Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Verhuur Érick Gutiérrez aan Pachuca niet aan de orde, middenvelder wil in Europa blijven'

29 mei 2021 13:35 - Bolavip.com
Foto: Pro Shots

[Update] "Verhuur Érick Gutiérrez aan Pachuca niet aan de orde, middenvelder wil in Europa blijven"; image source: Pro Shots

Diverse Mexicaanse media, waaronder Bolavip, maken melding dat Pachuca zich op het punt staat te versterken met Érick Gutiérrez. Hij kan op huurbasis terugkeren bij de club waarvan de middenvelder in 2018 nog werd overgenomen door PSV. Gutiérrez kan in Eindhoven niet rekenen op speelminuten, maar zou dat bij zijn oude ploeg wel weer kunnen doen. Daardoor blijft hij ook in beeld bij de nationale ploeg van Mexico.

Gutiérrez heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2023.

Update 13:35: Volgens Rik Elfrink is er geen sprake van een verhuur van Érick Gutiérrez aan Pachuca. Dat meldt hij via Twitter. De middenvelder wil zelf in Europa actief blijven. PSV zal samen met de Mexicaan naar alle mogelijkheden kijken als hij weer fit is.

Meer op Bolavip.com
Discussieer mee op de forums


Tags

gutierrez pachuca bolavip elfrink mexico

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Jammer natuurlijk een super start maar helaas verder niets bijzonder Jammer !!
+1/-0

3 jaar geleden
Is verhuur gezien de looptijd van zijn contract wel de beste optie? Levert volgend jaar beduidend minder op met een 1-jarig contract. Jammer dat het nooit iets geworden is. De verwachtingen waren hoog
+2/-1

3 jaar geleden
Verkopen svp. En als je verhuurt, doe het in Europa.
+2/-0

3 jaar geleden
PSV kan ook doorpraten over Víctor Guzmán.Aanvallende / centrale middenvelder,mexicaan ,speler Pachuca.Nagenoeg net zou oud , ook international ,transferwaarde 4,5M , die van Guiterez ligt momenteel op 3M.Victor Guzman heeft er tussen februari en april 2 maandjes uitgelegen , is weer gerevalideerd inmiddels. Tweebenige speler. Ik zou zeggen als PSV zijnde wederzijdse huur. Beide optie tot koop ,waarbij de transfersom links en rechts niet ver uit elkaar liggen. Beide spelers hebben overeenkomstig nog een contract tot 2023.PSV en Pachuca hebben beide niets te verliezen, het gaat hier om 2 internationals waarbij voor allebei geld dat een nieuwe omgeving , hun carriere beide goed kan doen. Deze constructie ,daar heeft PSV meer aan ,dan een jaartje verhuur, nog minder transferwaarde , dit bied weer perspectief voor iedereen als win win situatie.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Die Guzman is in mijn ogen, te veel risico: buitenlander, die veel moet verdienen en dan alleen hier is als Mexikaan.

PSV zou nu Harraoi moeten halen van Sparta en dan 1 jaar nog uitlenen aan bv Sparta. Nu nog betaalbaar, straks zit hij weer bij AZ en dan kun je fluiten naar hem...
+4/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Spelers halen van elders is altijd een risico ongeacht ook welk land ze vandaan komen. Zie Maher en Ramselaar. Waarom lees ik jou zo vaak over Nederlandse jongens schrijven? Zo noemde je het Nederlands zijn bij Jeffrey Bruma als argument en wilde je graag een Nederlandse keeper. PSV heeft in het verleden juist heel goed gevaren bij Buitenlandse pareltjes. Dat argument over salaris ben ik met je eens maar ik zie zo’n Zahavi, Max en Sangare ook gewoon aarden in NL. Een bedrijf als ASML heeft dagelijks honderden Aziaten op de werkvloer die ook presteren.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja juiste mix van die 2 maken is garantie voor succes; ervaring en leiderschap ontbreekt, jong en talentvol hebben meer dan genoeg.
Indien je die ervaring kan halen in de vorm van Nederlandse spelers of nog beter EX PSVers die al bewezen hebben op hoogste niveau mee te kunnen, heeft dat zeker mijn voorkeur (van Ginkel, Pröpper, De Jong en Bruma).
+1/-0

3 jaar geleden
Nog zo'n topper van JdJ... wij blijven maar puinruimen.
+1/-4

 
3 jaar geleden
Alleen komt hij toch echt uit de koker van Brands. De contacten en onderhandelingen waren onder Brands al aan de gang en een paar weken na Brands zijn vertrek is er getekend.
+9/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ach ja, tis zó lekker om JdJ af te zeiken blijkbaar.
On topic: ik heb de aankoop nooit begrepen(voor Lozano?), ik vind hem maar een heel middelmatige speler, redelijk traag, verdedigend zwak en in de kleine ruimte niet aanspeelbaar. Ik vraag me ook af hoe hij het tóch tot meervoudig international geschopt heeft.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Het is helemaal geen afzeiken. Als JdJ fouten maakt mag dat heus gezegd worden. Doet hij dingen goed dan word het ook gezegd.
JdJ heeft wel een aantal miskopen gedaan waar we nu mee opgescheept zitten. Die dingen mogen heus wel benoemd worden.
Overigens kan ik me nog herinneren hoe jij Brands destijds al na een paar maanden afzeikte na zijn aanstelling.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Deze wrede tijd zal ook niet helpen, maar man moeten weer met zijn allen eens wat minder zeiken, of melken zoals ik dat noem.
Enfin kritiek is prima, maar n hetze levert alleen maar negativiteit op imo.

Enfin ook maar n mening, zoals je weet...
+5/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Mi is het wel afzeiken om het afzeiken. Ja ik had kritiek op Brands, gebaseerd op z'n aankopen destijds, net als JdJ fouten heeft gemaakt, maar ook veel goeds. Onder welke namen acteer jij trouwens op dit forum nog meer binladen? Deze is van 2018, toen was Brands al bijna weg. Wat is de reden hiervoor als ik vragen mag?
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik moet wel lachen om het woord "afzeiken". Het is plat Amsterdams (of te wel Ajax taal) en betekent iemand voor schut zetten.... Iemand die overduidelijk blundert, die hoef je niet voor schut te zetten, dat doet ie namelijk zelf al.
+1/-0

 
3 jaar geleden
"Ik moet wel lachen om het woord "afzeiken". Het is plat Amsterdams (of te wel Ajax taal)"

Fans van PSV komen anno 2021 ook niet meer alleen uit Eindhoven.
Ik kom niet uit Amsterdam, praat ook niet plat Amsterdams, maar 'afzeiken' is wel een woord dat ik met enige regelmaat gebruik en kan het dan ook niet waarderen dat dit als "Ajax taal" wordt omschreven. Ik ben godfriedvanboullion geen ajacied.

Zo, dat moest ik ff kwijt.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Afzeiken A'dams ???
Sorry ben hagenees en hier is het ook gebruikelijk.
Maar Mazzel krijgen en binnen 16m je laten vallen en het dan ipv gluiperig of matennaaier voetbal gogme te noenen dat is wel des A'dams Ajax !!
+5/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Niet per se Ajax-taal hoor, Antonio, hahaha, en naast het idd voor schut zetten van iemand kan het ook weldegelijk '(iemand) uiterst kritisch bejegenen' betekenen. Zulks kan terecht zijn of onterecht. In het geval JdJ is het imo gewoon terecht. Ik vond destijds dat-ie er geen ene rotmoer* van bakte en deze mening hang ik nog immer aan. Dat heet consequent (in elke variant op de Nederlandse taal).

*evenmin per se "Ajax-taal"
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
"Dat heet consequent"

Of stoïcijns en daar dan de negatievere betekenis van.
Het is maar hoe je het bekijkt. ;)
+2/-0

 
3 jaar geleden
Nou hij werd door iedereen verwelkomt als El Salvador. En om Lozano nog even binnen boord te houden. Hij valt behoorlijk tegen, helaas. Nooit voor problemen gezorgd, snel een goede oplossing zoeken.
+1/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Dankjewel Maan voor het tippen van dit nieuws... graag gedaan boys ;-)


Zou hem niet verhuren maar ruilen met Guzman van pachuca, Macias van Chivas (dat willen zij ook!) of eventueel ruilen met Janssen van monterrey. Verhuur heb je niets aan in dit geval.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Whaha.. moeten we ook nog op onze knieën om je te bedanken voor dit 'nieuws'?

En natuurlijk heb je wel iets aan verhuur. Buiten dat het het ruimte creëert voor andere nieuwe spelers, kun je er ook nog geld voor vangen/besparen. Daarbovenop speelt hij niet voor ons, waardoor hij op dit moment niet veel waard is. Als hij bij een andere club wel veel aan spelen toekomt wordt hij ook weer meer waard en misschien zelfs wel beter en anders iig weer wedstrijdfit, mits hij niet weer geblesseerd raakt natuurlijk.
+2/-1

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Ben jij eigenaar van PSV Netwerk? Heb ik het tegen jou?
+2/-5

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Misschien had je beter een mail kunnen sturen naar de beheerder als je hem iets te vertellen hebt ipv het hier posten.

Maar prima... mea culpa voor mijn domheid.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Ik houd het op consequent. Niet het ene moment JdJ vurig haten om hem vervolgens weer te vergeven en in de armen te sluiten.

Stoïcijns ben ik allang niet meer waar het PSV betreft, hooguit gelaten. Zeg maar gerust pure apathie.
+2/-0

 
Het hoeft toch geen probleem te zijn iemand bij flatters af te zeiken en bij succes schouderklopjes te geven? Ik zie dat als oprecht, en ik hoop dat het afzeiken om het afzeiken onderling hier ook maar eens gaat minderen/ophouden en alleen ter ondersteuning van goede herkenbare humor gebruikt word.
+2/-0

 
3 jaar geleden
@Por: jij komt hier al lang genoeg om te weten dat het hebben van een andere (negatievere) mening over een werknemer van PSV als afzeiken (is dat een Ajax woord?) wordt betiteld. Ook al heb je goede argumenten (inzake het aankooopbeleid van JDJ en zijn staf zijn er terecht ernstige twijfels), het wordt gewoon niet op prijs gesteld lijkt het. Vaak zie je later dat anderen hun mening bijstellen en zelfs gaan natrappen. Zie bijvoorbeeld hoe van Bommel als een held werd binnengehaald om vervolgens als schroot gedumpt te worden.
+1/-0

 
Hier kan ik nou echt om lachen;-) Maar de reactie erop is echt relax.
+1/-0

3 jaar geleden
Doorselecteren; Guti heeft alle kansen gehad maar haast nooit laten zien om de prijzen te kunnen spelen. Verdient als niet-EU speler waarschijnlijk een topsalaris. Tijd om ruimte te maken: PSV moet dóór.

Weldegelijk een aankoop van jdj, hij besloot immers Guti te halen zodra de voorronde CL wedstrijd beslist was.
+1/-0

3 jaar geleden
Verhuur heb je niets aan ,verkoop hem het is niet geworden wat we hoopte..
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi