Transparent
Inloggen
Sluiten

Schmidt houdt zich op de vlakte over aanstelling Nijhuis

12 maart 2021 14:41
Foto: Pro Shots

Schmidt houdt zich op de vlakte over aanstelling Nijhuis; image source: Pro Shots

De pikante keuze van de KNVB om Bas Nijhuis aan te stellen als scheidsrechter voor de belangrijke eredivisewedstrijd PSV-Feyenoord was op de voorafgaande persconferentie uiteraard aanleiding voor journalisten om enkele vragen te stellen aan PSV-trainer Roger Schmidt. De Duitser lag dit jaar immers enkele keren flink in de clinch met Nijhuis en liep er zelfs een schorsing van een wedstrijd door op. Schmidt liet zich echter vrijdag niet verleiden om te inhoudelijk reageren op de situatie. "Ik heb dit seizoen veel over scheidsrechters gesproken, misschien wel te veel, dus ik zal daarmee stoppen", aldus de trainer van PSV. Hij zei zich te willen richten op het eigen team en niet op de vraag welke scheidsrechter er op de wedstrijd staat.




Tags

nijhuis schmidt vlakte clinch eredivisewedstrijd feyenoord knvb roger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Verstandig, nu zondag gewoon aan het begin een flinke sliding ala Toivonen (ook tegen hun)op Berghuis en dan verder knallen zodat we het zelf afmaken. Knallen PSV
+2/-0

3 jaar geleden
Heel goed. Het is voor Schmidt ook wel duidelijk hoe de media werkt in dit land. 020 komt overal mee weg en alles daarbuiten moet klein worden gemaakt. Danwel door belachelijke referee of negatieve aandacht op tv

Op naar de winst zondag

Revanche nemen
+2/-0

3 jaar geleden
Het kan ook nog zijn dat hij zijn kruit droog houdt voor na de wedstrijd...
+1/-0

 
3 jaar geleden
šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£ ik hoop t niet, want dan hebben wel gewonnen...
+1/-0

3 jaar geleden
Prima. Nou hopelijk zondag een soepele overwinning zonder noemenswaardige voorvallen. Dan kunnen wij daarna weer de draad oppakken (richting AZ & #2).
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb zwaar de indruk dat hij op het matje is moeten komen bij Ome Toon. Van de ene op de andere dag zegt hij helemaal niets meer over de arbitrage. Ik blijf het wel moeilijk vinden. Enerzijds zijn we de afgelopen maanden een aantal keer opzichtelijk genaaid door scheidsrechters en VAR en wordt het tijd dat daar wat aan gedaan wordt. Anderzijds past het niet bij PSV om steeds maar weer te zeuren over de scheidsrechter, terwijl je zelf pover spel op de mat legt. Lastig lastig.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Normale kritiek op een scheidsrechter kan best,
Maar Schmidt ging over Nijhuis dingen beweren waar hij geen hard bewijs voor had en dan ga je te ver.
Hopelijk houdt Schmidt zijn hoofd er nu wel goed bij.
+2/-1

3 jaar geleden
Schmidt geeft zelf ook dat hij te vaak emotioneel heeft gereageerd.
Eigenlijk zou hij met zo veel ervaring ook wel beter moeten weten, maar goed hij is ook nooit te oud om te leren, misschien is hij inderdaad wel op het matje geweest bij Toon, dat zou ook terecht zijn. Misschien ook wel een goeie voor ons als supporters: gebruik wat meer je koppie ipv emotioneel te reageren..
+1/-1

3 jaar geleden
Ik wil zondag wel eens een PSV zien dat vanaf minuut 1 duidelijk maakt dat er in Eindhoven niks te halen valt. Helaas hebben we geen spelers die er eens onder naaien zoals Guardado deed in de Arena.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Het hele idee van hoe een middenveld moet functioneren is de laatste jaren drastisch verandert bij PSV.
Met spelers als Guardado en Van Ginkel/Propper voor de verdediging had je zeer veel voetbal in het hart van het elftal. De bal ging veel gemakkelijk van verdediging naar middenveld naar de aanvallers en weer terug.
Was bij Cocu, Vogel, Van Bommel ook zo.
Nu hebben we twee spelers die eigenlijk alleen kunnen tegenhouden op die plek staan. Het elftal heeft geen as meer, en het spel gaat niet meer vloeiend.
+1/-0

greggo1 (geschorst)
3 jaar geleden
Nou ,is het Zondag de manier om te laten zien waar we horen te staan. Tussen de jongentjes of zijn we mannen.

Vanaf minuut 1 vol erin , en kijken of Nijhuis idd de scheids is die we denken dat hij is. Dus mannelijk fluiten (wat dat dan ook mag zijn) . Vervolgens gewoon de ladys uit Rotterdam met minimaal 5 doelpunten verschil aan de kant zetten .

En verder heel de poppenkast negeren die er bij komt. Het moment is er om te zeggen .Philips stadion ,is van ONS!!!!
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage