Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoenkaarten voor komend seizoen uitverkocht

26 juni 2021 10:03 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Seizoenkaarten voor komend seizoen uitverkocht; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat alle reguliere seizoenkaarten zijn uitverkocht. Bijna twee maanden voor de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie staat de teller op zo'n 27.500 verkochte kaarten. Alleen voor de jongerenrang en Family Corner zijn nog enkele kaarten beschikbaar. "Ik ben ontzettend trots op het vertrouwen van onze supporters", aldus commercieel directeur Frans Janssen.

Het is mogelijk dat er nog seizoenkaarten in de verkoop gaan. Seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen hebben nog t/m 30 juni de mogelijkheid om hun kaart te betalen. Indien zij hier vanaf zien zal de verkoop voor de reguliere vakken mogelijk hervat worden.

Meer op PSV.nl




Tags

eredivisie family janssen jongerenrang vakken verkochte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Blijf het raar vinden dat er dan ruim 7000 kaarten voor vrije verkoop, bobo's en het uitvak zijn?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Uitvak verplicht wat wil jij dan en komen er minder dan 800 kaarten te koop.En zonder bobo's wordt de SCC duurder .We zijn en blijven een familie op uitvak na !!!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind het gewoon een raar principe dat echte supporters geen kaartje kunnen kopen en dat Bobo's die uitgenodigd worden waarschijnlijk gratis en voor niets de wedstrijd kunnen volgen. Net als bij oranje, kaartjes worden herroepen van echte fans en worden dan te pas en te onpas weggeven bij spelletjes en quizzen. Maar ik kan ook rekenen en het commerciële plaatjes is natuurlijk zeer belangrijk.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Onjuist Hendrikus. Bij de 28000 komen nog de business seats, andere zakelijke plaatsen en de bezetting van de boxen en business rooms bij. Ik weet niet precies, maar volgens mij bij elkaar zo'n 2500 (veel geld opleverende) plekken. Daarbij opgeteld de 1500 van het uitvak en je hebt nog max 3000 kaarten voor de losse verkoop. En dat is goed te begrijpen, je wilt niet iedereen die af en toe een keer wil en ook je aanwas voor de toekomst, elke kans op een wedstrijd live ontnemen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Aha oke duidelijk, daar had ik dus even niet aan gedacht. Tnx voor de opheldering👍
+2/-0

2 jaar geleden
Nog ruim 2 weken. Wedstrijdje, drankje vooraf. Kan niet wachten
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage