Transparent
Inloggen
Sluiten

Armando Obispo: 'Aan mooie praatjes heb je niks'

8 mei 2021 12:12 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Armando Obispo: "Aan mooie praatjes heb je niks"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt Armando Obispo terug op zijn blessureleed van dit seizoen. Uiteindelijk duurde het veel langer dan verwacht. "Als je iets scheurt, verrekt of breekt, weet je meestal exact welke periode je eruit bent en wat je te wachten staat", aldus Obispo. "Vorig jaar kwam ik hier in Eindhoven terug van Vitesse, met het idee dat ik er dit seizoen in de voorbereiding weer zou staan."

De verdediger bleef echter maar last houden van zijn knie. "Enorm balen, maar ik putte moed uit een eerdere blessure die ik heb overwonnen", zo geeft hij aan. "Op mijn zestiende had ik een rugprobleem dat maar niet weg wilde gaan en heb ik een heel seizoen niet gespeeld. Daar ben ik ook goed van teruggekomen."

Ondanks dat hij maanden uit de roulatie was, ziet hij het niet als verloren tijd. "Want ik ben als mens sterker geworden in deze periode en heb niet stilgezeten", zegt hij daarover. "Niks is vanzelfsprekend in het leven, dat leer je wel. Tot mijn vijftiende hield ik me bij PSV altijd makkelijk staande en rolde ik overal zo doorheen.

De verdediger wil hard blijven werken op bij PSV door te kunnen breken. "e zult mij niet veel zien op sociale media bijvoorbeeld. Dat is niet het echte leven, waarin je alles moet geven om de top te bereiken en waarin er ook wel eens tegenslag is", aldus Obispo. "Soms een fotootje op Instagram of zo, prima. Ik wil eerst op het veld laten zien wat ik waard ben. Aan mooie praatjes heb je niks."
Discussieer mee op de forums


Tags

obispo armando praatjes blessureleed fotootje moed overwonnen rugprobleem vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Geef hem eens een kans ipv van weer veel geld uit tegeven aan een miskoop..
+4/-0

 
3 maanden geleden
Voor z'n blessure speelde hij niet goed. En ook bij Vitesse was het niet geweldig. Lijkt me niet verstandig om volgend seizoen op hem te gaan gokken.
+3/-3

 
3 maanden geleden
Ja, laten we hem vooral afrekenen op die (dramatische) invalbeurt tegen Willem II. Zijn enige minuten in de voorbereiding na maanden uit de roulatie te zijn geweest.

Het feit dat je zegt dat hij 'niet geweldig' was bij Vitesse bewijst voor de zoveelste keer dat je geen flauw idee hebt wat je zegt. Was een van de uitblinkers daar. Maar blijf er vooral verder op los fantaseren
+6/-1

 
3 maanden geleden
Hij viel bv vorige week erg goed in, speelde een puike partij.
+1/-2

3 maanden geleden
Klinkt erg verstandig en volwassen. Zoals Gakpo ook verstandig en volwassen overkomt altijd. Geef Obispo maar eens een serieuze kans volgend seizoen zou ik zeggen.
+3/-1

3 maanden geleden (gewijzigd)
Wens hem toe dat het nu eens langere tijd goed (lees: blessurevrij, wat langere tijd een basisplaats) zal gaan met hem, zodat wij allemaal, staf voorop, kunnen zien hoe goed hij nu eigenlijk is. Kunnen we daarna oordelen. Zijn woorden klinken iig goed, maar daar gaat het natuurlijk niet om
+1/-0

3 maanden geleden
Waar er een Rosario is komt een Obispo goed van pas;-) zoek het op;-)
+1/-2

3 maanden geleden
Klinkt als een zeer verstandige jongen.
+1/-0

3 maanden geleden
Mooie kop, zou de perfecte titel zijn voor Toon zijn volgende boekje.
+2/-1

3 maanden geleden
De man viel goed in vorige week. Komt verstandig over. Benieuwd hoe hij zich ontwikkelt. Ik zie doorgaans weinig van Vitesse, maar heb hem daar weldegelijk fouten zien maken. Volgens mij ook in de onderlinge wedstrijden met PSV. Maar vooralsnog leuk om erbij te hebben. Als back-up voor beter.
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Is Obispo niet zeer regelmatig geblesseerd geweest de afgelopen jaren? Iemand daar cijfers over? Dank
+1/-0

 
3 maanden geleden
Nee. Raakte vorig jaar op de training bij Vitesse geblesseerd toen de competitie al onderbroken was. Leek in de voorbereiding weer fit te zijn, maar klachten bleven aanhouden. Dat is alles.

Of je wil iets van 6 jaar geleden nog meenemen.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Dank je wel. Ik dacht me te herinneren dat hij vaker afwezig was geweest de seizoenen ervoor.
+1/-0

3 maanden geleden
De ervaring leert dat verdedigers uit de eigen jeugd te snel worden afgebrand.
De ervaring leert ook dat verdedigers vooral door ervaring leen.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Welke verdedigende speler uit eigen jeugd had van toegevoegde waarde geweest de afgelopen jaren?
+1/-0

 
 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Teze krijgt toch zijn kans en is volgens mij nooit afgebrand. Snap je post eerlijk gezegd niet. Dacht dat je doelde op jongens als de Wijs etc. Ik kan me geen verdediger uit eigen jeugd herinneren die nooit een kans heeft gehad terwijl hij deze wel zou hebben moeten krijgen. Was allemaal middelmaat maximaal.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik bedoel het meer in het algemeen en over een langere periode.
Spelers van nu krijgen inderdaad betere kansen dan vroeger, ook verdedigers.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho ring schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci