Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Ik sluit niet uit dat Mohamed Ihattaren bijtekent bij PSV'

5 mei 2021 12:16 - VI.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Ik sluit niet uit dat Mohamed Ihattaren bijtekent bij PSV"; image source: Pro Shots

John de Jong sluit niet uit dat Mohamed Ihattaren zijn contract bij PSV alsnog gaat verlengen, ook met Roger Schmidt als trainer. "Waarom niet? Schmidt heeft er alles aan gedaan en meer om Mo duidelijk te maken wat het inhoudt om basisspeler te worden. Het is ook aan de speler zelf om uiteindelijk als prof dát te doen wat daarvoor nodig is", aldus De Jong in een interview met Voetbal International. "Maar voor zowel de trainer als mij is het boek Ihattaren nog niet dicht."

De Jong gaat verder: "Mo heeft net als Cody Gakpo en Jordan Teze zo’n mooie groei vanuit de academy doorgemaakt. Dat is wat we willen bij PSV. Soms loop je met je snufferd tegen een muur op en moet je toch doorzetten. Maar wij geven het niet op. Ik wil Mo duidelijk maken dat hij de prachtige carrière die hij in het vooruitzicht heeft, niet moet weggooien. Start als prof bij PSV, groei en maak dan de stap omhoog. Of het heel realistisch is dat hij bij ons blijft, kan ik nu niet zeggen. Het ligt ook aan hem."

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

jong ihattaren prof schmidt academy boek gakpo jordan muur roger snufferd teze vooruitzicht weggooien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


mesters79 (geschorst)
6 maanden geleden
Hij zal misschien dat doen , maar dan is her Schmidt vertrokken denk ik!
+1/-2

 
6 maanden geleden
Of Mo moet gewoon niet zo zeuren en zijn schouders eronder zetten.
Het is overduidelijk dat vooral hij heeft lopen verzaken. Daar worden Duitse trainers niet zo vrolijk van over het algemeen.
+10/-0

 
mesters79 (geschorst)
6 maanden geleden
Jammer maar helaas is het beste als ie gewoon vertrekt. Waarom zou het nu wél beter gaan? Loopt al maanden te janken!
+2/-2

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Wellicht nog niet direct op de korte termijn. Mo is echter pas 19 jaar en als de verhalen die we lezen kloppen gedraagt hij zich enigszins puberaal, deed ik toentertijd wellicht ook wel. Dat zou je mijn moeder moeten vragen, mijn broertje in ieder geval wel. Wat zeker niet gek is voor iemand van die leeftijd. Dus waarom zou het nu wel beter gaan? Een stukje volwassenheid? Een keer (of een paar keer) op je bek gaan en daar alleen maar van leren? Ik denk dat er ook hier op het forum weinig mensen zijn die zich hun hele leven gedragen als een 19 jarige.
+1/-1

 
mesters79 (geschorst)
6 maanden geleden
Ik kan me niet veel 19 jarige herinneren in PSV verleden die zich zo gedroegen ald Mo nu doet.topsort mentaliteit heet zoiets. Vallen en sterker terug komen. Je voeten laten spreken IPV z'n Instagram!!
+1/-0

6 maanden geleden
Ik hoop in ieder geval dat hij tot inzicht is gekomen over zijn huidige situatie en de intrinsieke motivatie oppakt om alsnog het beste uit zijn carierre te halen.
Door de financiele situatie bij veel clubs op dit moment verwacht ik ook niet dat ze in de rij zullen staan en hij dus gaat bijtekenen.
Het is aan hem om zich niet te laten kennen en er als een professional voor te gaan.
+5/-0

 
6 maanden geleden
Bij Psv blijven is voor Mo veruit de beste optie.
+4/-1

 
mesters79 (geschorst)
6 maanden geleden
Tja maar wat wil hij!!
+2/-0

 
6 maanden geleden
Ik vermoed dat hij heel hard twijfelt wat te doen.
+2/-1

 
mesters79 (geschorst)
6 maanden geleden
Hij zal overal z'n stinkende best moeten doen!! Voor niks komt de zon op!
+1/-0

 
6 maanden geleden
Zijn trots zit hem teveel in de weg, ipv dat hij deze gebruikt. Sinds zijn vader dood is, wil hij de leider zijn, heeft als leider te weinig ervaring om de roedel te bedwingen.
+2/-0

 
6 maanden geleden (gewijzigd)
Mijn gedachte ook @rwhb. Er is voor hem echter weinig alternatief voor een betere optie dan bij PSV te blijven naar de toekomst kijkende. Bij geen één club (tenzij een of andere middelmatige) is plaats voor een 19-jarige jongen met een ego die in de weg zit om te presteren, en waarvoor ook nog eens een flink transferbedrag en salaris moet neergeteld worden. Mo moet zijn knopen tellen en maar eens heel goed nadenken of hij een grote voetballer wil worden. Als hij dan een verkeerde beslissing neemt kan het zomaar heel snel einde carrière zijn. Neemt hij een goede kan het nog heel leuk worden hier bij Psv voor hem, talent heeft hij nl. ruimschoots.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Dan is het aan de verantwoordelijken binnen PSV om alles uit de kast te halen richting Mino en Mo en zijn entourage om hem over de streep te trekken. Geloof er echter niks van dat hij nog bijtekent. Zou het een hele goede actie vinden van de Jong en PSV
+1/-1

 
6 maanden geleden
Als hij blijft (+ bijtekend) en zijn schouders eronder zet gaan we een plezierige tijd met hem tegemoet en gaan we echt leuke dingen van hem zien. Dan wordt is in een half jaar tijd meteen onmisbaar. Gaat ie dwars liggen dan heb je echt een rotte appel en kan ie beter voor een leuke prijs en hoge doorverkoop percentage naar het buitenland.
+1/-0

6 maanden geleden
Dit heeft alleen zin als er een begeleider bij is die hem vanuit zijn leefwereld kan raken. Anders is het voor beide partijen beter om afscheid te nemen.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik sluit niet uit dat John de Jong bijtekent bij PSV... en dat vind ik veel zorgwekkender.

Muzzy, zou misschien mooie rol kunnen zijn voor Ibrahim Afellay.
+2/-2

6 maanden geleden
Ik hoop oprecht dat het allemaal weer goed komt tussen PSV en Mo maar ik vrees dat er te veel is gebeurd.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Sluit me bij je aan. Die jongen heeft zoveel talent en voegt wel degelijk iets toe als hij normaal doet
+1/-0

6 maanden geleden
Als Mo blijft prima maar dan wel er vol voor gaan en er iemand bij zetten heeft hij nog nodig .Zal beter voor MO en PSV zijn als hij blijft...
+1/-0

6 maanden geleden
Het zal sowieso van hem uit moeten komen maar los daarvan denk ik dat hij totaal niet past in het spel dat Schmidt voor ogen staat.
Deze opmerkingen zijn alleen maar bedoeld om rust in de tent te houden en de transferwaarde te behouden. ( een speler waarvan de concurrentie weet dat hij weg moet levert veel minder op )
+1/-0

6 maanden geleden
Whisky : " ik sluit voor 99% uit dat Mohamed Ihattaren bijtekent bij PSV"
+1/-0

6 maanden geleden
Een route via PSV bied natuurlijk het beste perspectief voor je carrière, of hij moet serieus naar Ajax kunnen, maar daar komt hij waarschijnlijk naast Labyad te zitten. Die jongen heeft ondanks zijn talent nog maar bar weinig laten zien bij PSV. Op basis van wat hij in de basis zou moeten is mij een raadsel. Zelfs beperktere voetballers als Mauro en Thomas staan boven hem in de pikorde, dat is toch wel een heel duidelijk signaal dat je iets aan je mentaliteit moet veranderen want hard werken kan iedereen. Het is uiteindelijk aan hemzelf om fit en goed getraind aan het seizoen te starten en er voor de volle 100 voor te gaan. PSV hangt ergens achter in de middenmoot van Europa, dus als je het hier niet haalt kun je enkel maar verder zakken. Als hij echt zo goed is als men beweerd moet ie het maar laten zien volgend jaar. Op dit moment missen we er weinig aan als ie niet bijtekent.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Geef me één goede reden waarom ajax Mo zou kopen(voor een flink transferbedrag).
+1/-0

 
6 maanden geleden
Wat is een flink transferbedrag in jouw ogen?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Een aantal miljoen. Maar waarom zou je dat doen als je ook nog salaris moeten betalen als hij zich onprofessioneel gedraagt en je dan feitelijk niets aan zo'n speler hebt?
+1/-0

 
6 maanden geleden
Wie weet hebben Overmars en Ten Hag er vertrouwen in dat ze zijn talent weer boven krijgen
+1/-0

 
6 maanden geleden
Even kort door de bocht,ons systeem is vooral gebaseerd op rennen en vliegen en bij ajax is het van alle tijden gebaseerd op voetballend vermogen.
Dit systeem onder Schmidt ligt hem veel minder,dus de kans dat ze hem bij ajax wel weer aan het voetballen krijgen is veel groter.(neem daarbij de landelijke propagandamaschine)en ze hebben bij een eventuele aankoop van Mo,goud in handen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dan zou ik nog eens goed kijken @alchemist hoe ajax voetbalt, daar wordt ook keihard gewerkt in het veld, met heel veel pressing. Kijk daarvoor maar even de 1e helft van de bekerwedstrijd tegen Psv in de Arena maar eens even terug. Mo heeft met talent, maar geen 110% inzet zowel bij Psv als ajax niets te zoeken. Er is maar één iemand die Mo aan het voetballen krijgt, en dat is Mo zelf.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Maar dan moet het er ook echt inzitten, want wat er niet in zit haal je der echt niet uit als je daar het benodigde talent niet voor hebt/ontwikkelt.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Ik zou het ook niet weten om eerlijk te zijn. Voetballend heeft hij het nog niet laten zien, maar er gaan wel eens geruchten rond. Voor Ajax zou het voornamelijk machtsvertoon zijn dat ze een groot talent bij PSV weg kunnen plukken. Met nog een jaar contract als wisselspeler van PSV zou hij max 3,5 miljoen kosten denk ik, als hij echt weg wil heb je ook niks meer aan hem en is het pakken wat je nog pakken kan.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Het zou mij pas echt pijn doen wanneer ze Gakpo halen. Nu zie ik dat niet gebeuren, maar de gedachte alleen al.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Gelukkig heeft die jongen de juiste instelling en mentaliteit om dat niet te doen, maar als zij straks echt het Nederlandse Bayern zijn zijn salaris kunnen verviervoudigen en bijna een garantie op prijzen en CL wordt het voor iedereen lastig denk ik. Aan John om dit te scenario te voorkomen.
+1/-0

6 maanden geleden
Als dat John lukt.... Nog 4 jaar bijtekenen. Het zou geweldig nieuws zijn... 😍
+1/-0

 
6 maanden geleden
Dan zal Mo toch ook echt moeten gaan veranderen, want nog 4 jaar zoals het laatste jaar is alles behalve "geweldig nieuws".
+1/-0

 
6 maanden geleden
Idd Zob, en er zal ook een bom aan kosten aan een evt verlenging bedongen worden door Min-o ;-)
+1/-0

6 maanden geleden
Deze vreselijke huilebalk vinden we over een aantal jaar terug in de 5e divisie van Turkije, balend dat hij zijn best niet deed bij PSV. Verkopen maar, geen hoop meer dat zijn instelling nog gaat veranderen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

almeida arena basarnhem bestraffen blind buitenspelpositie crisy cru crux dortmund evenepoel feyenoord hendrikus hypo ihattaren izecson kilometers knvb mbappe nistelrooij regelwijziging roglic sampdoria santos schmidt skipper sliding sparta var zwollywood