Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV snel in gesprek met Marco van Ginkel'

19 mei 2021 11:05 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV snel in gesprek met Marco van Ginkel"; image source: Pro Shots

Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International meldt dat PSV snel in gesprek gaat met Marco van Ginkel over een contract. De middenvelder speelde dit seizoen voor de vierde keer op huurbasis in Eindhoven, maar is nu transfervrij op te halen. Van Ginkel zal komende periode alle voorstellen gaan bekijken, maar PSV is de eerste en belangrijkste gesprekspartner.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel gesprekspartner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Nou snel had JDJ allang kunnen doen met Marco wat wil je evt als je transfervrij bent ....
+3/-7

 
3 maanden geleden
Dat gesprek is ongetwijfeld al gevoerd Arnemmer, maar PSV kon formeel nog niets doen omdat Chelsea tot afgelopen zaterdag de eenzijdige optie had om het contract met Marco te verlengen. Maar het is natuurlijk makkelijker om ongeinformeerd JdJ af te zeiken ;)
+19/-2

 
3 maanden geleden
Alles had toch klaar kunnen liggen ,dus lijkt me een gesprek niet nodig .Je kan toch vooruit kijken en niet kijken wat er t/m zaterdag kon gebeuren.En JDJ zeiken doe ik niet af hoop zelfs dat hij het nu laat zien en niet alles aan Roger Schmidt over laat..
+2/-3

 
3 maanden geleden
Hij is pas sinds dit weekend transfervrij. Dus dat 'allang' valt ook reuze mee
+6/-0

 
3 maanden geleden
Uiteraard is dat gesprek al lang gevoerd en zal hij 1 deze dagen zijn handeling gaan zetten onder een hopelijk langdurig contract. Zal mij niets verbazen als Marc netto ook een voorstel gaat doen!
+1/-0

3 maanden geleden
Zou toch wel als een mes in je rug voelen als hij nu ergens anders zou gaan tekenen, maar het zal wel weer om de euro's draaien.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Ik voel zelfs de woorden 'morele verplichting' ergens in mijn hoofd opdoemen Koen
+4/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Gaat goed komen, fijn dat het vertrouwen in hem terug is, behalve bij n paar supporters...😁
+1/-0

3 maanden geleden
Zelfs al hele grote scepticus ben ik er 100% van overtuigd dat dit allang geregeld is en dit soort berichten enkel voor de bühne zijn. Natuurlijk is Marco ook wel semi verplicht om hier te blijven na een jaar revalidatie, maar uiteindelijk werken we allemaal voor de centen en een voetballer moet ze nu verdienen. We gaan het zien, ik verwacht hem als sleutel speler komend seizoen.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Dat hij aanvoerder wordt gemaakt wijst misschien ook wel op iets dergelijks.

In mijn naïviteit denk ik dat hij met 8 jaar Chelsea genoeg heeft verdiend. Maar ik zou dan ook al na 1 of 2 jaar stoppen met "werken" :p.
+2/-0

3 maanden geleden
Eigenlijk heeft het geen zin meer te reageren op sommige meningen, dat zijn de meningen die aan het eind altijd worden verdedigt met; Ja dat is mijn mening en ik heb er recht op, hoe stom het ook mag lijken//zijn..
+4/-0

3 maanden geleden
Van Ginkel is toch wel een echte clubman van PSV geworden. Onze captain de komende 6 jaar!
+2/-0

3 maanden geleden
Je zou bijna vergeten dat Van Ginkel pas 28 jaar is. Zou fijn zijn als we hem eindelijk vast kunnen leggen voor enkele jaren. En dan maar hopen dat zijn knie het houdt.
+3/-0

3 maanden geleden
Eens met arnemmer, had maandag allang in kannen & kruiken moeten zijn.

Sowieso apart dat hij hier meteen de wind van voren krijgt. Hij is altijd positief over PSV, zelden een onvertogen woord.

Daarnaast is hij meer & langer PSV-supporter dan menigeen op PN. Dat verdient respect.

On topic: ik hoop en verwacht dat e.e.a. deze week rondkomt. Hoog tijd dat Marco eindelijk definitief thuiskomt!
+2/-3

 
3 maanden geleden
Ginkel is een topper. Blijft echt wel! Alle vertrouwen in.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien ben ik de enige maar ik vond Marco nou zelf ook niet echt overtuigend voor de Camera met Hans Kraaij. Misschien wil hij zelf wel eerst zijn opties bekijken en heeft JdJ al lang alles voorbereid maar wilde Marco nog even wachten. Iedereen hier gaat er altijd van uit dat spelers net zo’n warme band hebben met PSV als de supporters zelf. Het is geen 1970 meer helaas.
Het ligt hier waarschijnlijk niet aan JdJ, die ligt echt niet de hele dag te slapen.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Hebben jullie allebei een punt, Roelson, behalve waar het jouw laatste zin betreft, hahaha, dat weet ik zo net nog niet!
+2/-1

 
3 maanden geleden
Ik had het idee dat hij met name bescheiden was en niet gelijk wilde doordrukken dat psv maar snel met een voorstel moest komen omdat hij 3 wedstrijden heeft gespeeld..

Goed gevoel over!
+2/-0

 
3 maanden geleden
Erg jammer dat je je mening geeft na 1 interview. Hij wilde in dienst van Chelsea alleen maar verhuurd worden aan PSV. Deze man is zoals al eerder gezegd is door anderen echt wel een PSV fan. Natuurlijk ben je voorzichtig voor de camera, je wil er immers een goede deal uit halen (qua salaris en bonussen). Ik ben er van overtuigd dat Marco gaat tekenen bij PSV en denk dat hij zelfs zijn carriere gaat eindigen bij PSV.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Oh ja? Is hij tegen zijn zin in dan verhuurd aan AC milan en Stoke City?
Tuurlijk heeft hij een band met PSV, dat snap ik ook wel maar iedereen hier doet alsof JdJ zit te slapen als het nog niet rond is nu. Als iemand denkt dat JdJ Marco niet al lang gepolst heeft en niet in de gaten heeft dat dit een makkelijk doelwit is, is natuurlijk een oen ;)
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik geloof niet dat ik enig recht van respect mag/kan afdwingen omdat ik al heel lang PSV n warm hart toedraag. Daar zijn mi. heel andere criteria voor.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Dat zie jij dan verkeerd.

Hoe langer en frequenter je naar PSV gaat, des te meer recht van spreken je hebt.
+2/-3

 
3 maanden geleden
Absoluut geen onzin. Althans zo denken wij erover.

Imo zijn er 2 soorten: teletekst-supporters & diehards. Die laatste categorie is ook weer onder te verdelen in subcategorieën.

En @arnemmer: altijd, ouwe, altijd! ;-)
+1/-2

 
3 maanden geleden
Hoeveel seizoenen hebben de mensen hier allemaal
Seizoenkaarten?
+1/-1

 
3 maanden geleden
Zal variëren. Gevoelsmatig zijn hier meer ouderen dan op oude PN dat met name door veel jongere supporters bezocht werd. Maar je hebt er hier al bij die sinds de seventies gaan. Ikzelf ben supporter sedert 1974/75 - gloryhunter! - en heb seizoenkaart sinds 1986, "arnemmer" volgens mij zelfs nog eerder (seizoenkaart).
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik ga nu sinds 1990 kijken en heb de laatste 28 jaar een seizoenkaart waarvan de laatste 6-7 jaar 2 stuks.
Eerst op L natuurlijk, toen Oost W, T en nu U.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Prima toch! Ik sta/zit zelf op U bovenin, Noord-Oosthoek, volgens mij net in oude uitvak.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Wij staan meestal direct naast T op de bovenste rij plekken 2/3 meestal haha
+1/-0

 
3 maanden geleden
Cool. Zelf begonnen met seizoenkaart L, altijd beneden gestaan in NO-hoek, tegen uitvak aan. Op klein uitstapje West na altijd op "de L" (Noord) gebleven. Nu dus alweer jaren vakkie U ter hoogte van oude Uitvak.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Lekker rookbom luchthappen paar jaar geleden daar. Ik zag toen geen hand voor ogen meer.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Was idd vrij surrealistisch. Ik was nog paar treden naar boven gelopen. Jack over mijn kop getrokken. Toen ik weer keek, leek het wel nacht. Was alleen niet gewoon donker maar pikzwart om mij heen. En doodstil. Kortstondig gelukkig. Aparte gewaarwording. Verder geen last van gehad, geen viezigheid of zo. Ik vond het wel wat hebben.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens jouw criteria @killer, moet jij mij meer respect geven dan ik aan jou en is mijn mening echt wel 'belangrijker' dan die van jou.(pffff... pas sinds 1985?, dan ben je geen 'echte supporter' hoor). Heb je überhaupt wel eens op niveau gevoetbald, zouden ook weer wat extra punten in respect opleveren wellicht??
Als ik jou was zou ik je nog maar eens verdiepen in wat een Forum inhoudt, iets met 'iedereen is gelijk en verdient gelijk respect van iedereen en andersom'.
+9/-0

 
3 maanden geleden
Ach ja. Zijn meer criteria. Aantal jaren is er één. Aantal wedstrijden per seizoen. Aantal wedstrijden in Europa. De moeite die je je ervoor moet getroosten alsmede de afstanden die dienen te worden afgelegd. Maar goed, ik zei het alleen maar omdat ik zag hoe een echte supporter onheus werd bejegend. En dus niet om een hele discussie op gang te brengen. Maar was een leuk intermezzo, dat geef ik volgaarne toe.
+1/-2

 
3 maanden geleden
Dat was ellende. Kon nog amper ademhalen, gezicht en kleding zwart. Zag geen daglicht meer. Geen pretje.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een gezelligheid, ik sta ook op vak U.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Zo zo, een vergelijkbare route. Ik ook 28 jaar kaart, eerst oude L, en vanaf dat moment Vak S, wat nu Vak T is. Zeg maar tegen het oude Uitvak aan.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik sta* (dus) IN het oude uitvak, hahaha!

*maar soms zit ik, al op leeftijd hè... ;-)
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Sinds 1985 !!! Begonnen op l-side en al jaren met grote groep op W...
+1/-0

 
3 maanden geleden
Jaartje eerder dan ik, maat, al heb ik in het seizoen 1985/86 uiteindelijk toch nog zo'n 28 competitiewedstrijden bezocht.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dus je kan alleen een die-hard supporter zijn als je een seizoenskaart hebt?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dank je vriend ,,Marco en Propper weer samen = genieten..
+4/-0

3 maanden geleden
Indien jdj eerder me hen in gesprek was gegaan, had hij dan niet eerst formeel toestemming moeten vragen aan chelski? En zo ja zouden zij dan de optie niet lichten?

Anyway, ik zie hem er graag bij blijven maar zou niet op hem rekenen als vaste kracht. Wordt hij dat wel dan is dat alleen mooi meegenomen.
+3/-0

Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Ze zijn bij PSV echt niet koekoek waarbij komt dat Schmidt volgens mij dolgraag van Ginkel erbij wil houden. Bij dergelijke jongens ga je met wederzijds respect een dialoog aan. Deze jongen is op een leeftijd aangekomen dat je waarschijnlijk voor je laatste avontuur/ deal staat. Zijn Chelsea avontuur is waarschijnlijk niet helemaal geworden wat hij er zelf van gedacht had. Ik kan me goed voorstellen dat van Ginkel en zijn entourage alle opties grondig gaan afwegen. Een voordeel is dat PSV er heel goed bij hem op staat. Uiteraard gaat hij tegen Hans Kraaij niet het achterste van zijn tong laten zien.
+2/-1

 
3 maanden geleden
Ik hoop dat hij niet te duur wordt voor PSV want hij kan een fors tekengeld bedingen (en in China gaan voetballen).
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hoe valt deze jongen goed te verzekeren? Want als hij met een vette salaris een paar jaar uitvalt wordt het toch pijnlijk, wij hebben ook Max Romero in de kost, hoe zit dat?
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
On over mega grootverdiener Gotze maar te zwijgen. Goede vraag Por, je ne sais pas ami
+1/-0

michelos (geschorst)
3 maanden geleden
Ik vind het vooral sympathiek dat Chelski hem transfervrij aan ons gunt, want ze hadden de eerste keus op een optie tot verlenging meen ik.

Eerlijk gezegd gaf ik geen stuiver er meer voor toen ie zolang wegbleef terwijl ie al maanden mee trainde. Ik dacht die is versleten. Maar heeft zich toch knap teruggevochten en blijkt nog zeker van meerwaarde.

Volgend jaar 1 loper (van Ginkel), 1 breker (Sangare) en 1 passer (Veerman) op het middenveld, en dat 442 maar weer dumpen. Was bepaald geen feest voor het oog.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik denk @michelos niet dit iets met sympathiek te maken heeft, dit lijkt mij de beste oplossing voor Chelsea. Het alternatief was denk ik dat bij het lichten van de optie ook een gelijkwaardig salaris betaald zou moeten worden... aan een speler die die geen schijn van kans maakt bij de selectie te komen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho ring schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci