Transparent
Inloggen
Sluiten

Toch geen speeltijd voor Yvon Mvogo bij overwinning van Zwitserland

20 juni 2021 19:49
Foto: Pro Shots

Toch geen speeltijd voor Yvon Mvogo bij overwinning van Zwitserland; image source: Pro Shots

Zwitserland heeft de groepsfase van het EK afgesloten met een 3-1 overwinning tegen Turkije. Yvon Mvogo leek te mogen hopen op een basisplaats omdat eerste doelman Yann Sommer de ploeg had verlaten vanwege de bevalling van zijn vrouw. De keeper was echter weer op tijd terug zodat Mvogo wederom genoegen moest nemen met een plek op de bank.

De Zwitsers zijn in de groep op een derde plaats geëindigd met vier punten. Of dat genoeg is om bij de vier beste nummers drie te eindigen en daardoor door te mogen naar de achtste finales wordt in de komende dagen duidelijk. Ze zullen in dat geval een groepswinnaar van een van de andere groepen treffen. Nederland zal dat echter niet zijn.




Tags

mvogo yvon zwitserland bevalling groepswinnaar nederland sommer turkije yann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ook geen speeltijd vandaag voor Doan bij Japan...
Komop netwerk, is er écht geen nieuws ?
+2/-0

2 jaar geleden
Soms zit het mee en vaak zit het tegen...
+1/-0

Zou iig liever met hem de competitie ingaan dan met Drommel, je weet wat je aan hem hebt, Drommel?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja drommels drommels en nog eens drommels!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maak eens een samenvatting met de mooiste momenten van Mvogo van afgelopen seizoen. Knap als je een minuut vol krijgt. Misschien had ik wat te hoge verwachtingen van hem. Zie het meevoetballen niet terug en om nu te zeggen dat het een puntenpakker is, ook niet echt. Misschien heeft ie ook wel de pech dat we onze tegenstander te vaak vrijuit laten schieten van buiten de 16, maar bijna elk schot op doel was raak. Als je 3,5 miljoen aan Twente betaald moet je gewoon een uitstekende keeper hebben, in ieder geval een stuk beter dan Mvogo, anders is je scouting volledig ruk.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage