Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Voor mij is het duidelijk dat Noni Madueke blijft bij PSV'

7 mei 2021 11:27
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Voor mij is het duidelijk dat Noni Madueke blijft bij PSV"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van vrijdag gaf Roger Schmidt aan dat het in zijn ogen voor Noni Madueke het beste is om bij PSV te blijven. "Hij heeft heel veel potentieel, maar had nog wat ervaring nodig. Die ervaring heeft hij dit seizoen op kunnen doen", aldus Schmidt. "Zijn potentieel voetballend gezien kan nog beter ontwikkeld worden, maar ook mentaal gezien. Hij moet nog completer worden en betrouwbaarder als een teamspeler tactisch gezien. Dat kan hij hier leren."

Volgens Schmidt kan die ruimte er voor Madueke er ook zeker komen. "Als hij zich goed ontwikkelt, kan hij een heel belangrijke speler voor PSV gaan worden", zo gaf hij aan.

De trainer sprak nog niet met de aanvaller over de vele transfergeruchten. "We praten veel met elkaar, maar niet over de geruchten in de media", zei hij daarover. "Ik heb ze gelezen, maar voor mij is het duidelijk dat hij blijft."




Tags

schmidt madueke roger potentieel teamspeler transfergeruchten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zou goede zaak zijn. Ondanks schandalig weinig speeltijd. Nieuw seizoen nieuwe kansen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Rare keuzes blijft ie maken onze trainer..wie niet hard traint door de week mag banken maaaaar die elke week verzaken tijdens wedstrijd mogen blijven aanmodderen!
+1/-1

 
Is dat raar dan dat iemand die niet hard traint in het weekend niet mag spelen? Zo gaat dat zelfs bij de laagste amateurs namelijk ook. En volkomen terecht.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Romario trainde nog minder dan wie dan ook, volgens mij deed hij het best goed! Haha
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ja klopt, maar er zijn er weinig die de vergelijking daarmee doorstaan, heel weinig...
+2/-0

2 jaar geleden
Lastig.
Als ik zie welke clubs er achter hem aan zitten vraag ik me af of we dan straks niet weer een Mo, Dumfries of Malen hebben, die zichzelf te goed vind voor PSV en alleen nog maar bezig is met de welbekende 'volgende stap'.
Ook financieel gezien vind ik het lastig. Om het financiële verschil met Ajax te dichten zullen ook wij vaker spelers voor veel geld moeten verkopen en dus het ijzer smeden wanneer het heet is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk niet dat Malen of Dumfries minder waard zijn geworden afgelopen seizoen en we hebben zelf het afgelopen jaar alsnog heel wat aan die spelers gehad. Mo is een uitzondering wat dat betreft.

Ik zie in Madueke de ideale vervanger voor Malen of Götze volgend jaar. Daarnaast zie k PSV niet zomaar een gelijkwaardige speler kopen. Met de recente missers in de scouting houd ik mn hart vast als ze Noni verkopen en met een zak geld op zoek gaan naar een vervanger...
+2/-0

 
2 jaar geleden
En wat ervoor terughalen dan? Types als Thomas, Doan, Sangare? Jongens zonder creativiteit en zonder scorend vermogen?
+1/-2

2 jaar geleden
Als je daadwerkelijk de ambitie hebt om top 32 europa te halen is Noni het niveau dat je na moet streven, verkopen en minder terug halen past dus niet in de visie van de club. Zelfde geld voor Gakpo, deze spelers moet je nog 2 a 3 seizoenen vast kunnen houden, waarna je ze voor de echte hoofdprijs kan verkopen, zodat je waardige vervangers kan halen. Wil je aanhaken zul je toch ook tussen de 20 en 30 miljoen voor een versterking moeten gaan betalen met bijbehorend salaris.
+2/-0

 
We moeten niet doen alsof die top-32 zo extreem onhaalbaar is. Als je ieder seizoen presteert zoals dit seizoen (terwijl er veel meer in had gezeten) zit je over drie jaar al in de top-32 als die hervormingen beginnen.

Dat de prestaties in de vorige seizoenen met momenten volslagen genant waren is een understatement (met Osijek als absolute dieptepunt). Het verandert verder niks aan het feit dat die top-32 niet zo extreem uit beeld is als sommigen denken. Drie keer overwinteren in de Europa League of Conference League de komende jaren en je bent er al.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Drie x overwinteren in europa hebben we 9 jaar over gedaan. Daarnaast is de doelstelling CL voetbal, waarbij je dus ook nog eens zwaardere tegenstanders gaat krijgen. Ook de EL wordt sterker door minder deelnemers. Wij zijn de afgelopen jaren niet opgewassen geweest tegen clubs als Osijek, Basel vernederd door LASK, met heel veel pijn en moeite ontsnapt aan een verlengen tegen Haugsund. Die top 32 is echt heel erg ver weg, al kunnen we komend seizoen aardig scoren doordat Osijek wegvalt. Laten we vasthouden aan dit seizoen onder Schmidt en hopen op wat geluk in de loting, maar het spelniveau zal ook nog flink moeten stijgen wil je echt weer aanhaken bij de subtop, want daar zijn we momenteel verder bij verwijderd dan ooit.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het zal wel de rare corona tijd zijn, dat weinigen dit scenario reëel vinden... cynisme en sarcasme vieren hoogtij, je ziet het goed imo!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Als PSV die €50 miljoen goed wil investeren zou er groot geschut ingezet moeten worden om Dumfries (zelfs in de huidige vorm) en Malen hun (verbeterde) contract te laten tekenen net zoals destrijds met Memphis en Wijnaldum gebeurde. Maar ze zullen niet helemaal koekoek zijn in Eindhoven en er echt wel mee bezig zijn.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Dat zou niet verkeerd zijn... dan ben je al stap verder ipv die ook nog te moeten vervangen idd
+1/-0

2 jaar geleden
Hoop dat Madueke blijf en stel Noni op elke wedstrijd ,hij gaat er voor ...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage