Transparent
Inloggen
Sluiten

'Europese top geïnteresseerd in Noni Madueke, Leicester City heeft concrete belangstelling'

30 april 2021 13:38 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Europese top geïnteresseerd in Noni Madueke, Leicester City heeft concrete belangstelling"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat verschillende Europese topclubs geïnformeerd hebben naar Noni Madueke. Het Engelse Leicester City zou bovendien concrete belangstelling hebben voor de Engelsman. Zelf zou de aanvaller vaker in actie willen komen bij PSV. Madueke heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2024. Volgens VI wordt zijn marktwaarde geschat op 20 miljoen euro.

Roger Schmidt gaf vrijdag op de persconferentie aan dat Madueke een kandidaat is om Donyell Malen op te volgen indien hij komende zomer zou vertrekken bij PSV.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

madueke leicester malen marktwaarde roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Niet verkopen. En als er biedingen komen, hij ligt nog tot 2024 vast. Geen enkele haast mee. Engelse clubs stikken ook van het geld. Onder de 40 miljoen geen zin om te bieden.

Volgend seizoen wel meer speeltijd geven.
+1/-0

3 weken geleden
Deze jongen zal alleen maar meer waard worden. In 2022 verkopen voor het dubbele.
+1/-0

 
3 weken geleden
Oja? Garanties?
Hadden we Reis maar gelijk verkocht toen Real Madrid 30 miljoen wilde betalen en hadden we Mo vorig jaar maar verkocht toen de Europese top geïnteresseerd was.

Ik ben voor verkoop op het moment dat er grof geld geboden word. Vaak is het maar een hype en moet je daar gewoon direct gebruik maken en cashen, voordat het te laat is.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Je hebt nooit garanties, zeker met voetbal niet. En inderdaad het kan fout gaan met extreme gevallen zoals ihatarren en reis. Madueke schat ik positiever en betrouwbaarder in en zie ik eerder de ontwikkeling van Memphis en Bergwijn volgen. Dan kom je met oog op de huidige markt en een goede ontwikkeling uit op een bedrag van 35 miljoen volgend jaar. Ik denk dat je het risico moet nemen.
+1/-0

3 weken geleden
Hij verdient idd wel meer speeltijd. Los gezien van fysiek ongemak hebben wij Noni veel te weinig op het veld zien staan. Aardig rendement in vrij korte tijd. Hopelijk blijft Noni nog een paar jaar.
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Wat ik niet snap is dat Vertessen er eerder in lijkt te komen dan Noni. Madueke heeft in de wedstrijden waar hij mocht invallen elke keer laten zien doelgericht te zijn, en heeft ook rendement gehad. Geef die jongen eens wat meer minuten inderdaad!
+3/-0

 
3 weken geleden
Ben jij aanwezig bij de trainingen? Nee dus.
Schmidt wel en die moet een hele selectie tevreden houden.
+3/-2

 
3 weken geleden
dan nog, kan iedere oelewapper toch zien dat madueke meer brengt dan vertessen?
+2/-1

 
3 weken geleden
Vertessen heeft Jong PSV op een paar wedstrijden na overgeslagen en heeft nog niks laten zien in het eerste in tegenstelling tot Noni. Trainen is leuk , maar zie liever spelers met rendement in het eerste. Snap ook niet dat hij de laatste tijd zo laat wisselt.
+1/-1

 
3 weken geleden
Tuurlijk is Madueke 3x beter, maar Madueke was en is nog steeds veel geld waard. Vertessen was helemaal niks waard en is nu wel iets waard. Met een beetje geluk kan PSV Vertessen deze zomer voor een paar miljoen verkopen en anders verhuren. Je moet er toch een keer van af en dan zou het leuk zijn als we er ook nog wat voor vangen ipv dat er straks weer 8 contracten opgezegd moeten worden en we er geen stuiver aan overhouden.
+1/-0

3 weken geleden
Pfff... is JdJ zeker ook verantwoordelijk voor? Die kan ook echt niets.
+4/-2

 
3 weken geleden
Is gewoon net zo inhoudelijk als de zeikreacties op De Jong in een topic over Doan, Baumgartl of Bruma.
+4/-1

 
3 weken geleden
Wat heeft de Jong hiermee te maken? Had die een shirtje aan met Madueke op de rug en jaste de ballen erin en gaf assists? Madueke dwingt dit allemaal zelf af en dat onder een trainer die onze kroonjuwelen echt veel kansen geeft de laatste weken. Maar ik ben benieuwd naar PVH zijn inhoudelijke reactie in deze
+1/-1

 
3 weken geleden
Uhm.. je reageert toch op de post van pvh25, die het heeft over De Jong?
+2/-1

 
3 weken geleden
Precies. Snap jij wat John de Jong met dit topic te maken heeft? Ik namelijk totaal niet.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik snap al lang vaak niet wat Gerbrands te maken heeft met n topic die niet over hem gaat, maar die je er dan toch regelmatig weer bij betrekt in je posts.
On topic: JdJ heeft als hoofdscout en TD de talenten vzan Madueke gezien, waardoor hij nu hier voetbalt. Maar ik zie geeneen usual azijnzeiker hier die daar dan n positieve post over kan schrijven. Niet dat dit moet, maar het is wel tekenend.
+3/-1

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Gerbrands is de hoogst verantwoordelijke op dagelijks management gebied binnen PSV dus me dunkt dat de beste man genoemd mag worden als het over het reilen en zeilen van PSV gaat.

Ken je de ins en outs van de manier waarop Madueke is binnengekomen? Welke individuen waren wel/ niet verantwoordelijk? Als ik het goed heb begrepen was Brands nog TD toen eea speelde.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Als Madueke een Nederlander was kon je hem na een goed jaar in de basis voor een Bergwijn achtig bedrag verkopen, maar hij is Engels dus dan mag je die prijs nog wel minstens keer 1.5 doen.
Als hij zich echt spectaculair ontwikkeld en ook in Europa goed presteert, misschien zelfs international wordt, dan kun je aan De Ligt/De Jong achtige bedragen gaan denken.
+4/-0

3 weken geleden
De enige die dit overhoop kan halen is schmidt zelf door hem niet op te stellen. Maar denk dat dat allemaal wel goed komt. Malen verkopen en dan Madueke op zijn plek neer zetten
+2/-0

3 weken geleden
20? Zou met zijn potentie eerder naar 35 willen gaan. Komend seizoen wordt belangrijk voor ‘m..
+1/-0

2 weken geleden
Goudmijn. Want Engels paspoort en jeugd international.

45 miljoen. Minimaal.
+1/-0

 
2 weken geleden
Goudmijn? Voetbalt Kenneth nog? Moet toch rond de 50 zijn man;-)
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.849 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arriba atiba bernal boscagli busreis eredivisie espn feyenoord gakpo geldprijs ginkel handsbal identieke israelier izecson kanaal klassement madueke malen mollema omsmelten pec sangare santos schmidt shevchenko utrecht zahavi zeist