Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en FC Twente willen transfer Joël Drommel snel afronden'

23 maart 2021 10:52 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en FC Twente willen transfer Joël Drommel snel afronden"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat PSV en FC Twente beiden verwachten in de interlandperiode de transfer van Joël Drommel af te kunnen ronden. De keeper heeft zelf al een akkoord bereikt over een contract voor vijf jaar, maar de clubs moeten nog tot overeenstemming komen. FC Twente wilde 6,5 miljoen euro voor Drommel hebben, mede omdat ongeveer een kwart van de transfersom naar de doelman zelf en zijn zaakwaarnemer gaat.

FC Twente hoopte bovendien dat andere clubs zich ook zouden melden. Omdat Drommel uitsprak alleen naar PSV te willen gaan, werd interesse van andere clubs nooit concreet. De Tukkers hebben inmiddels een nieuw tegenbod gegaan. De verwachting is dat de transfersom uiteindelijk tussen de 3,5 en 4 miljoen euro gaat uitkomen.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

drommel twente afronden tegenbod uitsprak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Prima maar niet meer dan de 4 miljoen ,anders veder kijken...
+3/-0

Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
En daar gaan we weer. Episode 71. Netflix schijnt met een docu te komen. De crew van Undercover kan de borst nat maken
+3/-2

5 maanden geleden
En wat wil Twente??? Dit duurt nog wel effe
+1/-1

 
5 maanden geleden
Als Twente niet voor 1 april een deal heeft zijn ze de sjaak.
+2/-3

 
5 maanden geleden
Valt wel mee. Die optie in het contract hebben ze al gelicht. Pas vanaf 1 juli zouden ze de sjaak zijn als ze voor twee keepers een topsalaris moeten betalen.

Wel volledig eens met wat je hieronder schrijft. Alle macht ligt bij PSV. Twente speelt blufpoker, maar maakt geen kans.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Klopt 1 juli gaat de teller lopen. Twente heeft het geld hard nodig, en heeft geen tijd om lang spelletjes te spelen, dat is op z'n hoogst PSV een beetje pesten.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Daarom wacht Twente lekker met de hoop een andere meer betalende club te treffen. Hoop PSV meer opties heeft dan alleen Drommel
+1/-0

 
5 maanden geleden
Tuurlijk, dat hoort ook zo, maar Drommel is 1e keus momenteel.
+1/-0

5 maanden geleden
PSV blijft rustig en laat zich niet gek maken, je geeft het bedrag wat je er voorover hebt, niet wat Streuer wil, anders geen transfer. Dat overdreven gedoe allemaal dit een 'soap' te noemen is gebaseerd op media die dat graag zo zien, goed voor de attentiewaarde. Drommel wil graag hier spelen, PSV ook, goed vertrekpunt. Daarna zal hij moeten laten zien een PSV-waardige keeper te zijn.
+3/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Ben jij insider? Hoe kun jij bepalen dat het bod niet verhoogd is?
+2/-1

 
5 maanden geleden
Er is geen enkele reden meer te geven dan PSV wil. Zoals ik al eerder hier schreef, Streuer speelt poker zonder goede kaarten. Drommel wil graag naar PSV, er zijn geen andere clubs geïnteresseerd, zeker omdat Drommel in NL wil blijven en ajax met Onana zit, de enige optie in NL. Verder is Drommel overbodig geworden bij Twente met de komst van Unnerstall. Drommel kan zijn optie lichten een flinke salarisverhoging te krijgen waarna hij na een jaar gratis de deur uitloopt, waar hij lekker gemotiveerd op de bank zal plaatsnemen achter Unnerstall. En Streuer mag het allemaal uitleggen aan de achterban en de boekhouder. Ik weet niet of jij ooit straffe onderhandelingen gevoerd hebt, maar dit is een klassieker waar je ijzersterk staat. Geef me een goede reden waarom PSV meer zou geven dan ze wil?
+6/-2

 
5 maanden geleden
PSV betaalt uiteindelijk toch áltijd wel en dat weet Twente ook. We zijn zwakke onderhandelaars de laatste jaren.
Andersom laten we spelers ook altijd voor een appel en een ei gaan als de tegenpartij moeilijk doet.
+3/-2

 
5 maanden geleden
Helemaal mee eens. Het is een spel wat PSV niet kan spelen..Geven veels te veel toe blijkt wel weer met al die Liefdadigheids transfers van onze spelers
+2/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Allemaal aannames. Zonder erbij te zijn geweest kan ik niet oordelen. Anderen schijnbaar wel. Uiterst merkwaardig.
+1/-4

 
5 maanden geleden
Je oordeelt zelf toch ook de hele tijd over 'boeken Toontje' zonder er zelf bij te zijn? Maar dat zal natuurlijk wel anders zijn
+8/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 maanden geleden
Ik reageer op een stelling inzake deze transfer. Gerbrands beoordeel ik obv wat ik zo allemaal bij onze club zie. En ik kan je bevestigen dat ik het alles behalve rustig vind de laatste maanden. Ik vrees de komende transferperiode aangezien ik vrees dat de uitgaande transferbedragen wel eens tegen kunnen vallen gedreven door ‘zwakke’ prestaties van de hoofdrolspelers waarbij PSV op zoek zal moeten naar spelers die de as verzwaren. Dergelijke spelers zijn doorgaans niet goedkoop en moeilijk te vinden.
+3/-4

 
5 maanden geleden
Zoveel onzin in 1 post, best knap.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Geef me een reden waarom Psv teveel zal betalen?

Misschien omdat ze geen alternatief hebben.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Dan gaat hij waarschijnlijk net zo makkelijk oordelen over de scouting van PSV.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Misschien wel, maar ik denk het niet.
+1/-1

5 maanden geleden
Ik vind €3M al een bizar hoog bedrag voor een 13-in-een-dozijn keeper. Maar afgezet tegen de norm die PSV de laatste jaren op de transfermarkt hanteert, is het topdeal.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Tja Tis wat met dat meevoetballen de keepers. Kende net zo goed een speler in de goal zetten die pakt net zoveel ballen als onze Mvogo nu doet
+1/-0

 
5 maanden geleden
Welke keeper zou PSV dan moeten halen voor een zelfde bedrag volgens jou?
+1/-0

 
5 maanden geleden
Voor €3M mínder hád je een prima keeper gehad. De enige reden dat Lars niet in basis staat, is dat Yvon door Roger was gehaald.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Teleurstellende reactie killer.
Ik ging er oprecht vanuit dat je niet weer over Unnerstall zou beginnen en dat het daarom dus niet nodig was om te zeggen dat je niet weer met Unnerstall op de proppen moest gaan komen.
Unnerstall wilde zelf, om persoonlijke redenen, weg. John en Roger kunnen hem niet vastbinden met een elastiek aan een doelpaal.

Dus.. Wie moet PSV dan halen ipv Drommel voor een zelfde prijs?
+2/-0

 
5 maanden geleden
Ik had deze reactie van jou geanticipeerd, ondeugende grazer. Indien Lars 1e keeper was geweest, zelfs wanneer hij eerlijke kans had gehad, was hij wel gebleven. Daarvan ben ik vast overtuigd. Met Lars stond een kerel in de goal die ook nog eens veel én moeilijke ballen tegenhield. Het tegendeel is het geval bij Yvon.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik wil best ook nog een discussie over Unnerstall voeren met je. Feit is nu dat Unnerstall weggaat en dus geen optie meer is volgend seizoen.

Dus mijn vraag blijft staan...
Wie moet PSV dan halen ipv Drommel voor een zelfde prijs?
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben geen scout. Ik ben alleen van mening dat Drommel een totaal ongeschikte keeper is. Zeker voor PSV. Laatst nog eigen goal tegen AZ, klasse hoor. Ik zou zeggen, scout weer eens in Zuid-Amerika. Misschien loopt er wat rond in Scandinavië. In Nederland is het keepersniveau tegenwoordig bedroevend. Niet voor niets zit er een bijna 40-er bij Oranje.
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Of een keeper nou uit Nederland, Scandinavië of Zuid Amerika komt... Kwaliteit kost geld en laten we nou verdomd weinig geld hebben. Daarbij is alles uit Zuid Amerika over-hyped en over-priced en betaal je een dik salaris voor een gokje, want ook met keepers uit Zuid Amerika of Scandinavië heb je geen enkele garantie op succes.
Was Isaksson dan zo'n succes? Of Ramos?

En nee, ik ben ook geen fan van Drommel maar ik begrijp het wel.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Die Ramos heeft het na zijn vertrek bij PSV anders verdomd goed gedaan. Maar dat terzijde.

Wik wachten maar af, hebben er verder toch geen invloed op. Hopelijk hebben wij volgend seizoen een goede 1e & een degelijke 2e keeper. En als dat voor scherpe prijs kan, is dat helemaal mooi.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Die eerlijke kans heeft hij, net zoals Jeroen Zoet, in de voorbereiding al gekregen. Het is niet voor niets dat Mvogo pas aan het eind van de voorbereiding kwam toen er nog maar één wedstrijd te spelen was
+2/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
En Yvon mocht vervolgens fout op fout stapelen. Pakte geen punten, kostte zelfs punten. Lars stond er in de bekerpot in Volendam, zoals hij er vorig seizoen stond toen dramakeeper Zoet eindelijk, een (half)jaar te laat, naar de bank werd verwezen. Waarom Unnerstall niet een reeks wedstrijden gegeven na het zoveelste weifelende optreden van Mvogo?

Ik zag geweldenaar Drommel in Alkmaar de bal in eigen doel slaan. Toppertje hoor!
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zag superster Unnerstall PSV vorig jaar laten verliezen na zijn enorme blunder in Amsterdam :slaap
+3/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Jij weet het weer mooi te brengen, op je denigrerende manier, hij trapte de bal niet goed weg... klopt helemaal, maar als niet vervolgens de hele verdediging de Ajax-spelers ongemoeid liet doorgaan richting het doel, was er niks aan de hand geweest. Unnerstall voorkwam juist dat het bij rust 4- of 5-0 was.

Iets dergelijks las ik ook van jouw hand over de 1e helft in Volendam onlangs. De Volendam-spelers zouden tijdens de rust in deuk hebben gelegen om de (voetballende) capriolen van Lars. Persoonlijk denk ik eerder dat zij baalden dat de wedstrijd nog niet in hun voordeel beslist was, door de vele reddingen van de doelman.

Ik prefereer een keeper die ballen tegenhoudt. Dan kan je je dure geld vervolgens besteden aan verdedigers en verdedigende middenvelders die een bal daadwerkelijk naar iemand met het zelfde kleur tenue weten te spelen.
+2/-0

 
5 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik prefereer een keeper die ballen tegenhoudt. Dan kan je je dure geld vervolgens besteden aan verdedigers en verdedigende middenvelders die een bal daadwerkelijk naar iemand met het zelfde kleur tenue weten te spelen.Daar ben ik het helemaal mee eens!
Dat gelul over keepers die moeten voetballen, verdedigers die moeten aanvallen, aanvallers die moeten verdedigen, middenvelders die niet hoeven te kunnen voetballen... Ik word er niet goed van.
+1/-0

5 maanden geleden
Ik zie totaal het probleem niet, het is nog héél vroeg in het jaar, wij hebben alle tijd voordat überhaupt maar aan het nieuwe seizoen begonnen wordt, Twente heeft al een nieuwe keeper en diens salaris op zijn nek komend seizoen, de jongen wil graag en er is geen andere concrete club. Kortom: wij hebben alle kaarten en hoe langer het duurt hoe ontevredener Drommel wordt en hoe meer Twente zijn positie verzwakt. Gewoon bij het bedrag wat PSV in het hoofd heeft bijven en het komt vanzelf goed, zéker als de media er op blijft duiken. Het is niet zo moeilijk!
+3/-0

 
5 maanden geleden
Mee eens. En precies zoals jij zegt(en eerder pvh25 ook al) is de tijd in het nadeel van Twente. Gaan zij voor de verandering eens billen knijpen als het te lang duurt :-)
+2/-0

5 maanden geleden
Kan iemand misschien even uitleggen op basis waarvan vele van jullie denken dat die keeper van VVV een goede keeper is? Dat is toch die vent die naar fc Twente gaat nu of gaat die naar Real Madrid. Ff serieus doe ff normaal Mvogo staat straks na PSV niet in de goal bij een team van het kaliber FC Twente. Ik weet niet hoe jullie naar keepers kijken, maar die gast heeft op een enkele foutjes in het begin gewoon prima gekeept. Hij kan een bal trappen. Hoge ballen voor het doel zorgen zelden voor gevaar. Zit hij lekker bij. En ja de goals van de afgelopen tijd. Die had Gomez in zijn beste vorm ook niet tegengehouden. Strak in het hoekje hé. Als ze zo schieten als Malen had Mvogo ook nog wel kunnen uitblinken.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Best realistisch bekeken, ook wat de schoten van Malen betreft ;-)
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

benfica beperking capaciteit corona daguardo demissionaire down dumfries feyenoord galatasaray ginkel hoezo kabinet kuip kutventje madueke midtjylland obispo onderaan onderbouwing ramvol ring sangare schmidt shevchenko skuddem spartak teze tezert yonci