Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Ook Maxime Delanghe debuteert in selectie Jong België

19 maart 2021 13:06 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Ook Maxime Delanghe debuteert in selectie Jong België; image source: Pro Shots

Yorbe Vertessen is voor het eerst opgeroepen voor Jong België. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. In tegenstelling tot Jong Oranje komen de Belgen niet in actie op het EK onder 21, maar beleggen ze vanaf volgende week een trainingsstage. De jonge aanvaller van PSV is een van de spelers die zich mag melden bij de selectie. Vertessen doorliep alle Belgische jeugdelftallen, maar raakte vanwege blessures in de afgelopen periode enigszins uit beeld.

In 2018 werd hij nog topscorer op het EK onder 17. Nederland wist dat toernooi te winnen met Mohamed Ihattaren, Shurandy Sambo en Nigel Thomas behoorden toen tot de selectie.

Update 19-03 13:06: Via Twitter meldt Rik Elfrink dat ook Maxime Delanghe is geselecteerd voor Jong België. Ook voor de doelman zal het de eerste keer zijn.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

jong belgie delanghe vertessen elfrink ihattaren nederland nigel oranje sambo topscorer trainingsstage

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Lijkt zich uitstekend te ontwikkelen. Viel paar maal prima in. Was bijna (eigenlijk?) matchwinner tegen Ajax.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ja, pech dat hij de bal tegen zijn arm kreeg, kan je weinig aan doen, maar het is nu eenmaal de regel. Helaas gaat het er niet om met welke kracht de bal tegen je arm komt, dan had ie wel geteld. Zie wel potentie in deze jongen.
+1/-0

3 jaar geleden
Hoop dat hij snel zijn eerste (erkende grr) doelpunt scorrt, dan zou er wel eens een last van hem af kunnen vallen, lijkt nu af en toe een beetje verkrampt.
+2/-0

3 jaar geleden
Mooi om te zien dat de jeugdtak blijft leveren,voegt snelheid en diepgang toe.
Nu nog het net laten trillen,maar ik verwacht dat dat ook een kwestie van tijd zal zijn.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Die Delange was altijd een enorm talent, staat hij beetje stil in zijn ontwikkeling of lijkt dat maar zo?

Die Vertessen komt er wel, beetje meer rust voor de goal als hij wat meer ervaring heeft opgedaan op hoogste niveau; goed om te zien dat PSV aanvallend enorme aanwas blijft leveren, prettige wetenschap
ivm aanstaande vertrek van spelers en lucratief voor de club bovendien...

Onze opleiding zit wel goed en dat maakt me wel trots; heel lang onder geschonden kindje bij PSV, onze jeugd die slechts sporadisch grote talenten opleverde als Van Aerle, Zenden en Bauma, goed genoeg voor het Nederlands elftal.
Zoet, Memphis en Bergwijn krijgen snel opvolging door Gakpo, Teze en Malen (die laatste claim ik lekker ook als ons succes;-)

Nou de scouting weer op niveau brengen...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje