Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong over seizoen, Schmidt, speelstijl, transfers & meer

22 mei 2021 12:23 - PSV TV
Tags

jong schmidt speelstijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Uiteindelijk hoop ik dat John succes heeft en nog jaren bij onze club als td zit, dat is alleen maar goed voor PSV! Wat mij betreft is komend seizoen wel zijn laatste kans om goed te verkopen en in te kopen!

Ik moet zeggen dat hij in dit interview wel goed overkomt!
+1/-0

3 jaar geleden
Tja weinig zeggend verhaal. Uiteraard kan John ook niet het achterste van zijn tong laten zien gezien zijn onderhandelingspositie. Hij staat voor wat lastige uitdagingen. Een zo sterk mogelijke selectie voor de voor de CL begint, want we moeten deze halen om echt stappen te kunnen maken. De verhuurde spelers die hier overbodig zijn met zo min mogelijk verlies verkopen, Jong PSV een boost geven. Ik denk dan maar zo, resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst, dus er is nog hoop. John zit er nog en blijft voorlopig nog wel zitten, daar gaan we niets meer aan veranderen, dus met goede moet het komend seizoen in. Vind het zeer bemoedigend dat er al zoveel geruchten in de ronde gaan.
+1/-0

3 jaar geleden
Helder en duidelijk..
Meer openheid kun je / mag je niet verwachten denk ik.
+1/-0

3 jaar geleden
Arminia Bielefeld heeft zich veilig gespeeld in de Bundesliga. Hup Doan verpatsen voor dikke smak geld. Zowel de Jong alsook Schmidt zijn communicatief goede uithangborden van PSV.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Grapje zeker? De Jong straalt helemaal niets uit! Uit pure onzekerheid zegt hij inhoudelijk ook 0,0. Uiteraard kun je niet het achterste van je tong laten zien maar sterke persoonlijkheden weten hoe ver ze daarin kunnen gaan en durven dat ook aan.

Ik las vandaag op Voetbalzone een beschouwing van Brands zijn Everton periode. Dát is een director of football, niveau Marc Netto. De Jong lijkt de functie van hoofdscout nooit ontgroeid.
+4/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind de Jong communicatief inderdaad goed. Rustig, geen blabla en lijkt te weten waar hij het over heeft. Brands had dat ook. Ik vind Overnars communicatief niks beter. Die vind ik eerder onbetrouwbaar overkomen maar doet wel hele goede deals voor die grafclub. Communicatief goed zijn wil trouwens niet zeggen dat je een goede TD bent maar ik vind de Jong qua presentatie heel goed bij PSV passen.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Idd Rafl, ik ben best een behoorlijk criticaster van Marcel Brands (geweest), lang niet altijd eens met zijn keuzes en beslissingen, maar er staat wél een kerel op managementniveau!

John de Jong is een grijze muis, een konijn ook dat angstig in de koplampen van een naderend vehikel staart, een laffe rat bovendien die wit wegtrok bij een eerste beetje morren van de supporters en vervolgens de supporters, ons dus, blij maakte met een dode mus door terug te komen op zijn besluit op te stappen.
+2/-5

 
3 jaar geleden
".. de supporters, ons dus,.."

Spreek voor jezelf killer.

Ik heb dit al eens eerder gevraagd/gezegd maar goed... Weet je wie laffe ratten zijn? Die supporters die het nodig vonden om De Jong ea te bedreigen.

De Jong heeft PSV, en jou, werkelijk waar HE LE MAAL niets misdaan. Oke, hij is misschien iets te vroeg TD gemaakt en maakte daardoor als onervaren TD misschien wat fouten, maar dat is geen reden om hem maar eindeloos als een stuk stront te behandelen. Als je daar al zo van wakker ligt moet je bij Gerbrands en de RVC zijn met je gehaat.
+9/-1

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden (gewijzigd)
Het goede nieuws vandaag is dat Arminia Bielefeld in de Bundesliga blijft, Doan kan overgenomen worden. @killer: geloof niet dat JdJ ooit gezegd heeft op te stappen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat heeft hij weldegelijk. Nadat hij als een dief in de nacht naar huis was gevlucht. No such luck, nooit 'ns wat.
+1/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
John de Jong overwoog op te stappen. Dat is in normaal Nederlands iets heel anders dan 'John de Jong geeft aan op te stappen bij PSV'. En geef hem eens ongelijk. Een stelletje 'fans' dachten geweld te moeten gebruiken om iets duidelijk te maken. Logisch dat je dan eens goed gaat nadenken en overleggen met de mensen die je lief zijn. Kansloze actie. Geweld richting je eigen club waar je zoveel van houdt?
+2/-0

3 jaar geleden
Bruma is bij Wolfsburg transfervrij. Een optie om Jeffrey Bruma terug te halen naar de Frederiklaan.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Zou wel toepasselijk zijn. Revalidatie centrum Eindhoven en omstreken is niet vies van het halen van spelers die de laatste jaren weinig/ niet gespeeld hebben.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Tony wat ben je super scherp vandaag en in goede zin. Heilige Geest uitstekend neergedaald.😀
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens de berichten is hij wel fit...
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Volgens de berichten is hij @bruma wel fit...

Alleen dit jaar nauwelijks gespeeld, maar goed hier zou hij ook pas...
Enfin we gaan t zien; is wel fysiek sterk en Nederlands, dus geen gekke gedachte imo
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi