dit lukt. Die driessen lijkt wel de Albert vd Linden maar dan voor de eredivisie, zou hij nooit door zijn vrienden tegen zichzelf in bescherming genomen worden?
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Beste mod: kan dit soort NON nieuws hier achterwege blijven?

Wij zijn niet geïnteresseerd in de schreeuwerige retoriek van het teleriool, die als n schoothondje achter onze onze tegenstander staat!

Ik kan ook anders verwoorden, maar dan krijg ik n ban vermoedelijk...
Om toch duidelijk te zijn: opflikkeren met deze kwats!
+7/-0

3 jaar geleden
Gooi nog wat olie op het vuur misselijk rioolratje
+3/-0

3 jaar geleden
Ach zo lang ze zo over ons lullen nemen ze ons in ieder geval nog serieus als tegenstander. Het zou pas erg worden als ze ons compleet negeren. Laten we het positieve er maar uit halen😎
+5/-1

3 jaar geleden
Weet je waar ik niet te spreken over ben?
Hoe ontzettend eng het is dat het hele mediawezen gebaseerd is op 020.

Bij de wedstrijd psc-020. Wordt het meest cruciale moment, het blok van schuurs met 0 oog voor de bal, niet eens meer herhaald bij studio 020.

Heb het vaker genoemd; dat een zender als ziggo baat heeft bij het succes van 020 en indirect met eapn, zou mogelijk in andere landen niet eens worden toegestaan.

Psv en ook feyenoord supporters mogen via dat kk ziggo betalen voor wedstrijden, voorzien van een eng Amsterdamse ondertoon.

Hoezo klassenjustitie?

Oprecht denk ik dat psv er goed aan doet deel te nemen aan een beneliga. Dan zullen we eens kijken hoeveel meeval ze zullen ontgaan

Vind het nogmaals bespottelijk hoe het kan dat niemand zelfs in NL hun bek opentrekt, hoe belachelijk het is dat de hoofdaanbieder voetbal in NL baat heeft bij de successen bij een club

Maakt het voetbal in mijn optiek behoorlijk kapot
+4/-0

 
3 jaar geleden
PSV komt toch nooit op Ziggo? Ik heb niets van Ziggo en kan met KPN/ESPN gewoon alle wedstrijden kijken. Kwakman, Bruggink, zelfs Perez en De Boer zijn meestal best redelijk. Dat in tegenstelling tot onze staatstelevisie.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Sorry hoor, maar je hebt het over een eng mediawezen en zelf heb je het over 020? Wat is dat voor minderwaardigheidscomplex of kinderachtigheid die mensen hier hebben, om de naam Ajax niet te noemen. Ik denk dat ze in Amsterdam ons kengetal niet eens weten. Ik vind het verder vooral geklaag met allerlei ongefundeerde aannames.

Laten we ons op onze eigen club richten. Als PSV niet dat voetbal speelt wat kennelijk conditioneel en tactisch te moeilijk is, hadden ze al een stuk meer punten gehad. Dat gelul over Ajax altijd..
+2/-1

3 jaar geleden
Niet alleen Telegraaf en dat ouwehoerprogramma waarin Derksen en Van der Gijp wekelijks hetzelfde eentonige riedeltje opdreunen en waarin Naaihuis een podium krijgt bericht negatief over PSV in het algemeen en Schmidt in het bijzonder maar ook de NOS doet na de winterstop erg haar best om Schmidt te bashen c.q. onder te schijten. Objectieve en onafhankelijke berichtgeving is ook bij NOS niet aan de orde. Ze bieden datgene wat het overgrote deel van het publiek graag hoort of ziet en dat is helaas voor PSV weinig positieve berichtgeving over onze mooie club. Of de trainer nou Van Bommel of Schmidt heet, ze worden aangepakt en daar waar mogelijk met de grond gelijk gemaakt. Minder sympathieke dingen (praten met 4e man) worden uitvergroot en kritiek op scheidsrechters wordt veroordeeld zonder zich als objectief en journalistiek medium (dat vinden ze van zichzelf) af te vragen of in de kritiek die wordt gespuit een kern van waarheid schuilt. Kritische vragen aan scheidrechters en KNVB (bijvoorbeeld 'waarom krijgt PSV geen strafschop nadat Dumfries is getorpedeerd door Schuurs nadat de voordeelregel is toegepast?' of 'maakte Haller geen overtreding voorafgaand aan hands van Dumfries?') worden niet gesteld. Het interesseert ze nl. niets. Liever bewieroken ze Ajax. Ook een 'serieuze' journalist als Jeroen Stekelenburg blijkt gewoon een irritante zuiger te zijn en die Joep 'kijk mij is lekker losjes een interviewtje afnemen' Schreuder grijpt elke mogelijkheid om negatief over PSV te kunnen berichten aan
+3/-0

3 jaar geleden
En daarom haten we die club uit die stad. Zelf kunnen ze er niet eens zo veel aan doen. Het zijn die galbakken uit Hilversum en Aalsmeer die daar voor zorgen. Die haat zorgt weer dat met enige regelmaat antisemitise zaken worden geroepen of gezongen en dat geeft die riooljournalistiek dan weer de mogelijkheid om moord en brand te schreeuwen. Dat die club zo gehaat is door zo'n beetje alle supporters in Nederland van andere clubs is dan een logisch gevolg. Ook dat wij dan reuze blij zijn als het hun slecht gaat in Europa. Man, wat heb ik staan juichen toen die Moura scoorde.... Raar wereldje, die voetballerij.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nou Ajax heeft daar weldegelijk ook zelf een groot aandeel in hoor, dat het alom gehaat wordt, maar dat gehype op met name NPO en "huiszender" (sponsor) Ziggo, dat laatste even logisch als laakbaar, accentueert het natuurlijk wel.

Persoonlijk heb ik geen enkel probleem met VI (tv) - het tijdschrift lees ik al bijna halve eeuw - waar iedereen aan de beurt komt. Sterker nog, het programma sleept mij erdoorheen in moeilijke (PSV) tijden (lees: (Ajax) tijden). Ik word er vrijwel altijd (wat) vrolijk(er) van, en dat terwijl ik het beslist niet altijd met de heren eens ben.

ESPN, zoals AT hierboven aangeeft, is gewoon prima. Kundige begeleiding van de sport. Veel voormalige PSV-spelers in dienst ook. Dus daarover geen klagen.

Het is natuurlijk wel zo dat als je goed presteert je goede kritieken krijgt en omgekeerd als je slecht of niet presteert. Aangezien PSV al een paar jaar uiterst belabberd acteert en de opgaande lijn nog niet duidelijk zichtbaar is, zullen wij moeten (leren) leven met navenante kritiek. En daarmee heb ik beduidend minder moeite dan met het vaak weerzinwekkende spelniveau en het niet winnen van aansprekende prijzen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Wim Kieft zegt vandaag in zijn column ook iets over Schmidt en PSV. Ik persoonlijk hoor Kieft graag praten over voetbal.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik ook.

En wordt hij weer een beetje moe (van Schmidt)?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dit keer niet. Hij stelt dat de voetbalvisie van Schmidt niet past bij de voetbalkwaliteiten van Mo. En dat PSV deze zaak gewoon intern had kunnen houden. Het is maar een mening. Ik vrees dat Mo niet gaat slagen onder deze trainer.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik vrees dat PSV niet gaat slagen onder deze trainer.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Probleem is dat de buitenwacht maakt dat je het niet intern kan houden.
Die jongen is zo opgehemeld, dat je wel met een verklaring moet komen als je hem uit de selectie gooit wanneer je tegen Ajax moet.
+4/-0

3 jaar geleden
Och. Eerst is ten Hag aan de beurt, krijgt geen respons en nu dan maar Schmidt. Zielig telegraaf mannetje. Opruier 1e klas
+5/-0

3 jaar geleden
Ik snap deze opruiing ook niet, irriteer me er kapot aan. Calimero-gedrag hebben wij ook niet nodig, want PSV is als club de laatste 30 jaar qua prestaties gewoon net zo groot als Abcoude Noord. Persoonlijk vind ik dat veel van onze supporters ook veel te veel kijken naar die vreselijke club. Wij zijn PSV en wie jullie zijn, dat boeit ons niet. Klaar!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Goed gesproken, beetje meer eigen waarde en uitstraling zou ons PSV (supporters) niet misstaan...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje