Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook geen publiek bij resterende wedstrijden in Eredivisie

7 mei 2021 16:29 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Ook geen publiek bij resterende wedstrijden in Eredivisie; image source: Pro Shots

Ook bij de resterende wedstrijden in het betaald voetbal is er geen publiek toegestaan. Dat meldt de KNVB. Vrijdag was er een overleg tussen het kabinet, de KNVB, de Eredivisie CV en de Keuken Kampioen Divisie. Uitkomst is dat er ook in de komende weken geen toeschouwers in de stadions aanwezig mogen zijn. Volgens het kabinet ontbreekt de juridische basis om supporters toe te laten.

Meer op KNVB.nl




Tags

eredivisie kabinet knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ach ja. Ik had wellicht nog wel naar Utrecht gewild. Maar het is goed zo. Aan dit seizoen is toch geen eer meer te behalen. Op het veld niet, buiten het veld niet.
+1/-0

2 jaar geleden
Scheelt weer een hoop mensen het samengeknepen-billen gevoel in het stadion. Dat kun je maar het beste thuis hebben als de wc in de buurt is ,,🤭
+2/-0

2 jaar geleden
Had mijn hoop op PSV-Zwolle gezet ,snik nu niets geweest ...
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje