Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Olivier Boscagli verlengt contract tot 2025

25 juni 2021 11:01 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Olivier Boscagli verlengt contract tot 2025</b>; image source: Pro Shots

PSV wil het contract van Olivier Boscagli openbreken en verlengen. Dat melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De in Monaco geboren verdediger heeft nog een contract voor twee seizoenen, maar kan zich nu langer aan de club verbinden. Zelf staat Boscagli hier ook voor open. PSV hoopt dit snel af te kunnen ronden.

Update 25-06 11:01: Via de officiële kanalen heeft PSV de contractverlenging bevestigd. De verdediger geeft zelf aan blij te zijn met de nieuwe verbintenis. "Het is het resultaat van hard werken, geloof hebben en investeren in jezelf. PSV is een prachtige club, waarvoor ik vorig jaar gelukkig heel veel heb gespeeld", aldus Boscagli. "Ik heb een goede ontwikkeling doorgemaakt en denk dat ik me hier nog veel verder kan ontwikkelen. Daarnaast wil ik om de prijzen spelen. Ik weet zeker dat we dat dit seizoen kunnen doen en kijk daar naar uit."

Volgens directeur voetbalzaken John de Jong is het de beloning van de sterke ontwikkeling van afgelopen seizoen. "Door nog voor de start van de voorbereiding in zichzelf te investeren, knokte hij zich in de zomer van 2020 in het team. Zijn ontwikkeling tot één van de beste voetballende verdedigers in de Eredivisie is ons niet ontgaan en het past bij PSV om Olivier daarvoor te belonen", zo geeft hij aan. "We zijn blij dat hij tot 2025 bij PSV onder contract staat. PSV ziet in Olivier een belangrijke speler voor de nabije toekomst."

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli eredivisie jong knokte monaco

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat is een prima plan ,vooruit kijken met wie er toekomst is ..
+5/-0

 
2 jaar geleden
Speler heeft zich toch uit de grauwe middelmaat omhoog gewerkt. Wil hem nu wel eens aan het werk zien in een soepel draaiend elftal.
+6/-0

 
2 jaar geleden
En bij voorkeur niet in de verdediging.

Dat wordt dan nog puzzelen op het middenveld zeker als Pröpper erbij komt. En wat nou als Mo, hetgeen ik toch zou toejuichen, alsnog het licht ziet en bijtekent?
+1/-6

 
2 jaar geleden
Kan prima opbouwen van achteruit, moest in eerste seizoen kerel worden, heeft grote stappen gezet en is nu vaste waarde links centraal achterin...

Fantastische lange bal en zijn intercepties zijn een wapen!
+3/-1

 
2 jaar geleden
Kan redelijk opbouwen.

Kan helaas niet verdedigen.

Toch wel essentieel minpunt voor een verdediger.
+1/-5

 
2 jaar geleden
Onzin, wint zelfs kopduels van grotere spelers.
In 1e jaar liet hij zich vaak aftroeven, het afgelopen jaar niet meer; tuurlijk maakt hij fouten, wie niet?

Ik zou graag niveau Alex of Nielsen zien komen, vind die maar eens voor de rest (vd wereld)...
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wat is dit nu weer voor onzin?

Een paar maanden geleden waren wij allen hier blij dat hij naar het middenveld werd verplaatst, omdat hij daar beter tot zijn recht kwam, en nu is het ineens weer een solide verdediger?

Zijdelings daarop inhakend kan nou ook wel definitief gesteld worden dat óók Sangaré een regelrechte, zéér dure, miskoop is geweest? Tenzij hij misschien eventueel in het centrum van de verdediging gepositioneerd kan worden. Persoonlijk houd ik dan mijn hart vast.
+1/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Spreek vooral voor jezelf.

Dat hij naar het middenveld ging was voor het middenveld vooral beter, aangezien de tandem Sangaré - Rosario totaal niet liep. Natuurlijk is Boscagli als linkercentrale verdediger beter dan dat hij op het middenveld is.

En nee, Sangaré kan niet definitief vastgesteld worden als een 'regelrechte zeer dure miskoop', dát is onzin. Hij gaat komend seizoen weer volop spelen met een voetballer naast zich op het middenveld.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Wordt dan dringen daar met Ginkel, Götze, Pröpper, Sangaré en wie weet ook nog wel Ihattaren (en indien met 2 centrumspitsen ook nog Gakpo & Madueke).
+1/-4

 
2 jaar geleden
Gelukkig spelen Götze en de laatste 3 namen op een andere positie dan Sangaré, Pröpper en van Ginkel
+3/-0

 
2 jaar geleden
Blijft overeind staan dat het behoorlijk druk wordt zo op het middenveld c.q. op de bank. Maar we gaan het zien.
+1/-4

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zie antwoord Brenetjes @ onzin killer
+3/-0

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
Verdedigen is meer dan alleen af en toe een bal wegkoppen. Qua positie kiezen maakten beide cv's afgelopen seizoen nog geregeld grote fouten. Er werd geregeld aan de verkeerde kant gedekt. Dat moet er echt uit bij zowel Teze en zeker ook Boscagli.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maar dat is ook precies wat ik bedoelde. Er wordt nu gedaan alsof Boscagli ineens een geweldenaar is geworden. Terwijl hij afgelopen seizoen gewoon minder slecht was dan de voorgaande jaargang.
+1/-1

 
2 jaar geleden
De kans dat Ihattaren ineens iemand wordt met zelfinzicht en gezond verstand is 0,0. Dat probleem gaat er dus niet komen, helaas.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Is ook grotendeels wishfull thinking van mijn kant.
+1/-1

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Bij gebrek aan beter vind ik een beetje minachtend. Vele hadden hem afgeschreven maar Boscagli was na gakpo afgelopen seizoen hét lichtpuntje van PSV!! Na zo’n klote eerste jaar jezelf zo opwerken en belangrijk worden is echt knap en getuigd van de juiste mentaliteit. Voor het geld waarvoor hij gehaald is 2/2.5 mln en met zijn nog jonge leeftijd een ideale speler voor PSV. Hier gaan we veel aan verdienen en denk als ie zich dit jaar weer zo door ontwikkeld dat hij zelfs ondanks alle Franse sterren een potentieel international kan zijn.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie Olivier niet zo snel Frans international worden. Maar dat is geen schande uiteraard.

Hij doet echter zijn best bij PSV en in vergelijking met zijn 1e jaargang kende hij daarna een topseizoen.

Naar de huidige maatstaven dus een alleraardigste voetballer, maar blijft imo toch bij gebrek aan beter.

Maar dat is nog altijd een stuk meer dan wat over het gros van de selectie gezegd kan worden. Wij hebben er 2-2,5 uiterst beroerde jaren op zitten. Hopelijk ligt het dieptepunt achter ons. Landstitel is enige wat telt.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Boscagli vastleggen is met het oog op de toekomst een goede deal,ben benieuwd of hij zich nog verder kan ontwikkelen
+4/-0

2 jaar geleden
Vergelijkbare speler als Daley Blind.
Waar moet hij straks spelen.
Middenveld is geen plaats meer.
Lcv misschien met die nieuwe jongen erlangs en Teze rechtsback.
Vierge mag van mij ook blijven, zie die anders wel naar Feyenoord gaan en daar wordt het gewoon basisspeler.
+2/-0

2 jaar geleden
Als ie zich door ontwikkeld zal ie nog een keer voor 10 tot 15 miljoen aan Lyon, Lille of Marseille te verkopen zijn.

Benieuwd of ie naast Ramalho nog beter gaat functioneren.
+3/-0

Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden
De beste jongen heeft inmiddels zijn contract lang en breed verlengd maar op het netwerk staat hierover nog niets vermeld. Mis ik iets?
+2/-1

2 jaar geleden
Prima dat hij zijn contract verlengd heeft. In zijn eerste seizoen onder van Bommel leek het nergens op, maar vorig jaar was het een prima speler. Wat ik overigens niet meer verwacht had na zijn eerste rampseizoen. Vraag me wel af wat zijn positie wordt nu er enkele middenvelders zijn aangetrokken. Ik vond hem op het middenveld namelijk sterker dan in de verdediging.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Goed nieuws. Zit ook nog wel wat rek in.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed dat hij heeft verlengd,de beste teams zijn die het meest voetballend vermogen bezitten.
+1/-0

The Boss yessss, wordt de regelaar ala Vogel.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje