Transparent
Inloggen
Sluiten

'Omgeving Mohamed Ihattaren hoopt op transfer naar Wolfsburg en Mark van Bommel'

22 mei 2021 14:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Omgeving Mohamed Ihattaren hoopt op transfer naar Wolfsburg en Mark van Bommel"; image source: Pro Shots

Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt de omgeving rond Mohamed Ihattaren dat de middenvelder een transfer gaat maken naar VfL Wolfsburg. Mark van Bommel staat op het punt om daar als trainer aan de slag te gaan en hij zou worden gezien als de ideale persoon om Ihattaren weer op het rechte pad te krijgen.

Ihattaren zal echter niet goedkoop te halen zijn. De verwachting is dat een bedrag rond de 10 miljoen euro, of iets lager met een goed doorverkooppercentage, nodig is om hem uit Eindhoven op te pikken.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren bommel wolfsburg rechte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Dit gaat iig een hoop speculaties oproepen?
+2/-0

 
3 maanden geleden
Speculaties die speculaties oproepen 😉
+4/-0

3 maanden geleden
Dan zal zijn conditie toch 300% moeten verbeteren. Duitsers hebben al geen humor maar alibi verdedigen en uithijgen na een actie vinden ze sowieso helemaal niet leuk.
+3/-0

3 maanden geleden
Ik denk dat Bommel al heel wat voor z'n kiezen krijgt als nieuwe trainer in Wolfsburg, dat een 'risico'-speler van 10(??) miljoen €€ een extra belasting zal zijn. Het lijkt me sterk, het zal compleet afhangen van de club Wolfsburg of dit een uitvoerbaar idee is of niet.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Van Bommel heeft hopelijk kwa communicatie leergeld betaald en zal daar niet omgeven worden door jaknikkers, voor Mo zal zo'n overgang betekenen dat ie zijn hele leven moet resetten en naar papa Bommels pijpen in het goede zin van het woord zal moeten dansen om het waar te maken, nou ben ik de laatste die ervan overtuigt is van de hoge verwachtingen tov Mo, maar ik gun ze net als ieder ander het beste.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ga er maar vanuit dat ie z'n leergeld betaald heeft @por.
+1/-1

3 maanden geleden
Bijzonder.

Beide hebben ze er een rotzooi van gemaakt en beide beschikken ze over weinig zelfreflectie, waardoor ik niet zo goed zie hoe dit een succes zou kunnen worden. Vriendschap-technisch gezien ook een enorm risico.

Maar goed... -+-=+. Ik wens ze veel succes samen en hoop het beste voor ze.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Sorry voor het muggenziften : -+-=- en niet plus. -x-=+. Voorbeeld : -3+-4=-7. -3x-4=12.
+1/-0

3 maanden geleden
Vooral dat hoge doorverkoop percentage goed regelen. 10 milj mooi bedrag. Laat die 2 jankerds lekker bij elkaar zijn. Kunnen ze.daar het mannetje uithangen
+3/-1

3 maanden geleden
Ik heb liever dat ze Ihattaren verkopen dan Malen!
+3/-0

3 maanden geleden
Tempo in Duitsland ligt toch net even wat hoger dan hier, dus ben benieuwd hoe hij dat gaat doen met zijn conditie en 'absolute wil' om er iets van te maken.
+1/-0

3 maanden geleden
Zou hij zich in Duitsland ook 10 wedstrijden per jaar ziek melden?
+3/-0

 
3 maanden geleden
Hij zal vast uitzoeken hoe de ziektewet geregeld is daar haha
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ramadan hebben ze in Duitsland ook.....
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zou het voor beiden fantastisch vinden als ze een mooie comeback lieten zien. Mo is in de kern volgens mij gewoon een leuk ventje. Omgeven door verkeerde vrienden. Onder van Bommel deed hij het voor een destijds 18 jarige bijzonder goed. Sinds van Bommel weg is bakt hij er geen snars meer van om over zijn gedrag maar te zwijgen. Denk dat een aantal spelers meer hadden met van Bommel dan wij weten.

Ook van Bommel gun ik een mooie club en goede resultaten. Ik heb meer met clubiconen dan al die voorbijgangers die verder niet veel betekenen voor onze mooie club.
+6/-0

 
3 maanden geleden
Clubicoon-af wat mij betreft. Ik gun de man niks meer, niks goeds althans.
+4/-3

 
3 maanden geleden
Vreemde gedachte @killer. Dat er veel fout ging is waar, maar heeft als speler veel betekend hier. Hij weet echt wel dat hij zaken fout gedaan heeft. Buiten het feit dat het gewoon een superleuke gast is.
+2/-0

 
3 maanden geleden
En buiten het feit dat-ie die halve finale tegen Milan weggaf dan..... nog elke 4 mei herdenk ik zo rond 22.30/45 uur.
+1/-3

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Met van Bommel erbij speelden we tenminste als kerels in de Arena en viel er voor die gasten niks te halen tegen ons. Wat een verschil met de laatste jaren.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Dat moment herinner ik me ook heel goed. Maar ook die drie goals in de Arena. En het wk in Zuid-Afrika.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Erg Jammer. Het werkte uiteindelijk niet met Bommel. Maar je kan niet ontkennen dat van Bommel hier ook als trainer gewoon kei hard heeft gewerkt. En oprecht overtuigd zal zijn geweest dat hij het beste deed voor PSV. Daar mag je van mij altijd respect voor hebben.
+4/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Sterker nog: ik genoot meer van het PSV onder van Bommel zijn 1e jaar dan van het PSV onder Schmid zijn 1e jaar. Dat 'pressing' en weet ik wat voor poehoe systeem van Schmidt wordt neergezet als hogere wiskunde. Lijkt zodanig complex dat bijna geen enkele PSV'er een normaal niveau haalt terwijl 90' goed veldspel uit den boze lijkt. Bij van Bommel speelde wel mee dat we vaak het geluk aan onze zijde hadden maar er werden toen 11 punten meer gehaald dan dit seizoen.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Zeg er dan ook even bij dat we er in de beker uitvlogen thuis tegen RKC en dat we in de poulefase CL niet verder kwamen dan 2 schamele puntjes.
+1/-1

 
3 maanden geleden
Bizar inderdaad dat je niet overwinterde in een groep met Barcelona, Tottenham en Inter :denk
+3/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Onder Schmid hadden we die poule op zeker gewonnen met een punt of 12. Enig realisme zou op zijn plaats zijn.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Dat was gênant, die nederlaag, en minachting van beker, RKC, en het ondanks het slechte weer nog in volle getale opgekomen publiek. Leuk voor al die ouders met kids ook, écht klantenbinding!

En imo het begin van de neergang. Met die even onnodige als absurde nederlaag raakte PSV het aura van onoverwinnelijkheid kwijt. En verder dient gezegd dat in die eerste competitiehelft ook werkelijk alles meezat. Wat er na de winterstop allemaal misging was met geen pen te beschrijven.

Met die CL-opmerking chargeer jij en dat kan ik wel waarderen. PSV deed het in de poule des doods naar behoren en dáár zat het bepaald niet mee. Aan de andere kant, als je de resultaten afzet tegen die van Ajax dat seizoen, komen wij er maar bekaaid vanaf.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Als je PSV van de laatste jaren afzet tegen Ajax komen we er op alle fronten zeer bekaaid vanaf Killer. Blind, Klaassen & Tadic versus Zahavi, Gotze en Van Ginkel is een goede reflectie van waar het grote verschil zit wat mij betreft.
+1/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
De goede prestaties van Ihattaren onder van Bommel zijn een fabeltje, terwijl hij kans op kans op kans kreeg maakte hij 0 goals en 0 assists in een half jaar waarin wij het kampioenschap vergooiden. Terwijl Pereiro en anderen vaak op de bank zaten ten gunste van Ihattaren. Het lijkt mij niet ver gezocht dat met andere spelers er meer dan 0 goals en 0 assists uit die speeltijd was gekomen.
Ook in het seizoen waarin van Bommel ontslagen werd deed Ihattaren het helemaal niet zo goed. Het grappige is dat Ihattaren juist onder Schmidt het best heeft gepresteerd, zeker cijfermatig. Het is gewoon nooit beter dan dit geweest. Allemaal gekleurde berichtgeving vanuit de media die deze speler onterecht omhoog hebben gehypt zoals ze normaal alleen met Ajacieden doen.
Een van de meest overschatte spelers aller tijden, nog los van zijn matige mentaliteit.

Als er een club 10 miljoen wil betalen moet je dat zonder een moment aarzelen gelijk doen. Sterker nog, ik zou hem nog liever gratis laten vertrekken dan nog een jaar bij PSV aankloten. Het gaat zeker in Eindhoven echt niet meer goed komen met deze speler.
+13/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Naarmate je meer ervaring hebt zullen je cijfers verbeteren. Ik heb genoten van Mo onder van Bommel. Niet alleen goals tellen wat mij betreft. Zijn bravoure en acties maakten indruk op mij.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ik ook @tony, vond het geweldig vorig jaar als ik hem zag spelen. Zelfs onder deze omstandigheden mag je echter verwachten dat je in zijn spel vorderingen ziet, helaas(met pijn in m'n hart)is hij echter 0,0 gegroeid afgelopen jaar. Ik hoop het maar ben niet echt optimistisch meer dat hij de topper wordt die iedereen graag ziet in de toekomst. Balen,balen, balen :\(
+1/-0

 
3 maanden geleden
Scoorde hij niet thuis tegen Fortuna, El-Mik?

Los daarvan heb jij helemaal gelijk hoor. Met Lozano en Pereiro constant in basis en dus níét dat verschrikkelijke blok He-Ro waren wij gewoon kampioen geworden.

Al had een fatsoenlijke keeper, Schwaab ernaast in Arena en var(ce) jaartje later ook geholpen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Ihattaren scoorde zijn 1e goal tegen Heracles (intikker), dat was het seizoen daarna al. Hij had op dat moment ook nog 0 assists gemaakt.

Later dat seizoen scoorde hij ook tegen Fortuna ja.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ik was in de veronderstelling bij die eerste 5-0 tegen Fortuna, maar dat zal Gakpo dan wel geweest zijn. Die haalde ik toentertijd nog wel door elkaar. Met de nadruk op toentertijd.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Dat zeg ik nou al een paar jaar, ik zou willen dat iemand een video maakt met een compilatie van Mo´s beste en productiefste acties, paar minuutjes en klaar ben je.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Ha ha ha denk dat het seconde's filmpje zal zijn ;-)
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het rendement van Ihattaren was inderdaad niet zo geweldig, meen ik me te herinneren.
Wel mooie acties, maar ook grote gaten op het middenveld, met gênante EC-wedstrijden als gevolg. Totaal overlopen worden door middelmatige ploegen uit Europa
Het lijkt erop dat de keuze voor Schmidt en zijn systeem een soort van overcompensatie is. Ergens moet een goed compromis gevonden worden.
+1/-0

3 maanden geleden
Ik zeg doen. Goed bedrag vragen, we hebben meer dan genoeg betere middenvelders hier rond lopen. Kunnen we net dat beetje meer betalen voor echte kwaliteit. Leuk pooltje ook, wie houdt het langer vol bij Wolfsburg, van Bommel of Ihattaren. Ik gok dat de laatste nog 1 a 2 seizoenen in de 2e bundesliga verhuurd gaat worden.
+3/-0

3 maanden geleden
10 mln en percentage is een mooi streven. Ik denk dat er nog maar weinig mensen zijn die de overtuiging hebben dat hij ons meer gaat brengen dan dat. Is helaas een “teleurstelling” geworden.
+1/-0

3 maanden geleden
Van beide valt wel wat te zeggen om weer op 'het rechte pad' te komen. Een andere omgeving kan als een nieuwe start aanvoelen. Echter, valt het even tegen dan zit je daar zonder familie en vrienden en gaat het wellicht verder de verkeerde kant op.

Vaak wanneer je een hectisch leven krijgt met veel publiciteit en mensen die van alles van je willen is juist het onderhouden van relaties met vrienden en familie van voor je hectische leven een houvast om tot rust te komen. Dan zou bijtekenen en even een paar jaartjes volwassener worden en het plezier in het voetbal terugvinden een veiligere optie zijn.

Desalniettemin heb ik geen idee wat er op de achtergrond allemaal speelt, maar heb het idee dat hij juist de steun van familie en vrienden goed kan gebruiken als 19 jarige in een mindere periode. Je vader zo jong verliezen is niet iets waar je je even snel overheen zet.

Beiden gun ik ze het beste, maar zonder veel van de persoonlijke situatie van onze Mo af te weten vraag ik me af of een dergelijke overstap daarbij helpt. Wordt wellicht een high risk/high reward situatie. Mocht hij ineens vleugels krijgen zou het natuurlijk een goede stap zijn.

Ik denk wel dat als Mo de juiste inzet toont en op de wijze dat Schmidt het graag ziet druk zet wanneer hij de bal niet heeft dat hij vanzelf weer meer speeltijd krijgt of zelfs basisspeler wordt.
+2/-0

3 maanden geleden
Soort zoekt soort.

Zij verdienen elkaar.

Ik hoop dat PSV er wijzer van wordt en Mark & Mo absoluut niet.

Kleine slag om de arm waar het Mo betreft als hij alsnog bijtekent en eindelijk eens zijn belofte gaat waarmaken, in het PSV-shirt welteverstaan.
+2/-3

3 maanden geleden
Dat zal hij toch gewoon zelf moeten doen, waar hij ook speelt
+1/-0

 
3 maanden geleden
Vast en zeker haha. "Kom maar een keer naar Veldhoven dan zal ik je vertellen wat voor lul je bent". Wij fans moeten vanaf de zijlijn veelal gissen wat er intern speelt maar dat van Bommel door veel mensen bij PSV is uitgekotst is wel duidelijk.
+2/-0

3 maanden geleden
Zou ideaal zijn voor PSV, maar het beste voor Mo lijkt mij dat hij bijtekent en zich last verhuren aan bv een Vitesse of Heerenveen. Lekker een jaar voetballen met minder druk in een rustigere omgeving.

Als die niet bijtekent wordt hij verkocht aan een buitenlandse club en horen we niks meer van Mo vrees ik.
+1/-0

3 maanden geleden
Toch nog even gelachen om dit bericht.
Geeft de burger weer moed ;-)
+1/-0

3 maanden geleden
Mo in de Bundesliga, laat me niet lachen!
Werken en discipline is de Duitse mentaliteit, is Mo niet geschikt voor.
Leuk bedrag cashen en strik eromheen.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Ben benieuwd wat de reactie is , zij als beiden wel slagen in Duitsland. Het volgens falen van v Bommel is niet alleen aan hem te wijten. Er zijn er meer die beslissingen nemen.

En nu als een wolf in schaapskleren interviews weggeven en roepen dat ze op de juiste weg zitten.

En by the way , het is inderdaad vele male beter en spectaculairder onder Roger als bij Van Bommel.😉
+4/-2

 
3 maanden geleden
Weinig geslaagde Van Bommel en weinig geslaagde Ihattaren opnieuw tot elkaar veroordelen lijkt me niet zo verstandig.
Mo Ihattaren kan beter bij een ervaren trainer terecht. Iemand met gezag, die zijn kwaliteiten en tekortkomingen op hun waarde schat.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Deel jouw mening zeker niet mbt tot van Bommel. Had graag gezien dat er de zelfde input mbt tot financieren van nieuwe spelers als onder Smidt .....Ik verwacht verder dat Mo ook wel ingezien heeft dat het niks was tot op heden en als ie wil slagen radikaal moet omturnen. Maar we zullen zien
+1/-0

 
3 maanden geleden
Wat financiële investeringen betreft: klopt.
Maar vind Van Bommel meer iemand die talenten naar het eerste elftal brengt daniemand die topclub leidt. Althans nu. Had graag gezien dat Van Bommel jarenlang als jeugd-begeleider aanbleef, met fors salaris. Beetje op de Bayern-manier. Club geleid door topvoetballers uit eigen kring, over de hele organisatie. Zals ook Willy van der Kuijlen geen hoofdtrainer was, maar wel een heel belangrijke clubman.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Vanuit dat oogpunt heb je volkomen gelijk. ik denk ook dat hier directie een groot aandeel heeft en had , mbt tot aanstellen van v Bommel , stja en Willy .....had hij maar wat meer gepraat mss. Toch denk ik dat je van Bommel ook als trainer niet tegen moet krijg als club zijnde. Wat klein is kan hij groot maken , dat is wel gebleken in de commentaren achteraf hier en in de interviews...😎
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
ik denk dat van Bommel juist heel goed zou functioneren binnen een voetbalbedrijf met een geweldige infrastructuur. Belangrijke (onze grootste talenten) spelers liepen met hem weg zelfs op het laatst nog. Volgens mij liep hij juist tegen de organisatie aan te schoppen die hij niet professioneel genoeg vond.
+1/-0

3 maanden geleden
Maximaal 10 miljoen.. voor een speler waarvan we anderhalf jaar geleden nog allemaal terecht dachten dat hij ons 50-70 miljoen ging opleveren. Lekkere afschrijving zo. Ik houd onze wereldcoach hier mede voor verantwoordelijk. Die man kost ons bakken met geld aan dure spelers (salarissen) met te weinig rendement en kapot maken van veelbelovende spelers
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het is inderdaad allemaal de schuld van de Grote Boze Roger dat ons wonderkind veel te zwaar terugkomt van vakantie, zich niet gedraagt op de trainingen, tegen de club liegt over privétrainingen die hij gehad zou hebben, met regelmaat ziek in bed ligt en ondertussen helemaal niets laat zien als hij een keer mag voetballen :D
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen backup balverlies basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord fofana galatasaray gokken ihattaren kwalitatief mand mauro midtjylland mwene obispo ramalho ring schmidt shevchenko spartak teze toptalenten viergever yonci