Transparent
Inloggen
Sluiten

Mauro Júnior: 'Ik heb genoten van elke seconde, maar het was niet altijd makkelijk'

2 april 2021 10:10 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Mauro Júnior: "Ik heb genoten van elke seconde, maar het was niet altijd makkelijk"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Mauro Júnior aan er volgend seizoen weer te willen staan bij PSV. Vanwege een knieblessure lijkt hij dit seizoen niet meer in actie te komen. Dit seizoen speelde hij bij PSV op vrijwel alle posities. "Ik heb genoten van elke seconde, maar het was niet altijd makkelijk", aldus Maruo. "Het belangrijkste voor mijn ontwikkeling is dat ik veel minuten heb gemaakt en de ploeg kon helpen."

De Braziliaan gaat verder: "We hebben een heel moeilijke periode gehad met een aantal blessures en corona in het team. In die periode heb ik zeker een bijdrage kunnen leveren, al vind ik dat die groter had kunnen en moeten zijn. Ik weet dat ik het kan. Creativiteit is altijd een van mijn sterke punten geweest, maar dat is er dit seizoen niet genoeg uitgekomen."

Waarschijnlijk komt Mauro dit seizoen niet meer in actie. "Maar wel wil ik volgende maand alweer aan de groepstrainingen meedoen. Daarmee kan ik fit de zomer in en een paar weken later weer fris beginnen", zegt hij daarover. "Als het kan om eind dit seizoen toch nog op de bank te zitten om in te vallen, zou dat geweldig zijn."

Meer op Eindhovens Dagblad
Tags

mauro braziliaan corona groepstrainingen maruo uitgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Mauro zeker een goede 13de man, had op meer gehoopt van hem maar is iig van waarde.
+1/-0

3 weken geleden
Moeilijk geval. Vind hem voetballend weinig toevoegen maar wel een uitstekende mentaliteit. Wil hem wel de kans geven om zich verder door te ontwikkelen, maar zal echt nog wel flinke stappen moeten gaan maken.
+1/-0

3 weken geleden
Ik heb amper van hem genoten. In Emmen voorkwam hij puntenverlies. Maar verder.
+2/-0

 
3 weken geleden
Dan heeft Mauro een veel positievere bijdrage dan Rosario geleverd :P
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aisatti arsenal barcelona belastingvoordeel chelsea dumfries eigenaren eredivisie feyenoord floristhfc geografisch geografische gewone godenzoon historie ihataren ihattaren kloof liverpool madrid malen martinez milan nba rasmussen rensch shevchenko uefa var willy