Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Davy Pröpper keert terug bij PSV

23 juni 2021 21:00 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Davy Pröpper keert terug bij PSV</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen de terugkeer van Davy Pröpper bevestigd. De middenvelder heeft een contract voor twee seizoenen getekend in het Philips Stadion. In zijn eerdere periode bij PSV kwam hij al tot 89 officiële wedstrijden waarin hij tot 22 doelpunten en 20 assists kwam. Sinds 2017 speelde hij voor het Engelse Brighton & Hove Albion. Daar kwam hij in vier seizoenen tot 121 wedstrijden.

Het Eindhovens Dagblad meldt daarbij dat PSV hem voor een prikkie heeft kunnen ophalen. Pröpper heeft namelijk transfervrij de overstap gemaakt. Uiteindelijk zal PSV via eventuele bonussen maximaal 2 miljoen euro hoeven te betalen voor de middenvelder. Deze zijn bovendien gemeten over twee jaar.

Meer op PSV.nl




Tags

albion brighton hove prikkie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Yes! Pröpper terug bij PSV. Ik ben hier heel erg blij mee. Welkom terug Davy!
+3/-0

2 jaar geleden
Het zij zo.

Welkom terug bij PSV.

En zet 'm op hè!
+2/-2

Riverside (geschorst)
2 jaar geleden
Waarom eigenlijk maar voor 2 seizoenen tekenen? Waarom niet 3, of 4?
Ook geen optie daarin opgenomen?🤔
+1/-0

2 jaar geleden
Top nieuws dat hij weer terug is! Alleen jammer dat het een contract is voor 2jr, evenals bij Marco. Vanuit perspectief van de speler snap ik het wel, maar voor PSV toch niet gunstig. 1 jr goed voetballen en verkopen, of 2jr en gratis de deur uit? Waarbij ik dan toch uit ga van optie 2. Nee, ze kosten ook geen of nauwelijks een transfersom, maar het zou nog mooier zijn als we er vervolgens zelf nog een (kleine) transfersom aan over zouden kunnen houden over enkele jaren. Of nog mooier, dat ze wat langer zouden blijven bij ons mooie PSV.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Kan ook na 1 jaar kijken hoe het gegaan is. Blessure vrij gebleven en veel minuten gemaakt dan kun je een nieuw contract voorstel doen. Beide spelers zal het voorstel van 2 seizoenen vanuit PSV zijn gekomen. Omdat beide behoorlijke blessures gehad hebben en psv niet 4 jaar vast wil zitten aan een geblesseerde propper en VGinkel. Ik vind dit een prima zet en enorme hulde aan John dat ie dit voor elkaar heeft gekregen en zeker ook de manier waarop en ook de prijs!

Hopelijk gaat ie met de verkoop van spelers nu ook hard to get spelen en vragen we gewoon jackpot prijzen net zoals andere dat doen.

Dumfries 30 + 5 voor iedere ronde dat we verder komen op het EK. En malen momenteel rond de 40 miljoen en hoe meer minuten op het ek hoe duurder die wordt. Verlengen van boscagli vind ik ook een goeie zet. Vraag me alleen af waarom het zo lang duurt met Sambo.
+3/-0

2 jaar geleden
Ben er wel blij mee, maar de contractperiode van twee jaar vind ik wel wat kort. Spreekt weinig vertrouwen uit, wil zeggen dat hij volgend jaar alweer verkocht moet worden, of is zijn plan om over twee jaar transfervrij te vertrekken? Dat zou de bijzonder lage transfersom ook wel verklaren.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe kan de transfersom die Brighton vraagt iets met de looptijd van het contract tussen PSV en Pröpper te maken hebben? Wat is het belang van Brighton bij een korte looptijd of transfervrij vertrek?
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij kan daar natuurlijk al aangegeven hebben dat hij niet zou gaan bijtekenen om zijn handen vrij te hebben. Zou niet vreemd zijn dat ze daarom wilde meewerken aan een vertrek. Ze hebben hem gekocht van PSV voor 15 M en verkopen hem nu na 4 seizoenen terug voor maximaal 2 M terwijl hij nog een contract voor 2 jaar heeft. Daar moet toch een reden achter zitten. Maar complimenten voor JdJ in dezen.
+1/-0

2 jaar geleden
Heel erg netjes gedaan John!! En welkom terug Davy. Laat ons weer eens kampioen worden!
+3/-0

2 jaar geleden
Best goedkoop, transfervrij en max, als het mee zit, 2 miljoen betalen aan bonussen. Dat heeft PSV heel professioneel gedaan, na het gratis ophalen van van Ginkel. Dan nog 2 verdedigers opgehaald voor weinig en een keeper met potentie. Schmidt kan aan de slag.
+4/-0

2 jaar geleden
Mooi, eindelijk. Ik kijk er erg naar uit om weer een top team te zien staan volgend seizoen. Met:
Gotze, van Ginkel, Propper, Boscali, Gakpo, Sangare, Ihataran en Doan hebben we genoeg keuze op het middenveld waar ook veel voetbal bij zit.
Verder al het middelmaat van de hand doen. Thomas, Rosario, Mauro .
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Waanzinnige transfer.Het budget blijft bespaard.Selectie begint er aardig uit te zien.middenveld dik in orde. Welkom Davy.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Eens, kijk ff naar persoonlijk bericht graag!
+1/-0

2 jaar geleden
Yes Yes ,Ernemmer is terug er blij mee....
+1/-0

2 jaar geleden
Dat een Engelse club en speler zo goedkoop laat gaan zal toch wel een reden achter zitten.
Heeft een goede periode gehad maar ook een periode dat ie als een slapzak over het veld liep.
We zullen het zien.. Gemengde gevoelens.
+2/-1

Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
De relatie met Brighton moet maar vooral goed in stand gehouden worden. Ze haalden Propper en Locadia volgens mij voor een miljoen of 30 en geven nu Propper voor 2 rollen Fruitella terug aan ons. Well done John de Jong! De aanhouder wint. Vorig seizoen haalden we een aantal ervaren jongens en kregen we te maken met pech (corona Zahavi) en het feit dat Gotze en van Ginkel niet bij machte waren om 34 westrijden vol gas te gaan. Om mee te doen om de prijzen zullen jongens als Propper, van Ginkel en Gotze fysiek in orde moeten zijn. Zijn ze dat? Het is aan Schmidt om te zorgen voor betere prestaties.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage