Transparent
Inloggen
Sluiten

Drie PSV'ers maken kans op Talent van het Jaar

15 mei 2021 11:26 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Drie PSV"ers maken kans op Talent van het Jaar; image source: Pro Shots

Cody Gakpo, Jordan Teze en Donyell Malen maken kans op de talent van het jaar-verkiezing. Dat weet De Telegraaf te melden. Beide PSV'ers staan op de shortlist van 14 spelers. Op woensdag 19 mei wordt bekend wie daadwerkelijk de prijs in ontvangst gaat nemen. Een vakjury van 14 man, waaronder bondscoach Frank de Boer en de trainers van Ajax, Feyenoord en AZ maken die beslissing.

Alle genomineerden: Ryan Gravenberch, Owen Wijndal, Cody Gakpo, Myron Boadu, Calvin Stengs, Jurrien Timber, Devyne Rensch, Joey Veerman, Abdou Harraoui, Lutsharel Geertruida, Tyrell Malacia, Brian Brobbey, Jordan Teze en Donyell Malen

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo jordan malen teze abdou boadu boer brobbey feyenoord geertruida gravenberch harraoui joey malacia ontvangst owen rensch shortlist stengs telegraaf timber tyrell vakjury veerman wijndal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 weken geleden (gewijzigd)
"Een vakjury van 14 man, waaronder bondscoach Frank de Boer en de trainers van Ajax, Feyenoord en AZ maken die beslissing."

Laat maar je weet van te voren dat ie niet naar ons gaat. Erg objectief natuurlijk wellicht alle clubs hierin betrekken?
+4/-0

 
5 weken geleden
Ze durven denk niet meer met Duitsers (Letsch, Schmidt) samen te werken.
+1/-0

 
5 weken geleden
Bizar, maar als je er dan wat van zegt, ben je al gauw n calimero (wtf) of wordt er n reden bedacht om het weer recht te praten, zelfs hier op deze site...

Er zitten echt lachwekkende namen bij zoals Stengs, mag schoonvader Frons en zijn coach zich over buigen, alsjeblieft zeg

Voor mij gaat het tussen onze Gakpo & Teze, Gravenberg en Wijndal; Malen is geen talent meer maar reeds topspeler (in Nederland) en vaste international!
+3/-3

 
5 weken geleden
Die jury bestaat altijd volledig uit Nederlanders. Snap alleen niet waarom aangezien er ook voldoende buitenlandse winnaars zijn geweest. Cocu en Van Bommel zaten ook in die vakjury toen ze nog trainer waren van PSV. Als er na Schmidt weer een Nederlandse trainer bij PSV komt zal die ook direct weer plaats nemen in die jury.

En die namen. Ze moeten toch tot 14 namen zien te komen. Al kan ik me niet voorstellen dat iemand anders als Gravenberch die prijs zal winnen. Malen is nog altijd pas 22 jaar, dan heb je nog steeds de leeftijd (onder 23) dat je als talent beoordeeld kan worden.
+3/-0

5 weken geleden
Ach dat word gravenberg ,malen zal wel 2e worden . Nietszeggende"verkiezingen"
+2/-0

5 weken geleden
Ik zie Gakpo & Malen al als gearriveerd spelers. Lopen al zo'n 3 seizoenen mee.

Vanuit die optiek zou ik dus voor Jordan Teze gaan. Donyell kan wél morgen zijn 20e maken van het seizoen, naast de nodige Europese goals. De inbreng van Cody is dit seizoen door omstandigheden niet al te groot.
+1/-0

5 weken geleden (gewijzigd)
Waarom worden er spelers van andere clubs geselecteerd? We weten allemaal waar je moet spelen om kans te maken op deze prijs. Zou Gakpo moeten worden, maar ik zet mijn geld op Gravenberg.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
5 weken geleden
1 Gravenberch, 2 Malen
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
5 weken geleden
Heeft niet genoeg minuten gemaakt 😎
+1/-0

 
5 weken geleden
Nee is buitenlander, stelletje racisten😉
+1/-0

5 weken geleden
Het lijkt me sterk als Gravenberch deze prijs niet wint. Is als Ajax-speler natuurlijk overbelicht in de media, maar heeft een ongekende ontwikkeling doorgemaakt dit seizoen. Malen zal tweede worden, ik denk dat het voor de derde plek nog spannend wordt tussen Gakpo, Teze, Brobbey en Timber.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi