Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco Timmer: 'John de Jong gaat zijn contract bij PSV verlengen'

30 april 2021 17:33 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Marco Timmer: "John de Jong gaat zijn contract bij PSV verlengen"; image source: Pro Shots

John de Jong gaat zijn contract bij PSV verlengen. Dat meldt clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International bij PSV TV. "Hij voelt het vertrouwen en vindt het leuk. Hij ziet ook dat waar hij mee bezig is geweest dit seizoen langzamerhand zijn vruchten af begint te werpen", aldus Timmer. "PSV wordt nu tweede en dat is conform het budget, maar daar is hij natuurlijk niet tevreden mee. Ze zijn nu iets aan het bouwen, maar tevreden zijn ze nog niet. Volgend jaar moet deel twee volgen en dan moet er ook een prijs gewonnen worden. Zo simpel is het."




Tags

timmer jong conform

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi! Scheelt weer een hoop stress en gedoe, waar we helemaal geen tijd voor hebben deze zomer. Ik zou ook niet weten wie het anders moet doen.

Go Sjonnie!
+7/-2

 
2 jaar geleden
Scheelt ook veel premies: geen kampioen, geen beker, geen Europa-succes.
+4/-7

 
2 jaar geleden
Hij is fijn! Ik moest zowaar grimlachen. En dat is veelzeggend en het maximale dat ik kan opbrengen na de onheilstijding die jouw reactie heeft uitgelokt.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
" Timmer: "PSV wordt nu tweede en dat is conform het budget, "

Volgens mij zijn er nog 4 wedstrijden te spelen en voor een ploeg die maar halfgas presteert, moet ik het nog even zien gebeuren.
+7/-4

 
2 jaar geleden
Zo is het. Moet nog blijken. AZ heeft nu een heel makkelijk programma over dus psv kan zich niet veel veroorloven
+1/-1

2 jaar geleden
Goh, wat zullen er nu een aantal een rot weekend hebben met dit nieuws.
Aan de andere kant kunnen ze dan wel doorgaan met hem overal de schuld van te geven, dus toch een win situatie ;-)
+10/-1

 
2 jaar geleden
Ja dat rotweekend heb ik nu idd, DKM, grotendeels veroorzaakt door JdJ. Opnieuw een waardeloos seizoen, of het nou uitdraait op #2 of #3. Nauwelijks verbetering t.o.v. vorig seizoen.

En de ene Ibi is de andere niet. Sangaré ontpopt zich al aardig als nieuwe miskoop, en dat voor het bepaald niet misselijke bedrag van €9M.
+1/-0

OK , JdJ neemt de kans om je imago wat op te poetsen, als jij succes hebt hebben we allemaal niks of sommigen toch wel wat te klagen;-) maar PSV gaat voor, tenminste wat het voetbal betreft dan.
+2/-0

2 jaar geleden
Johnny weet dalijk wel raad met die 50 miljoen. Die haalt de volgende Baumgartl en 2 bruma's en we zijn terug bij af.

Slechtste TD die we ooit hebben gehad en de hoofdoorzaak van de huidige mailase.

Drama nieuws dus.
+6/-12

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ķees Ploegsma kocht in zijn eerste tijd Teddy Maybank... over drama gesproken!

Toch kwam het goed met hem, zoals al eerder aangegeven: het is een ervaringsvak, Marcel Brands begon ook matig en die had al veel ervaring met RKC en AZ
Hij heeft echt wel geleerd van die ketsers, hem nu wegdoen is zonde van de investing...

En ja hij moet nu wel slagen in zijn functie; vorig jaar heeft hij zich al herstelt en nu blijkt dat Boscagli ook prima aankoop was...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Als je De Jong met Brands vergelijkt wat je continu doet is het wel zo fair om wel de feiten in ogenschouw te blijven nemen. De Jong kwam in een gespreid bedje terecht waarbij hij tientallen miljoenen (understatement) in de markt kon / mocht pompen. Brands begon bij PSV toen de club aan de poorten van de hel stond.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
De RVC is tevreden met zijn tussenbalans - de plussen overtreffen de minnen!

Speciaal voor jou op een rijtje:
+ In: Madueke, Dumfries, Boscagli, Max, Götze en Zahavi (die laatste 2 ook dankzij Schmidt, red.)
+ verlengt: Malen, Gakpo, Teze en Madueke
+/- In Sangaré
- In Bruma (die Brands ook wilde, totaal overbodige aankoop btw en dat geldt ook voor Doan imo) en Baumgartle waarvan de eerste 2 toch nog redelijk wat geld gaan opleveren
+ uit: Bergwijn, Lozano, De Jong, Lammers

De RVC vind verder continuïteit belangrijk, maar als jij het beter weet, kun je je daar altijd bij melden...
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het gaat mij niet om de plussen of minnen, tijdens Brands zijn aanwezigheid hebben we gezien dat je een TD niet kunt beoordelen over een periode van 1-2 jaar. Maar als je beide heren met elkaar vergelijkt is de poet situatie evident maar ook de financiële ontwikkeling van de club onder beiden. Brands werd gedwongen om met een Lada budget te shoppen terwijl De Jong met meloenen smijt alsof de zilvervloot eindje is binnengevaren. Waarschijnlijk worden er komende zomer spelers verkocht voor een schijntje van wat ze gekocht hebben.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Verschil met Kees Ploegsma is dat Teddy Maybank fl.1M kostte en Timo Baumgartl €10M... en daar bleef het helaas niet bij. Een hele rits(u) aan miskopen voor in totaal slordige €40M.

Marcel Brands heeft ook flinke fouten gemaakt, maar deed ook nog de nodige goede zaken, uitmondend in 3 landstitels. Zie jij PSV de komende, pakweg 5, jaren 3x kampioen worden? Eerlijk?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Beetje flauw, want dat was 40 jaar geleden, nogal wiedes dat het nu hoger ligt.

Ik heb zeker vertrouwen in omslag, kijk even terug in de tijd, het is altijd n golf beweging; msn dat over n half jaar bij onze vrienden de pleuris uitbreekt omdat Ten Hag weer eigenwijs is...
Zekerheid bestaat niet maar ik denk dat PSV zo maar de erop en erover kan gaan volgend jaar. Het verschil is echt niet zo groot als die 12 punten nu lijken aan te geven. Een killer achterin erbij en scorende middenvelder erbij, dan ben je al heel eind imo...
Soms valt opeens de puzzel perfect in elkaar, dat ging in 1987 ook zo, bagger voorbereiding en de rest is geschiedenis!
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Precies @psvaltijd1, het verschil tussen PSV en ajax is kleiner dan velen denken. De omslag bv. in het spel is al 2 maanden zichtbaar, het gaat de goede kant op.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Een killer achterin... ik houd mij aanbevolen.

Ik help het jullie hopen. Ik zie PSV óók heus wel weer kampioen worden. Helaas is mijn vertrouwen in JdJ gedaald tot ver onder nulpunt. En het was om te beginnen al nooit hoog, dus voorwaar hele prestatie.
+1/-0

2 jaar geleden
Klap na klap voor de PSV-supporter. Reserveer maar alvast de volgende 50 miljoen, want deze verdampen snel...
+5/-10

2 jaar geleden
Hij tekent bij. Ja wat moet hij anders, denk niet dat de clubs in de rij staan.
+2/-3

2 jaar geleden
Dit baart mij grote zorgen om de simpele reden dat tegenover enkele goede aankopen (Dumfries, Madueke, Max) een enorme waslijst aan (soms peperdure) miskopen staat. Meest recente voorbeeld: Sangaré.

Ik begrijp niet waarom hij een 3e kans krijgt, de belangen zijn gigantisch. Na een hypotheek afsluiten op je stadion en nog meer vragen van sponsoren kun je niet veel meer doen.
+2/-2

2 jaar geleden
Bizar. Ongelooflijk dit. Maar niet verrassend. Het ons-kent-ons kliekje dekt elkaar weer de koffer in.

Nou is het ze maar geraden dat PSV kampioen wordt. Als er straks weer publiek zit, komen ze niet weg met dat tenenkrommend slecht voetbal. Slecht voetbal dat niet eens het benodigde resultaat oplevert ook. De messen zullen geslepen zijn.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Dat ze - of in dit geval speciaal John de Jong - de druk van het publiek gaan voelen, is zeker goed, dus ik hoop van harte dat het stadion weer vol zit in augustus...

Wij zijn PSV
+1/-0

2 jaar geleden
Absurd, een grote schande! Kijk zijn trackrecord (niet dat van Schmidt) en je zet hem direct buiten!

Het wordt allemaal geaccepteerd door Gerbrands en gedragen door de kliek die rond 2000 bij PSV actief was als speler (Zenden, Kolkka, Ramzi, Vennegoor, Bouma, Dirkx, Faber, Ooijer, Van Nistelrooij).

Die 50 miljoen gaat op aan middelmatige buitenlandse spelers en Veerman, Bazoer en Koopmeinders komen met hem aan het roer nooit naar PSV. Juist de categorie spelers die PSV wel kocht, ons beter maakten en waarmee successen werden behaald in de jaren ‘80, ‘90 en ‘00.
+3/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat n kortzichtige reactie, denk eens na. Die ex spelers gaan daar helemaal niet over.
De enige die er wat aan kunnen doen zijn Gerbrands en de RVC onder leiding van Van der Wallen...
+4/-1

 
2 jaar geleden
De spelers die jij noemt zijn gewoon onhaalbaar. Een subtopper in een grote competitie heeft een veel groter budget en betaald meer dan wij kunnen. Dat weet Heerenveen ook. AZ heeft al aangegeven geen spelers aan de directe concurrentie te verkopen. En helaas zijn wij door het wanbeleid de afgelopen 7 jaar inderdaad een directe concurrent van AZ. De goede trainer is er inmiddels gelukkig en met het materiaal dat hij gedurende het seizoen beschikbaar heeft gehad door blessures en corona heeft hij een topprestatie geleverd Europees en nationaal. Jammer dat we niet ook in een goede TD investeren. Hopelijk komen de aankopen de komende periode opnieuw uit de zak van Schmidt want anders is het geld inderdaad bijzonder snel verdampt. PSV zou zich meer moeten richten op een professionele uitstraling en dito beleid wil het aan kunnen blijven haken bij Ajax en AZ. Het iedereen is lief en we proberen het nog wel een keer tijdperk is voorbij.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nou Remmie jij bent anders ook lief voor onze "toptrainer". Hij heeft inderdaad een kwartet goede spelers binnengehaald waar John "miskoop" de Jong nog geeneens aan dacht. Klopt. Maar verder niks van gebakken. Vreemde opstellingen, vreemde wissels. Goede spelers die niet worden opgesteld. Prutsers waarvan zelfs een blinde kan zien dat ze niet kunnen voetballen steeds opstellen. Falende keepers de hand boven het hoofd houden. Hij krijgt zijn ideeën niet bij de spelers binnen in die hersenpan. Nee, Roger Schmidt kan beter naar Eintracht Frankfurt gaan.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Goeie post, maar ik doe niet mee met de algemene tendens dat De Jong kop van Jut moet zijn: er zijn zeker fouten gemaakt, maar niet alleen door De Jong: Gerbrands (2 onervaren mensen aanstellen op cruciale positie), Van Bommel (dwaze, agressieve en contra productieve houding), RVC (die niet ingreep of van zich lieten horen iig voor de buitenwereld) en de scouting om maar een paar te noemen.
Vers bloed is zeker goed en daar is John de Jong ook mee bezig (bv Schmidt en zijn staff).
Het is allemaal niet zo eenvoudig en de druk die bij PSV erop ligt is gigantisch, luister ff naar Rik Elfrink... die onze club nu 10 jaar op de voet volgt!
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage