Transparent
Inloggen
Sluiten

'Olympiakos wil koopoptie Bruma niet lichten'

9 juni 2021 08:53 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Olympiakos wil koopoptie Bruma niet lichten"; image source: Pro Shots

Olympiakos wil de koopoptie op Armindo Bruma niet gaan lichten. Dat geeft zijn zaakwaarnemer aan in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De kampioen in Griekenland wil wel langer door met de aanvaller, maar wil geen 6,7 miljoen euro betalen voor de Portugees. Olympiakos wil de selectie versterken met twee aanvallers en Bruma blijft daarvoor in beeld.

Formeel hebben de Grieken nog niets laten weten, maar dat hoeven ze uiterlijk 30 juni pas te doen. Als er tussen PSV en Olympiakos geen oplossing wordt gevonden, zal Bruma in principe tijdens de voorbereiding weer aansluiten bij de selectie van Roger Schmidt.

Meer op ED.nl
Tags

bruma olympiakos armindo formeel grieken griekenland portugees roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Niks van de prijs afhalen. Betalen of lekker opzouten. Verlies is er toch al
+4/-0

3 jaar geleden
Wat is nog kwalijker vind is het bedrag in de koopoptie. Veel te laag, net als bij Doan. Hij heeft nog een contract tot 2024 en is nog steeds een potentiële international. Bij een koopoptie zijn er twee situaties mogelijk; hij speelt de pannen van het dak, waarna ze de optie lichten en je dus te weinig krijgt voor een speler die het goed heeft gedaan. Of hij presteert niet, ze lichten de optie niet en je krijgt hem terug. We kunnen net zo goed stoppen met die opties.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Ben ik met je eens. Eigenlijk neem je op voorhand al je verlies. Aan de andere kant hadden ze hem misschien helemaal niet gehuurd zonder die optie. Olympiakos is ook niet gek natuurlijk, die weten ook dat hij bij ons overbodig is. Ook geen idee wat ze aan huur betaald hebben. Het blijft eeuwig zonde dat we zoveel betaald hebben voor zeer beperkte spelers als Bruma en Baumgartl. Het geld had veel beter besteed moeten worden. Hopelijk heeft de scouting ervan geleerd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Als je erover nadenkt is het te zot voor woorden hè. In de zomer van 2019 kocht PSV Bruma voor 12 miljoen. In de zomer van 2020 verhuurt PSV Bruma met een koopoptie van 6,7 miljoen. En in de zomer van 2021 krijgt PSV te horen dat de hurende partij 6,7 miljoen te veel vindt. Heb je ooit een speler zo snel in waarde zien dalen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Die Grieken willen onderhandelen. Corrupte bende daar..
+1/-1

 
3 jaar geleden
Is onderhandelen gelijk aan corruptie? Als ze hier liggen te zeiken dat JdJ niet onderhandelt is het klote. Manman...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Olympiakos wist waar het aan toe was. Die willen veel voor heel weinig. In Griekenland komt corruptie zeker wel voor. Paok, AEK ,EN OOK olympiacos in het verleden. Lees je nooit het nieuws? Hahha
+2/-0

 
3 jaar geleden
Maar wat heeft onderhandelen met corruptie te maken???
+2/-1

 
3 jaar geleden
Het blijft natuurlijk dubbel want clubs willen soms alleen huren met een koopoptie. Zo'n speler wordt ook niet meer waard als je die niet kunt verhuren en het hele jaar op de bank zet. Die koopoptie is ook maar relatief. Hij is denk ik vooral veel te duur gekocht en dan wordt het verschil wel heel groot.
+2/-0

3 jaar geleden
Al bijna gratis ,uitverkoop is er dit jaar niet dan maar terug komen..
+1/-0

3 jaar geleden
Jammer. Al was het een heel laag bedrag geweest, het had in ieder geval opgeruimd en we hadden weer verder gekund.
+1/-0

3 jaar geleden
John de Jong kan aan de bak. De markt zit op slot, alles en iedereen is op zoek naar 'bargains' en PSV heeft een overschot een veel van hetzelfde soort spelers. Hopelijk staat er een totaal ander PSV midden zomer.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
De problemen beginnen zich op te stapelen. Koopopties van verhuurde spelers worden niet gelicht. De bestaande contracten van basisspelers niet verlengd met een verdampende marktwaarde tot gevolg. Maar zelfs als er een ander PSV komt, dan wordt de trainer waarschijnlijk onwel, want die kan weer opnieuw beginnen.
+1/-0

3 jaar geleden
Tsja, als je weet dat hij weg moet is het bedrag op voorhand te hoog. Snap ik wel.
+1/-0

3 jaar geleden
Gewoon lekker die optie laten verlopen en dan met een serieus gezicht 9 miljoen vragen. Klote Grieken, allemaal klagen als ze niet met 55 met pensioen mogen, volle bak geld "lenen" van Europa. En dat hele land barst van het zwarte geld.
+2/-0

3 jaar geleden
Goh verrassend... ik neem die Grieken hier overigens niets kwalijk, iemand anders wél.
+2/-0

 
KatC (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ene Jo.... Ach laat ook maar. Hopelijk blijft deze matige speler weg net als Doan.
+2/-0

Zet het aan het onderhandelen met ieder club die wel serieus belangstelling heeft buiten de Grieken om dan hou je tenminste iets achter de hand (Plan B), een soort optie dat PSV sterk in de onderhandeling met Olympiakos en in geen geval voor minder moet settelen, mocht het minder worden dan in geen geval voor Olympiakos, zo'n streken moet je met een tegenstreek aanpakken, liever voor iets minder aan een ander dan met je laten sollen, middlvingerke.
+2/-0

3 jaar geleden
Lol.. stressen en huilen maar jongens!

Bericht van nog geen anderhalve maand geleden:

'Volop buitenlandse belangstelling voor Bruma'
https://psv.supporters.nl/nieuws/artikel/48684/%27Volop-buitenlandse-belangstelling-voor-Bruma%27link

Maar laten we vast weer gaan bedenken wie er allemaal gevierendeeld moeten worden, want daar worden we hier pas 'vrolijk' van.

"Voor rood wit gezongen vol haat en verdoemenis..."
Mooi die fans hier.
+10/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Vergeet er niet bij te melden dat ze al sinds de jaren '70 of '80 een seizoenkaart hebben en daarom veel meer te zeggen hebben
+6/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Flauw en generaliserend; iedereen heeft recht op zijn eigen mening
+1/-1

 
3 jaar geleden
Volgens zijn zaakwaarnemer (lekker betrouwbaar) is er volop buitenlandse belangstelling ja. Als dat zo is, dan moet hij maar met een club komen die 8-9 miljoen op tafel legt. Dan zijn wij niet te beroerd om te tekenen.
+2/-0

3 jaar geleden
Ruil hem maar met Yann M'Vila ,30 DM of CV of centraal middenveld. Multifunctionele speler net als Mwene prima om de selectie kwalitatief te verbreden. Yann M'Vila heeft 22 interlands voor Frankrijk gespeeld ,ervaren speler.Oud speler van Roebin Kazan, Saint-Étienne, AFC Sunderland , Internazionale.Win win situatie , PSV kan hem gebruiken , Olympiakos Bruma .Laat ze een kleine som voor de jongere bruma betalen van 1.5 miljoen.Klap erop.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi