Transparent
Inloggen
Sluiten

'Besiktas en Turkse promovendus willen Bruma'

5 juli 2021 12:58 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Besiktas en Turkse promovendus willen Bruma"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden dat de Turkse kampioen Besiktas interesse heeft in Bruma. Zij zouden de Portugese aanvaller op huurbasis over willen nemen. Daarbij zouden ze ook een optie tot koop willen bedingen. Ook promovendus Adana Demirspor zou interesse hebben in Bruma, maar het is nog onduidelijk wat zij willen betalen. In Turkse media wordt gemeld dat ook Fenerbahce interesse heeft, maar dat zou uit de omgeving van Bruma worden tegengesproken.

Bruma heeft bij PSV nog een contract voor twee seizoenen. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor het Griekse Olympiakos, maar zij besloten om de optie tot koop niet te lichten.

Meer op ED.nl




Tags

bruma besiktas promovendus adana bedingen demirspor fenerbahce olympiakos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik zou toch proberen in te zetten op een directe verkoop. Het gaat het met hem niet meer worden hier, al denk ik dat hij elders best weer op kan bloeien. Hij heeft tenslotte ook goeie dingen laten zien in ons shirt. Bij de eerste de beste verkeerde pass zal hij hier echter gelijk volledig met de grond gelijk worden gemaakt. We willen ook niet een tweede Luckassen die maar elk jaar verhuurd wordt om vervolgens in het begin seizoen weer aan te sluiten bij PSV. Al is hij ook raar behandeld, van basis naar tribune in 1 wedstrijd.
+2/-0

2 jaar geleden
Verhuren met een boete wanneer hij niet speelt of wordt gekocht.
+1/-0

2 jaar geleden
Verkoop of tribune. Legt het probleem nou een keer neer bij de speler en de zaakwaarnemer.
+6/-1

 
2 jaar geleden
zinnige opmerking, laat de zaakwaarnemer deze 'zaak' maar oplossen, en een club vinden die wel direct tot koop wil overgaan.
+1/-0

 
Als het aan de zakwaarnemer ligt zit Bruma die twee jaar uit bij PSV desnoods thuis, hij pikt toch zijn %tjes van de riante salaris en dat is meer dan welke club dan ook gaat betalen, dus Bruma voor 3 a 4 laten gaan en 4 milj aan salaris besparen lijkt mij een betere oplossing.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel hij nou bij ons verdient per jaar.
+1/-0

 
 
2 jaar geleden
Meen je dat 2 miljoen? Wie gaat hem dat nog betalen.. Ongelofelijk dat je 2 miljoen per jaar kan krijgen terwijl je totaal niks toevoegt.
+1/-0

2 jaar geleden
Verhuur met optie tot koop. En dan volgende zomer aankomen met het verhaal dat ze 4 miljoen niet kunnen betalen. Die kennen we onderhand wel. Ik zie hem liever verkocht worden voor 5+ miljoen.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens. Worden spelers tegenwoordig niet meer gekocht, en komen clubs alleen bij PSV om spelers te huren en eerst nog een jaar uit te proberen.

Verder verbaast dat hij een contract voor nog 2 seizoenen heeft, en dus volgend jaar de 15 miljoen al bijna verdwenen is terwijl hij voor PSV-1 nog nauwelijks een bijdrage heeft geleverd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zie hem liever verkocht worden voor 20+ miljoen, maarja dat gaat niet gebeuren. Net zo goed dat ik verwacht dat niemand die jongen voor 5+ miljoen gaat kopen na afgelopen jaren. Hij zal er wss ook nog een belachelijk salaris bij vragen.

Ik denk dat je niet heel veel opties hebt dan een eventueel verhuur in de hoop dat je er dan alsnog uiteindelijk minimaal 5 miljoen voor vangt.
+1/-0

2 jaar geleden
Gaan we nu een speler verhuren tot zijn contract afloopt en dan gratis de deur uitloopt????
+2/-0

Denk dat Bruma een behoorlijk salaris verdient bij PSV. Als je dan op dat salaris kunt besparen, dan zou ik dat altijd doen. In een oud nieuwsartikel las ik dat je het salaris van Bruma en Götze tegen elkaar kunt wegstrepen. Dan praat je over twee á drie miljoen. Toch een flink bedrag en iedere besteedde euro aan Bruma is er eentje teveel.

Je kan er ook voor kiezen om hem voor een habbekrats wegdoen, maar dan hou je er ook maar 2 á 3 miljoen aan over. Het is daarom financieel veel slimmer om te verhuren (geen salariskosten, mogelijk ook huursom) dan te verkopen. Mocht een club dan zo gek zijn om een optie tot koop te lichten, dan ben je helemaal binnen.
+1/-1

2 jaar geleden
Zijn we een verhuurbedrijf geworden ??? Verkoop graag maar we houden 2 miljoen loonkosten over ..
+1/-0

2 jaar geleden
Moeten we zelf ook gaan doen, huren met optie tot koop, dan vangen we nooit meer dit soort katten in de zak.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Hebben we gedaan met Fein.
+2/-0

 
2 jaar geleden
En we zaten al langer achter hem aan he. Ongelofelijk. Maar goed, Magellan idem bij die andere club.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Alleen dan is het commentaar begrijpelijkerwijs dat, wanneer een speler het goed doet, wij waarde voor andere clubs aan het creeren zijn omdat de speler niet van PSV is.
+1/-0

2 jaar geleden
Als de speler inderdaad 2 miljoen verdient, dan zal verhuren ook niet makkelijk worden, zeker niet voor een promovendus. Ik sluit niet uit dat PSV zelfs op een evt verhuur geld moet toeleggen...
+1/-0

2 jaar geleden
Huren huren niet kopen! Echt op zn Nederlands hahah
+3/-0

2 jaar geleden
Heeft nog twee seizoenen contract, dus bij verhuur met optie tot koop leggen we alle kaarten bij Besiktas. Als hij niet speelt en ze hem niet kopen is restwaarde nul.
Daarbij als koop optie te laag is dan ligt het hele risico bij ons.
Het is een moeilijke markt, maar verkoop lijkt me toch echt beter.
+1/-0

2 jaar geleden
Kan die makelaar hem niet naar China brengen?
+1/-0

2 jaar geleden
Je begint zo langzamerhand het idee te krijgen dat Bruma gewoon niet goed genoeg is voor het niveau dat PSV meent te moeten nastreven.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ja klopt. Ik denk dat ik te positief tegen de club en spelers aankijk. Ik zou best nu en dan wat kritischer mogen zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage