Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV licht koopoptie voor Adrian Fein definitief niet'

20 mei 2021 13:20 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV licht koopoptie voor Adrian Fein definitief niet"; image source: Pro Shots

Adrian Fein keert na dit seizoen niet terug bij PSV. Dat bevestigt technisch manager John de Jong in gesprek met het Eindhovens Dagblad. PSV kon hem voor 6 miljoen euro definitief overnemen van Bayern München, maar maakt geen gebruik van de koopoptie. "We hadden iets meer gehoopt en verwacht van zijn ontwikkeling hier", aldus De Jong. "Dat is om meerdere redenen niet gelukt. Maandag hebben we Bayern laten weten dat we zijn optie niet lichten."

Een aantal spelers zijn op dit moment juist verhuurd door PSV. Bij de verhuur van Bruma en Ritsu Doan is een koopoptie bedongen en in de loop van juni zullen respectievelijk Olympiakos en Arminia Bielefeld laten weten of ze de spelers definitief over zullen nemen. Indien Derrick Luckassen en Michal Sadílek niet zijn verkocht voor de eerste training zullen zij gewoon terugkeren in Eindhoven.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

adrian fein bayern jong arminia bielefeld bruma doan luckassen olympiakos sadilek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Vooral die uitsmijter van Derrick Luckassen terug in Eindhoven, doet het hem :-)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik mag toch aannemen dat Derkie niet bij de selectie komt. Rotte appels en stoorzenders moet je ver weg houden van de selectie. We hebben met Mo al genoeg ruis.
+5/-0

2 jaar geleden
Ja, en dan ook nog even zien hoe in de loop van juni (take your time, no hurry) Bruma en Doan worden verkocht tegen uitverkoopprijzen...
+1/-1

 
2 jaar geleden
Mooi toch, voegen totaal niks toe dus weg ermee.
+1/-0

2 jaar geleden
Dat valt mij toch tegen van Johnnyboy. Kan je je als PSV toch geen buil aan vallen. Had je voor €6M toch een relatief goedkope miskoop kunnen hebben.
+3/-4

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Het is dat jij al heel lang naar wedstrijden van PSV gaat en daarom blijkbaar heel veel recht van spreken hebt, anders zou ik toch iets vinden van je reactie. ;)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Jij doet vast niet aan yoga meneertje positivo hahahaha
+1/-0

 
2 jaar geleden
De kans is vrij groot dat dit een wederzijdse beslissing is geweest, want als ik die chagrijnige kop van hem op de tribune zie, en als ie invalt, heb ik niet de indruk dat ie zelf veel langer wil blijven dan dit jaar. Maar dat wordt meestal niet erbij vermeldt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Bedoel jij daarmee nou John de Jong, hahaha, waar mag ik tekenen? :-)
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ik zou er ook niet vrolijk van worden als ik nooit mag spelen. Fein is misschien de meest technisch begaafde speler in onze selectie. Maar heeft vanaf moment 1 geen serieuze kans gehad. Dan kun je de optie idd beter ook niet lichten. Hoop overigens wel dat een twente of Utrecht hem komend seizoen huurt zodat ik hem veel kan zien spelen want denk dat ie vele nog zal verrassen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
"Fein is misschien de meest technisch begaafde speler in onze selectie."

Helemaal mee eens! Ik was al bang dat ik de enige was die het wel in hem zag zitten.
+1/-0

2 jaar geleden
Altijd grappig om terug te lezen dat hij 8 maanden geleden nog werd vergeleken met spelers als Toni Kroos, Frenkie de Jong en Bastian Schweinsteiger en werd weggezet als multifunctionele speler die ook goed achterin uit de voeten kan, etc.
+1/-0

 
Vergeleken met Kroos, Frenkie d Jong, en Bastian SSchweinsteiger en koopoptie van 6Meloen zou OK zijn?;-)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Koopoptie van 6 meloen zou niet verkeerd zijn als zijn maandsalaris 2 appels en een kiwi was :)
+3/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Dat vergelijken komt van zogenaamde kenners af, niet van supporters van PSV. PSV supporters zijn vaak bescheiden. Dat overdreven gedoe, ophemelen en vergelijkingen is typisch Amsterdams! Daar is iedereen de nieuwe Cruijff, Ronaldo, Messi etc. Over Fein, waar ik zelf nog steeds veel in zie en toch verwachting van heb dat ie een CL waardige speler wordt. Maar dat zal echt afhangen van de stap die hij nu gaat maken en hoe Bayern er tegen aan kijkt. Als ie nu weer naar een club gaat waar hij niet speelt dat is het klaar. Als ie naar een twente of Utrecht zou gaan wat ik mooi zou vinden dan zou die veel spelen en van daaruit de stap omhoog weer kunnen maken. Maar als Duitser zou ik wel begrijpen dat ie even klaar is met NL nu en voor een safe stap zou kiezen zoals een Werder, Herta, hoffenheim of Freiburg ofzo.
+1/-0

2 jaar geleden
Laat dit het begin zijn van De Grote Schoonmaak waarin afscheid wordt genomen van spelers die het PSV-niveau ontberen: Bruma, Doan, Baumgartl, Rosario, Mauro, Guti, Sadilek, Luckassen. Incl. de enorme maandelijkse financiële ballast die hiermee gepaard gaat. Indien nodig verlies pakken en dóór. Alleen al bij de gedachte aan Bruma keert mijn maag zich om.
+5/-3

KatC (geschorst)
2 jaar geleden
"We hadden iets meer gehoopt en verwacht van zijn ontwikkeling hier", aldus De Jong. Dat heb ik ook bij jou Johnny...
+4/-4

2 jaar geleden
Die zagen we wel aankomen. Goed om zo'n jongen eerst een jaar van dichtbij te bekijken i.p.v. in 1x 6 miljoen over de balk te smijten. We weten in ieder geval dat de lat een heel stuk hoger moet komen te liggen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Hadden we Bruma en Baumgartl maar eerst gehuurd...
+1/-0

2 jaar geleden
Begrijpelijk dat de optie op Fein niet wordt gelicht. Wel vreemd, achteraf, dat hij werd gehuurd. Ik heb nog steeds geen idee voor welke positie hij nou eigenlijk is gehaald.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het was een middenvelder , controlerende volgend mij. Wie weet bloeit wel bij Bayern 2 weer op
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik weet wel wat hij is en waar hij het beste uit de verf komt, maar die positie was er voor hem niet en de posities waar hij het meest voor in aanmerking kwam werden bezet door de topper Rosario en Sangare.
+4/-0

2 jaar geleden
Luckassen niet meer binnen de grenzen van Brainport laten met zijn grote back.
Helemaal afgedaan die vent.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage