Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Maximiliano Romero op losse schroeven na twijfels over fysiek'

28 juni 2021 12:39 - Alfredo Pedullà
Foto: Pro Shots

"Transfer Maximiliano Romero op losse schroeven na twijfels over fysiek"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldde afgelopen weekend al dat Maximiliano Romero voorlopig was terugkeert bij PSV, omdat Udinese nog niet had voldaan aan de voorwaarden die waren gesteld over de huur van de aanvaller. Volgens diverse Italiaanse media, waaronder de journalist Alfredo Pedullà, zijn er bij Udinese twijfels over de fitheid van Romero. De spits is vrijwel hersteld van zijn knieblessure, maar desondanks zijn er twijfels over het fysiek van de Argentijn.

Udinese zou hebben voorgesteld om de transfer voorlopig uit te stellen en op 20 juli nogmaals getest te worden. Romero lijkt daar echter vanaf te zien.

Meer op Alfredo Pedullà




Tags

romero maximiliano udinese schroeven alfredo fitheid huur pedulla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dit is de meevaller die het verschil gaat maken dit seizoen. Hi wordt onze topscoorder met 31 goals en heeft zo een enorm aandeel in de titel. Zou mooi zijn he....
+11/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ik hoop ook dat ie blijft, is echt een wereldspits in spé. Laat hem aub fit worden en blijven. Gaan we echt veel plezier aan beleven. Maxi gaat zijn belofte inlossen.
+2/-0

2 jaar geleden
Het zal niet. Goh hoe zou dat nou komen. Had Marcel zich wellicht ook wat beter in kunnen verdiepen alvorens €10M te riskeren. Van wat ik begrepen had, stond Maxi in Argentinië ook al bekend als brekebeen.

Nou, zoals remmie ook al aangeeft, geef hem dan maar de kans ook. Onder het motto "nee heb je, ja kun je krijgen".
+4/-6

 
2 jaar geleden
Heb je een bron? Het enige wat ik weet is dat hij direct bij binnenkomst bij PSV geblesseerd was aan zijn bovenbeen en er daardoor lang uitlag. Begon het niet allemaal pas vanaf zijn transfer naar PSV?

Als hij in Argentinië bekend stond als brekebeen dan begrijp ik niet helemaal waarom zijn oude club Vélez Sarsfield hem in 2019 weer wilde huren. Juist zij zouden dan toch beter moeten weten.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Niet direct nee. Ik had er destijds iets over gelezen en ook gehoord. Verder kwam e.e.a. hier op PN ook nu en dan ter sprake in de items betreffende de speler.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Toen hij kwam was hij net hersteld van een ernstige blessure. Ik meen aan zijn knie. Hij stond idd toen ook al bekend als een 'brekebeen'.

Waarom Vélez Sarsfield hem in 2019 weer wilde huren zal vast met de financiën, relatie en potentie te maken hebben. Goedkoop gokje zeg maar. Net zoiets als PSV en Van Ginkel.
+1/-0

 
Één blessure geeft hem natuurlijk niet meteen de status van 'brekebeen', al blijkt dat hier wel normaal te zijn. Al zal het ongetwijfeld nu gebruikt worden om goedkoop te scoren met 'zie je wel'
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
'Brekebeen' was niet mijn woordkeuze. Ik zou het een risico willen noemen. En ja, dat was hij al ook toen hij naar PSV kwam. En ja, daar was iedereen toen ook van op de hoogte.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dus al die mensen die toen grote vraagtekens bij hem hadden gezet, incl. zijn eigen club, zijn allemaal gek? Alle topclubs die eerder nog interesse hadden haakten allemaal af, waardoor hij opeens haalbaar was voor ons. En ook nog voor een relatieve fooi.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je hebt gelijk @ricardo, dat zegt helemaal niets op dat moment. Zeker op zo'n jonge leeftijd herstel je uiteindelijk bijna altijd beter van zo'n blessure. Van Nistelrooy bv. werd beter dan ooit nadat z'n voorste kruisband scheurde.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Was toen net 1x geblesseerd geweest, zelfde gelde voor marcelo ooit. Maar wil niet gelijk zeggen dat je een brekebeen bent. Beetje jammer om hem zo af te schrijven en de schuld in de schoenen van brands te schuiven. Ik denk dat we op onze blote knieën dankbaar mogen zijn dat Romero bij ons speelt, ja ik weet dat ie nog te weinig heeft laten zien maar dit is absoluut geen miskoop. Deze knul is echt een toppertje. Niet voor niets had ie begin vorig seizoen gelijk een basisplek!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Huh?

Ik heb Brands nergens de schuld gegeven. Ik heb ook niemand afgeschreven maar ik zou ook zeker niet vertrouwen op Romero voor volgend seizoen en hem liever verkopen of verhuren, zodat er ruimte vrijkomt voor een speler die wel gewoon kan spelen.

"Ik denk dat we op onze blote knieën dankbaar mogen zijn dat Romero bij ons speelt"

Nou, nee! Hij speelt ook helemaal niet, al jaren niet en daarmee verdient hij inmiddels de naam 'brekebeen', hoe sneu dat ook is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Spreek je jezelf niet enorm tegen? "Hij heeft nog te weinig laten zien" en "Deze knul is echt een toppertje".

Waar is het op gebaseerd dat hij een topper is? Die kopbal die hij in de afgelopen 2,5 jaar in iets meer dan 30 minuten speeltijd bij PSV heeft gemaakt?
+2/-0

2 jaar geleden
Is maar huur dus terug halen ,veel kost het nu niet meer ,kleine kans dat het nog wat wordt...maar probeer het nogmaals ..
+4/-0

2 jaar geleden
Op hoop van zegen dan maar! Hoe worden spelers eigenlijk gekeurd.? Voldoet het apparatuur wel? Hahaha. Tis me wat
+1/-0

2 jaar geleden
Waarom wil de speler geen 3 weken wachten op herkeuring? Kan hij toch mooi nog verder werken aan zijn herstel?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Is er iets wat wij niet weten met z'n lichamelijke gesteldheid?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Misschien wil hij zich vol gaan richten op het nieuwe seizoen en wilt hij weten waar dat is. Daarbij zal hij bij PSV geen kans krijgen omdat wij een team bouwen dat er dan al moet staan. dat zal het zelfde zijn voor vele andere clubs denk ik. Tot slot, hoe weet je of Udinese over drie weken nog steeds echte interesse heeft, fit of niet fit?
Als Maxi dent dat ie nu super fit is, gaat ie daar niet op wachten en daar geef ik hem gelijk in.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Omdat hij misschien zelf graag wil blijven?
Omdat hij een club wil die hem graag wil en anders niet?
Omdat hij niet 3 weken in onzekerheid wil zitten?

Redenen genoeg.. ik denk dat ie snel fit is en aansluit bij PSV1, waarna wij allemaal dankbaar zijn!
+1/-0

2 jaar geleden
Bijtekenen en gewoon voor gaan. Hij kàn het wel als ie fit is.
+1/-0

2 jaar geleden
Goed nieuws!
Die gaat het verschil maken in Eindhoven, let maar op.
+1/-0

Ik zou zo grg willen dat Romero het 'm wordt, dat een soort wonder van Eindhoven geschiede, Kijk Marco, zou die ? We gaan het zien.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage