Transparent
Inloggen
Sluiten

'Olympiakos twijfelt over koopoptie Bruma'

31 mei 2021 10:18 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Olympiakos twijfelt over koopoptie Bruma"; image source: Pro Shots

Het is nog onzeker of Olympiakos de koopoptie op Bruma gaat lichten. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Bronnen rondom de kampioen van Griekenland geven aan dat de Portugees in de smaak is gevallen, maar dat de kans aanwezig is dat Olympiakos gaat proberen hem voor een lagere prijs kan bemachtigen of hem via een andere constructie wil overnemen.

Zaakwaarnemer Catio Baldé heeft in een reactie laten weten dat er nog niets officieel is. Volgens Baldé is er bovendien interesse van verschillende clubs. Onder meer vanuit de Verenigde Staten zou een goede aanbiedingen gekomen zijn.

PSV heeft zelf nog niets vernomen van Olympiakos. Indien er geen oplossing komt voor de aanvaller, zal hij eind juni in Eindhoven weer aansluiten voor de voorbereiding.
Tags

olympiakos bruma balde twijfelt catio constructie griekenland portugees vernomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Hopelijk komen Bruma, Doan en Luckassen terug. Zijn we klaar voor volgend seizoen. ;)

Maar niet heus. Miskopen dan maar voor een laag bedrag laten gaan. Luckassen desnoods gratis.
+1/-0

 
2 weken geleden
Aaaaargh! Dus ik heb het niet gedroomd... aan wie hebben wij die baggerzooi ook alweer te danken?

Zonder gekheid ik weet wel wie hoor, maar de man is bij sommige medeforummers kennelijk nog immer mateloos populair.
+2/-3

 
2 weken geleden
Ik weet niet precies op wie je doelt, maar ik denk De Jong.

Bruma is gehaald nadat Brands eerder al geprobeerd had hem te halen.
Luckassen is in 2017 gehaald en Brands is in 2018 vertrokken.
Doan is later gehaald. Ik wil verder De Jong niet verdedigen, maar volgens mij was hij een gok die zowel sportief als commercieel iets kon opleveren.
+2/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Je hebt natuurlijk gewoon helemaal gelijk maar dat doet er niet toe, want killer heeft om zijn teleurstelling te verwerken besloten dat hij De Jong haat en daar never-nooit meer van af te wijken, al haalt hij Messi, Mbappe en Haaland en maakt hij ons 3 keer kampioen.
+7/-0

 
2 weken geleden
Ach ja, altijd beter dan in extase verkeren over 's man's koopmanschap en de pareltjes die hij in Bruma, Baumgartl en Sangaré heeft binnengehaald... nee is een kanjer, die JdJ, ongelooflijk dat PSV geen kampioen is geworden met dit materiaal!
+1/-1

 
2 weken geleden
Niemand hier is enkel vol lof over de aankopen van De Jong of welke andere TD die PSV in het verleden heeft gehad. Er zit ook gewoon nog iets tussen haten en in extase zijn. Nuance killer, nuance.
+7/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 weken geleden
Vergeet niet dat de Jong structureel meer heeft uitgegeven dan welke TD ooit bij PSV. En zeker niet alleen in absolute termen. Schande hoe gemakkelijk er verlies genomen wordt zonder dat de alarmbellen rinkelen. Wat doen we, we verlengen zijn contract gewoon terwijl hij nog een 1-jarig contract had en zich had kunnen bewijzen.
+1/-1

 
2 weken geleden
Alsof ik niet baal van sommige aankopen van De Jong. Tuurlijk wel en ook van vele aankopen van voorgaande TD's.

Maarrrr... er valt ook van alles te zeggen over de "slechte" aankopen en dan kom ik tot de conclusie dat het niet alleen maar aan De Jong ligt, buiten dat De Jong niet in zijn eentje beslist wie er wordt gehaald en hoeveel geld er uitgegeven mag worden. Elke TD zal het lastig hebben bij PSV, hoe groot de zak met geld ook is.
Ik hou ook deze transferwindow mijn hart weer vast. Door al die voorrondes CL worden we weer gedwongen om vroeg toe te slaan (net als in het 1e jaar van De Jong), omdat we anders straks het risico lopen dat er op sommige posities helemaal geen spelers zijn, zeker als er ook nog spelers vertrekken, waardoor we straks met bv Luckassen en Bruma moeten gaan spelen.

Maar ga niet mensen die al jaren hun stinkende best doen voor onze club haten, want dan haak ik af, heeft ook niets met kritiek of support te maken. Al koop je al 80 jaar een seizoenskaart.
+7/-0

 
2 weken geleden
Het is echt een fijne gozer en een echte psv'er Het is een stadsgenoot van mij en hij heeft echt een PSV Hart wees blij met hem.
Laten we dit seizoen ff afwachten.
+2/-0

2 weken geleden
Hadden wij maar twijfels toen gehad ...wat een miskoop....
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
2 weken geleden (gewijzigd)
Bielefeld stelde vorige week Doan niet te kunnen betalen. Gewoon overschakelen op Plan B. Rot op met die dubbeltjes tellers. De Juve’s en Real’s van deze wereld bouwen nieuwe ploegen. Dit soort spelers zijn smoking hot
+4/-1

2 weken geleden
Wellicht in een package-deal met Ihattaren naar Ajax?
+1/-0

2 weken geleden
Klaplopers uit Griekenland. Heel rap betalen. En die EU miljarden ook rap terug. ;)
+2/-2

 
2 weken geleden
Klaplopers? Ik zie ze meer als slimme zakenlui. Ze weten heel goed dat PSV spelers teveel heeft en dan ga je kijken wat er mogelijk is. Verder heeft in alle media gestaan dat PSV een kapitaalinjectie krijgt van 50 miljoen en ja, dan moet je niet gek opkijken als de hoofdprijs voor een bepaalde speler zoals die Veerman van Heerenveen wordt gevraagd... Ik vroeg mij nog af of er met Olympiakos geen deal valt te sluiten met die jonge Griekse spits die het zo verbazingwekkend goed deed in de wedstrijd tegen PSV (4-1).
+1/-1

 
2 weken geleden
Juist, ruilen voor Tzolis plus een paar miljoen!
+1/-0

 
2 weken geleden
Was die niet van PAOK?

Slim spelletje van die Grieken. Bruma gaat gewoon naar Olympiakos alleen voor minder dan de clausule.
Epische miskoop en mooi voorbeeld van falende scouting. Een blik op de statistieken was voldoende geweest om deze middelmatige hardloper over te slaan.
+3/-0

 
2 weken geleden
Middelmatige hardloper 🤣🤣
+1/-0

2 weken geleden
Geduld, niet gek laat maken.
+2/-0

2 weken geleden
Stop met dit soort huurdeals met veel te lage koopopties bij clubs waarvan je weet dat ze vervolgens toch weer de helft willen betalen... (Anderlecht, Griekse en Turkse clubs...) Als ze wel presteren is de koopoptie veel te laag en presteren ze niet dan komen ze hiermee aankakken...
+3/-0

 
2 weken geleden
Dus kunnen we ze beter in Eindhoven houden? Wat schieten we daar precies mee op?
+2/-0

 
2 weken geleden
mee eens, Als een speler dreigt te mislukken is uitlenen de beste optie om zo de speler nog in de etalage te zetten.
Maar linksom of rechtsom is er gewoon te veel geld naar miskopen gegaan.
+1/-0

 
2 weken geleden
Welke spelers zijn er dan in praktijk verhuurd met een koopoptie en vervolgens door die koopoptie te goedkoop verkocht? En welke club koopt een speler die niet heeft gepresteerd tijdens de huurperiode?
+1/-0

 
2 weken geleden
Alleen die zijn niet verkocht dus ook niet voor een lagere prijs dan een andere club wilde betalen. Blijkbaar zijn er geen concrete gevallen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik hoop olympiacos hahha
+1/-0

2 weken geleden
Als we Doan kunnen houden is dat denk ik niet verkeerd? Bruma daarentegen.... Sadilek weet ik ook nog niet zo net of we die niet moeten houden...
+1/-0

2 weken geleden
Bij deze zeg ik bij twijfel zeker doen. Please ..niet zo flauw doen nu hè
+1/-0

2 weken geleden
Laten we duimen, want ik heb echt met verbazing gekeken hoe slecht hij speelt hij komt echt niets voorbij.
Verlies nemen en weg ermee !!!!
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi