Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje na absolute wanvertoning klaar op het EK

27 juni 2021 19:54
Foto: Pro Shots

Oranje na absolute wanvertoning klaar op het EK; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal is op blamerende wijze uitgeschakeld op het EK. Na een klassieke Frank de Boer-wedstrijd werd met 0-2 verloren van Tsjechië. Denzel Dumfries speelde de hele wedstrijd, terwijl Donyell Malen al snel na rust werd gewisseld. Cody Gakpo bleef de hele wedstrijd op de bank en heeft slechts tien minuten speeltijd op het EK gekregen.

Al vroeg in de tweede helft ging het mis na een achterlijke actie van Matthijs de Ligt met een rode kaart als gevolg. De Boer pakte vervolgens zijn minute of fame door met Malen de gevaarlijkste aanvaller op het veld te wisselen en bracht voor hem Promes binnen de lijnen, die alles behalve een messcherpe indruk maakte. Dumfries voorkwam al snel met een geweldige actie dat de Tsjechen op voorsprong kwamen, maar na fout op fout in de defensie maakten de Tsjechen er dankbaar gebruik van en liepen uit naar een eenvoudige zege. Symbool voor de hemeltergende vertoning was het feit dat Oranje in de gehele wedstrijd geen enkel keer op doel wist te schieten.

De door PSV verhuurde Michal Sadílek viel in blessuretijd nog in bij de Tsjechen.




Tags

oranje tsjechen boer dumfries malen wanvertoning blamerende cody fame gakpo hemeltergende messcherpe minute promes sadilek symbool tsjechie vertoning voorkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
En terecht!

Morgenochtend wil ik lezen dat Frons ontslagen is.

"en bracht voor hem Promes binnen de lijnen, die alles behalve een messcherpe indruk maakte"

*gniffel*
+7/-0

 
2 jaar geleden
Memphis slecht.
Gini amper gezien.
Stekekelenburg, de Ligt, Blind, Promess tsja🤔
+3/-0

 
2 jaar geleden
Totaal verrast door de fysieke Tsjechen. Jongetjes tegen kerels! Deze wedstrijd vroeg om spierballen. En dom rood. Toen was het al slecht . Na rood kansloos. Kans van Malen Jesus 🙈. Dat Nederland met deze flapdrol als coach geen potten ging breken wisten we maar.dit was nog slechter dan slecht. Maar voor ons PSV zijn we op tijd compleet voor Galatasaray
+4/-0

 
2 jaar geleden
Eerder een contract verlenging haha het gaat de goede kant op. Koeman snel terug halen
+1/-0

2 jaar geleden
Waarom in hemelsnaam Promes voor Malen🤔🤔
+5/-0

 
2 jaar geleden
Hij zal boos zijn geweest over de gemiste kans ofzo? Het was wel gelijk definitief klaar.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Het was al kut met 11 laat staan met 10. Met of zonder goal van Malen!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Iets met mes tussen de tanden hahah
+3/-0

 
2 jaar geleden
Omdat hij vergeten was om Babel mee te nemen.
+4/-0

2 jaar geleden
Erg kut maar dit verslag weet toch nog een glimlach op op mijn gezicht te toveren
+4/-0

2 jaar geleden
De grote namen lieten het flink afweten. Met de Boer voorop.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Leuk materiaal voor "Holland got's Talent hahah
+1/-0

 
2 jaar geleden
De Boer een grote naam?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Allicht!! Ons aller Frank de verkloter!
+2/-0

2 jaar geleden
Leuk voor Sadilek. Malen moet gewoon scoren en de Ligt met zijn klauwen van de bal af blijven. We zijn verder gekomen dan ik had verwacht onder de Boer, op naar een mislukte WK kwalificatie.
+4/-0

2 jaar geleden
Lekkâh!

Genieten met zachte én harde G.

Opluchting overheerst, want je weet maar nooit. Zeg maar een "AS Romaatje".

Nou Cody, en voor de zekerheid Dennie & Donnie ook - nogmaals je weet maar nooit - gauw op vakantie! Over ruim 3 weken wacht het échte werk!
+4/-6

 
2 jaar geleden
Heb je nu wel gekeken k fc? Je bent er zo snel bij.
+7/-0

 
2 jaar geleden
Laatste anderhalve minuut, hahaha, was toch wel beetje gespannen hoor.

Verder WhatsApp & Livescore.
+2/-6

2 jaar geleden
Gelukkig is het weer over met dat opgeklopte gedoe rond Oranje. En van die simpele reclames zijn we gelukkig ook af. Tja, de weg naar de halve finale was zogenaamd geplaveid en de rondtour over de grachten was al bijna geregeld. Arrogantie komt ten val.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Uitstekende post die exact mijn gevoelens weergeeft. Chapeau.
+2/-6

2 jaar geleden
Amai, dit was niet best.
Donnie mist een kans, maar het is een brevet van onvermogen van frons om hem meteen te wisselen. Ik las een alleszeggende quote; "Nederland heeft meer rode kaarten als schoten op doel"
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Komt niet als een echte verrassing. Voetbal is een teamsport. Dat begrijpen 11 circusartiesten die achter een bal aanhollen, nog steeds niet. Al sinds 1974 niet. Ze hebben 1 keer geluk gehad en dat was in 1988.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Onzin: 1998,2010,2014 waren geweldig.
+4/-0

Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Malen kan maar 60-70 minuten mee volgens Frons ... hahaha, wat een gek zeg?!
Ik vraag me af hoe vaak hij bij PSV heeft gescoord in de laatste 20 minuten ...
+2/-0

2 jaar geleden
Toch weer te druk geweest met randzaken. Wijnaldum drama, net als toen met BLM. De Ligt rood, maar niet eens de slechtste. Promes voor Malen was erger dan de rode kaart. Verder de Tsjechen overal in overtal, ook voor de rode kaart. Memphis gewoon lui, Gini en De Jong slap in de duels. Had Klaassen gebracht of Cody. Gini had ik na een kwartier al gewisseld.
+2/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als talent niet hard werkt, wint hard werken van talent. Frank de boer helaas.... Komt gewoon tekort. Heimwee naar Ronald. Malen beetje zwart maken dat hij maar 60 Minuten kan spelen... Ik zou heel boos zijn als ik malen was. Frenkie, Memphis en gini speelden zeer matig. Pierre zei het mooi: "status wissel".
+3/-0

 
2 jaar geleden
Misschien een keer voor een buitenlandse coach gaan . Anders Koeman weer de trein naar Nederland laten nemen..
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Je hoopt dat we winnen, maar NL was absoluut geen titelkandidaat. Onder Koeman was er groei en de-dood-of-de-gladiolen mentaliteit, onder de Boer was die er nooit. Veel spelers speelden slecht vandaag, maar Tsjechië was daar de oorzaak van, tactisch 3 klassen beter, petje af voor de trainer. Misschien beter dat de Boer vertrekt, dat gelul over 60 minuten mbt Malen is zo'n klinkklare onzin, dat zal hem blijven achtervolgen de komende tijd, en dan als wissel.....Promes?? Wat zal de reactie/gedachte van Donyell hierbij zijn? Nu zijn we toch voor Tsjechië allemaal? ;)
+4/-0

2 jaar geleden
oke

nu werk maken van Berghuis!!
COME ON
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik neem aan voor het laatste kwartier? Want Berghuis kan nooit langer dan een kwartier op z'n best zijn. Vraag maar aan Fronske.....
+2/-0

2 jaar geleden
Nu lekker met vakantie, en zorgen dat we uitgerust kunnen beginnen aan de CL kwalificatie reeks.
+2/-0

2 jaar geleden
Wanvertoning eerste klas. Met uitzondering van Dumfries was er niemand die ook maar iets van winnaarsmentaliteit uitstraalde. Depay, Wijnaldum, Frenkie... stelletje slapjanussen. Malen verspeelt, net zoals bij PSV tig keren, een enorme kans die ons de wedstrijd had kunnen opleveren. Overigens na hem eerst zelf te creëren, zoals hij bij PSV ook vaak deed. Het is zo dubbel bij hem. Hij kán het wel, maar hij mist (nog?) de kalmte voor de goal.

Zo'n collectieve wanprestatie van spelers die écht wel kunnen voetballen, kun je maar één persoon aanrekenen: de coach. Als Frank de Boer trainer blijft, kunnen we het WK op onze buik schrijven. Dan gaan we nooit Noorwegen én Turkije achter ons houden in de poule.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Volkomen verdient uitgeschakeld, precies zoals ik al verwachte (praten over de halve finale met nog 2 wedstrijden te spelen)... hoe dom kunnen we toch elke keer weer zijn!
Verantwoordelijke:
1 Frons de Boer

Een heel tijd niets en dan:

2 Mathijs - ben ik toch te - Ligt?
3 Gini Wijnaldum (onzichtbaar)
4 Memphis Depay (niet de vorm die nodig is)
5 Frenkie de Jong (waar zou de hype toch op gebaseerd zijn... A'dam: schreeuwen, weinig wol), aardige jongen en kan goed in balbezit spelen, maar is bijna nooit doorslaggevend in de zin bepalende pass, assist of laat staan n doelpunt...

Van dit rijtje heb ik nog meeste compassie met Gini en Memphis, die waren minste nog van waarde op dit EK (samen met de Grote uitblinker Denzel Dumfries); zij zijn de enigen die het Nederlands elftal hebben gedragen de laatste jaren, samen met Van Dijk

Conclusie;
KICK OUT FRONS DE BOER
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage