Transparent
Inloggen
Sluiten

Gakpo, Teze en Ihattaren in voorselectie Jong Oranje

7 maart 2021 21:21 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Gakpo, Teze en Ihattaren in voorselectie Jong Oranje; image source: Pro Shots

In de voorselectie van Jong Oranje voor het Europees Kampioenschap zitten de PSV'ers Cody Gakpo, Jordan Teze en Mohamed Ihattaren.

Het Europees Kampioenschap van Jong Oranje wordt op 24 maart aangevangen met de groepsfase. Hierin speelt Jong Oranje eerst tegen Roemenië. Daarna volgt op de 27e Duitsland en op 30 maart is de laatste wedstrijd, tegen gastland Hongarije. Indien de Nederlanders zich kwalificeren voor de eindronde, volgt het tweede deel van het toernooi vanaf 31 mei. Voor deze knip is gekozen in verband met de COVID crisis.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje gakpo ihattaren teze cody covid duitsland eindronde hongarije jordan knip nederlanders roemenie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hoe kan je nou die Gakpo oproepen.... Kerel heeft na maanden blessureleed eindelijk 2 keer getraind? Zwaar belachelijk! Lekker bij PSV blijven trainen voorlopig.
+4/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
PSV heeft zelf aangegeven dat het spannend is met Gakpo, en dat er een serieus risico is dat hij geopereerd moet worden. Mag hopen dat je hem als PSV zijnde dan niet 2 weken na zijn herstel (ik ga er vanuit dat hij in de komende 2 weken zijn rentree maakt) met jong oranje mee laat gaan. Je weet het helaas nooit, maar hoop enorm dat er geen risico wordt genomen!
+2/-0

3 jaar geleden
Valt die niet tijdens de reguliere competitie? Ik heb echt geen idee namelijk
+1/-0

 
Nee. EK wordt over twee interlandperiodes verspreid. Groepsfase is tijdens de interlandperiode van deze maand. Knock-out fase in mei/juni
+1/-0

3 jaar geleden
Zo'n eindronde is natuurlijk wel heel leuk voor de spelers en ook belangrijk voor het Nederlands voetbal. Als Gakpo fit is en er geen risico meer is met zijn enkel, is het kwalitatief natuurlijk wel absoluut een versterking voor Jong Oranje. Maar laten we eerst maar eens kijken of hij 14 en 21 maart voor PSV van waarde kan zijn!
+1/-0

3 jaar geleden
Zolang het slechts voorselectie betreft, maak ik mij niet al te druk. Cody wordt sowieso (nóg) niet geselecteerd en voor Mo zou het eventueel wellicht positieve stimulans betekenen. Leuk voor Jordan. En ook hier geldt: zolang de PSV'ers ongehavend terugkomen, mag Oranje verliezen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage