Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV breidt samenwerking met ASML verder uit'

11 juni 2021 09:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV breidt samenwerking met ASML verder uit"; image source: Pro Shots

PSV gaat de samenwerking met ASML verder uitbreiden. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Het hightechbedrijf heeft een data-analyse ontwikkeld en dat zal door PSV gebruikt gaan worden. Daarnaast zal het in het Philips Stadion een grote ruimte krijgen en zal de sponsoring worden uitgebreid met ongeveer een half miljoen euro per jaar.

ASML is bovendien een van de partners van Brainport Eindhoven. Philips heeft al aangegeven tot minstens 2026 door te willen gaan met dit partnerschap. PSV is met de andere betrokken, waaronder ASML, in gesprek over een langere samenwerking. Momenteel loopt dat volgend jaar zomer af.

Meer op ED.nl
Tags

asml breidt brainport hightechbedrijf sponsoring

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Mooi! Dit zijn de regionale topbedrijven waar je langdurig aan verbonden wilt zijn.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 weken geleden
Eens. Vind wel de term ‘regionaal’ ongelukkig gekozen. 1 van de mooiste en beste bedrijven ter wereld met haar roots in onze regio.
+2/-0

 
2 weken geleden
Internationaal topbedrijf uit de regio had ik beter kunnen zeggen ;)
+1/-0

2 weken geleden
Dat niet iedereen blij was dat Philips van het shirt ging maar wat een geweldig gedaan met Brainport Eindhoven er komt hier mee steeds meer geld binnen..Nooit meer weg doen....
+4/-0

2 weken geleden
Mooi mooi mooi.... Brainport Eindhoven vs Branieport Amsterdam.
+3/-0

2 weken geleden
Prima samenwerking 'Brainport'. Hier zijn duidelijk 2 winnaars met gelijke belangen waardoor langdurige samenwerking voor de hand ligt. De regio is al langere tijd aan een ongekende opmars bezig, PSV zal en moet hierin mee.
+1/-0

2 weken geleden
Zonder lelijk te doen wil ik vragen om een strakke beleid van aan en verkoop, zet iemand met echt verstand van zaken op JdJ aub, ik reken hem niet alles aan maar hij kan best een topper naast zich gebruiken nog deze transferwindow.
+2/-0

2 weken geleden
Gode zaak. Wordt hoog tijd dat dat hele consortium rond PSV zich ook eens gaat vertalen in goede resultaten en mooi voetbal op de groene mat. Dat wil zeggen vakmannen in alle geledingen van de club.
+1/-0

2 weken geleden
Gelukkig gaat er straks ook "bewezen" worden aan de hand van de data dat:
-het blok Rosario Sangare niet zo goed is als de trainer denkt.
-onze middenvelders weinig scoren vergeleken met andere zichzelf respecterende topclubs.
-er vaak een groot verschil zit tussen de eerste en de tweede helft.
-dat Malen met geplaatste schoten makkelijk topscorer was geworden.

Ik kan niet wachten op de wetenschappelijke analyse😎
+1/-0

 
2 weken geleden
Haha flauwekul natuurlijk mijn opmerking. Maar supermooi dat zo'n groot internationaal bedrijf meer met ons wil samenwerken!
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.832 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert bayeren berghuis boscagli bruma check doan dumfries elfrink frankrijk ginkel gravenberch guti izecson jong kroatie madueke malen nederland polen portugal poules rijvers rosario santos sir spender tinus uefa zahavi