Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoog rendement Madueke

8 maart 2021 15:54 - VI
Foto: Pro Shots

Hoog rendement Madueke; image source: Pro Shots

Naar aanleiding van zijn prachtige treffer afgelopen weekend tegen Fortuna, zocht Voetbal International uit of andere tieners in Europa in de buurt komen van het indrukwekkende rendement van de jonge Engelsman. Daaruit bleek dat geen enkele jonge speler uit de grotere competities in de buurt komt van de 65 minuten die de spits van PSV dit seizoen nodig heeft per doelpunt of assist. Het dichtst in de buurt komt Broja van Vitesse met 111 minuten. Internationaal zijn Wirtz van Leverkusen en Kalimuendo van Lens ook erg effectief.

Meer op VI




Tags

madueke broja dichtst effectief fortuna kalimuendo lens leverkusen tieners vitesse wirtz

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Beetje onzinnig.Je kunt de Nederlandse competitie niet vergelijken met Duitsland,Engeland, Italië, Spanje of Frankrijk.Of Manueke daar hetzelfde gemiddelde haalt als in de Mickey Mouse competitie betwijfel ik.Het is wel een groot talent waar PSV hopelijk over een paar jaar flink voor gaat cashen.
+1/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Jammer dat hij niet in een grote competitie speelt dan he
+1/-0

3 jaar geleden
Die jongen is echt in topvorm, heel blij mee! Echter, voordat we hem allemaal weer als de nieuwe grote man bestempelen: Je moet het echt 2-3 jaar achter elkaar laten zien wil je een echte topper zijn. Anders ben je helaas gewoon 1 van de spelers die een tijdje in goede vorm is geweest.

Dat is niet zuur bedoelt hoor, ik ben dankbaar dat we hem hebben! Nu hopen dat hij dit over lange termijn blijft vasthouden.
+2/-0

3 jaar geleden
Journalistiek van een zeer hoog niveau dit zeg. Volgens mij speelt er in Timboektoe iemand die een soortgelijk gemiddelde haalt. Even serieus: haalde Malen in zijn 1e jaar bij PSV als invaller ook niet soortgelijke statistieken?
+1/-0

3 jaar geleden
Het begint erop te lijken dat Madueke zomaar het grootste talent is/wordt van dit PSV. Nog net geen 19 jaar, en met zoveel power en doelgerichtheid al, best bijzonder.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoop echt dat v Ginkel minuten nou eens 45 minuten kan gaan maken
Hij moet er toch een keer doorheen lijkt me?

Anders heeft psv eigenlijk gezegd ook niks aan hem, zeker niet als hij van de zomer weer terugkeert naar Chelsea.

Dat ze ervan leren en niet meer van die rare huurconstructies kiezen. Kwaliteit kopen top, maar niet huren. Net als het huren van een keeper, vind het echt niet kunnen voor een topclub in Nederland
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hij was na dit seizoen toch transfervrij? En hij zou dan toch (hoogstwaarschijnlijk) een contract bij ons tekenen omdat wij zo goed voor hem zijn geweest mbt zijn revalidatie? Dat had ik in elk geval begrepen, maar ik kan er naast zitten hoor. Wie weet hoe het zit?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Chelsea heeft optie voor nog een seizoen. Die jongen is handelswaar voor Chelsea
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het lijkt mij dat hij inmiddels wel fit is, maar niet vooraan in de pikorde staat. Keuze van de trainer. Ik ben wel een voorstander van jongens huren die direct iets to kunnen voegen, en in dit geval was van Ginkel een gok met het oog op de tweede competitiehelft. Met een speler die ons al aan titels heeft geholpen kan ik dat wel begrijpen. Het mooiste is als je een speler na een huurperiode over kan nemen. Zeker in het geval van de Jong wel handig om het gescoute materiaal eerst een jaartje uit te testen i.p.v. het eerst te kopen en vervolgens zelf te verhuren. Wij zijn geen Chelsea
+1/-0

3 jaar geleden
Om het maar eens met de woorden van een fijne voormalige PSV-aanvaller te zeggen:

Goed ventje hoor, niks mis mee!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal gelijk in ouwe reus
+1/-0

Er werd nog zo geroepen om Ginkel? Iedereen weet dat Gink een porseleinen speler is/was dus laten we hopen dat PSV een gelukstreffer kwa transfer maakt en dat van Ginkel alsnog van toegevoegde waarde gaat zijn, Ginkel kan beter eieren voor zijn geld kiezen en bij PSV blijven als hij aan voetballen toe wil komen, als hij dat wilt houd niets hem tegen, niets dus ook niet dat optie van Chelsea.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje