Transparent
Inloggen
Sluiten

Bezochte wedstrijd van dit seizoen heeft geen invloed op voorwaarden van seizoenkaart

8 april 2021 16:08 - Peesjevee Podcast
Foto: Pro Shots

Bezochte wedstrijd van dit seizoen heeft geen invloed op voorwaarden van seizoenkaart; image source: Pro Shots

Een van de meest gestelde vragen afgelopen week nadat bekend werd dat er weer publiek bij de wedstrijden mag zijn, was of dit invloed heeft op de voorwaarden van de seizoenkaart. Aan het begin van het seizoen werd namelijk aangegeven dat supporters met een All-In seizoenkaart onder dezelfde voorwaarden ook toegang krijgen tot alle wedstrijden in het seizoen 2022/2023 als er het hele seizoen zonder publiek werd gespeeld, terwijl supporters met een Fifty/Fifty seizoenkaart de helft van het betaalde geld terug zouden krijgen.

Geldt dit dan ook als er één wedstrijd bezocht is? In de Peesjevee Podcast is commercieel directeur Frans Janssen hier duidelijk over. "Nee, die wedstrijd is een geste van PSV. Voor ons heb je nul wedstrijden bezocht", aldus Janssen. "Supporters met een All-In seizoenkaart kunnen onder dezelfde voorwaarden de komende twee seizoenen alle thuiswedstrijden bezoeken. Supporters met een Fifty/Fifty seizoenkaart krijgen hun geld weer terug van ons. Ze kunnen het dan direct terug krijgen of als korting krijgen op de seizoenkaart voor volgend seizoen. Als ze van teruggave af willen zien, en dat zullen we echt helemaal onderaan zetten, kunnen ze dat ook aangeven."

Of er komend seizoen wederom drie varianten aangeboden zullen worden voor de seizoenkaarten wordt nog besproken. "Ik ben er zelf niet zo'n voorstander van, omdat het heel erg complex is. Ook voor de mensen om het allemaal te begrijpen met alle voorwaarden", zo geeft Janssen aan. "Het liefst ga ik weer terug naar de originele kaart. We zullen als PSV alleen wel moeten kijken wat het inhoudt als het weer fout gaat. Dat is 1 miljoen euro per wedstrijd en dat keer 20. Ben je in staat om volgend seizoen 20 miljoen euro terug te gaan betalen of moeten we dan weer een filmpje gaan maken? Of met speciale shirtjes komen? Het moet wel verantwoord gaan."

Meer op Peesjevee Podcast
Tags

seizoenkaart janssen geste korting onderaan originele peesjevee podcast shirtjes teruggave toegang varianten voorstander

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


killermfc (geschorst)
2 jaar geleden
Precies wat ik al dacht en hier aangaf. Er zijn geen consequenties voor de voorwaarden, en bezoekers van PSV-Emmen worden uitgesloten. Prima geregeld dus derhalve! Ik wens diegenen die ervoor gaan veel succes en eventueel plezier met de te bezoeken wedstrijd.
+3/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
2 jaar geleden
En we gunnen hen ook een ontlading zoals toen door een zege in de laatste minuut al komt de goal ditmaal niet van Romero. Overigens een duidelijk verhaal van Frans Janssen en zo te zien een eerlijke en fatsoenlijke regeling voor ons, seizoenkaarthouders.
+3/-0

2 jaar geleden
Vindt dat wij nog blij mogen zijn met psv hoe ze met ons omgaan ,bij andere clubs is dat wel anders .Hopelijk nog 1 wedstrijd nog niets geweest ,anders in Augustus nieuwe kansen...
+3/-0

2 jaar geleden
Een hele dikke prima van PSV deze oplossing en communicatie. Ik heb PSV-Emmen bezocht dus ga er vanuit dat de eerstvolgende voorronde CL gaat worden!
+3/-0

shevchenko (geschorst)
2 jaar geleden
Wat is die Frans Janssen toch een prettige vent. Is altijd redelijk en drukt zich fatsoenlijk uit. Daarnaast ook echt supporter van de club en dat is mooi.

Ook dit wordt weer netjes opgelost.
+3/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt basarnhem benitez bommel boomen boscagli bosz buitenlander cocu ewijk ghazi guti jans jong marsch mwene nistelrooij pepi ramalho ron sangare schmidt silva simons spierings stewart teze til veerman vertrekkers