Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bayern München informeert naar Cody Gakpo'

9 juli 2021 16:54 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Bayern München informeert naar Cody Gakpo"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Cody Gakpo in de belangstelling staat van een reeks grote club. Onder meer Bayern München informeerde al naar hem. Het Franse Lille was al concreet in de markt en wilde een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen euro betalen, maar dat is voor PSV bij lange na niet genoeg. Vorig seizoen werd ook al een bod van 20 miljoen euro afgewezen.

Gakpo wil zelf nog minimaal een seizoen in Eindhoven actief blijven en zo staat PSV er zelf ook in. De aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2025.

Meer op ED.nl




Tags

gakpo bayern cody informeert informeerde lille

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Hier ben ik niet zo blij mee. Blijf in Ehv !
+5/-0

 
Waar ben je dan niet zo blij mee? Dat Gakpo niet wil vertrekken of dat PSV niet wil meewerken?
+4/-1

 
2 jaar geleden
Ik hoop dat hij bij PSV blijft, maar als hele grote clubs zoals Bayern München komen met grote bedragen dan kan het toch zijn dat hij wordt verkocht.
Ik vind vooral het karakter van Gakpo erg goed. niks klagen en gewoon elke keer een beter contract tekenen, en zo stap voor stap beter worden.
Daar kan Mo een voorbeeld aan nemen. Gakpo heeft Mo ingehaald, en is nu veel verder dan Mo.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Grote bedragen? Ze zullen hem wel voor een fooi mee willen nemen. Ik lees net dat die Scherpen, die mislukte keeper bij 020, voor meer dan 5 miljoen naar Brighton gaat. Mijn broek zakt af..... Dat knaapje heeft nog niks gepresteerd maar omdat hij van die club komt wordt de knip gretig open getrokken. Lijkt wel wat veel vrouwen voor een Burberry tas doen. Veel te veel voor weinig. Wanneer gaan in Europa de ogen eens open dat wat er van die club afkomt eigenlijk Europees gezien middelmaat is, maar gekocht voor veel te veel. Begrijp me goed; ik ben niet jaloers en niet boos op die club, zij spelen het slim, maar zijn die Europese clubs zo naïef of ligt dat aan mij???
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoor regelmatig mensen roepen dat PSV hogere bedragen voor spelers moet vragen en niet iedereen voor een appel en een ei moet laten vertrekken, vaak onterecht, maar in dit geval zou ik nu direct(!) een prijskaartje van 80 miljoen aan Gakpo hangen. Nu kan het namelijk een keer aangezien zowel Gakpo als PSV nog minstens een jaar met elkaar door willen. Zo voorkom je voor volgend jaar ook alvast de bedroevende bedragen die clubs als Bayern Munchen denken te kunnen uitbrengen voor onze topspelers. Met je 15/20 miljoen... DAAAAGG!! Zelfde geldt voor Madueke. Wil je hem nu hebben? 80 miljoen! En dat betekent dus gelijk ook dat je voor Madueke volgend seizoen niet met 20 miljoen hoeft aan te komen kakken.

Beetje duidelijkheid naar de klanten toe.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Gewoon negeren of alleen 'nee' zeggen. Laat ze zelf maar bedenken hoe het zit. Alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dat kan ook, maar op die manier blijven clubs te laag bieden en blijf je spelers hebben die weg willen zodra een topclub zich meldt en een luizige 20 miljoen op tafel legt. Dan moet PSV dus weer lief en aardig zijn en meewerken aan een transfer en gaat iedereen weer zeuren over het veel te lage bedrag.

Als je de prijzen een keer omhoog wil brengen moet je, naar mijn idee, juist nu in deze situatie met Gakpo een keer laten zien dat het klaar is met goedkope transfers en de lat flink omhoog leggen. Ik denk echt dat je daarmee voorkomt dat er volgend seizoen niet weer een koopjesjager met 20 miljoen voor onrust gaat zorgen.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik zie het probleem niet. PSV bepaalt gewoon zelf wat het wenst te ontvangen als dat contractueel zo kan. Wat jij als 'luizig' ziet, zal PSV ongetwijfeld ook als 'luizig' zien en daar niet mee akkoord gaan. PSV is financieel gezond, oa door langdurige sponsoring via Brainport, en 'moet' niets. PSV heeft veel potentieel geld in de selectie zitten, eerst maar eens kampioen worden, dan zien we wel weer verder.
+1/-0

2 jaar geleden
Haha 20 miljoen, ach je kan het proberen.
De slogan "Duitsers maken geen grapjes" klopt dus niet.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Op basis van de berichtgeving blijft het idee dat Duitsers geen grapjes maken volgens mij nog steeds overeind, want dat bod van 20 miljoen was van de Franse club Lille.
+2/-0

2 jaar geleden
Zoals eerder schreef bij Madueke: 50 mln sonst aufsalzen!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Nicht zu kauf, und jetzt aufgetieft!
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Cody gaat eerst kampioen worden in NL met zijn(!) PSV. In principe heeft hij op hoog niveau nog niets gepresteerd, daar is ook geen kans toe geweest. Geloof overigens niet dat Bayern de club is die het de komende jaren gaat maken in Europa, die moeten net als Barcelona, Madrid en nog n paar clubs opnieuw gaan bouwen. Wel n compliment aan Bayern dat ze zien dat Cody een 'Riesen-talent' is. Maar voor nu: "Auf Wiederschnitzel und Grüss Gott"
+2/-0

 
2 jaar geleden
Bayern staat er als club wel even tien keer zo goed op dan Barcelona en Real Madrid hoor…samen met PSG en Man City de clubs die er het best opstaan momenteel imo.
+2/-0

2 jaar geleden
Gakpo en Madueke zijn beide voor 55 miljoen per speler op te halen , op een voorwaarde dat ze aankomend seizoen op huurbasis, gratis en direct voor 1 seizoen terug verhuurd worden. Voor minder kom volgend jaar maar terug.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hoezo nu iets regelen?? Ervan uitgaande dat beiden doorgroeien, moet je er juist voor zorgen dat een deal zover mogelijk doorgeschoven wordt in de tijd, en dat steeds meer kapitaalkrachtige clubs interesse gaan tonen waardoor de prijs alleen maar hoger wordt. Buiten dat, we kunnen deze jongens momenteel goed gebruiken.
+2/-0

2 jaar geleden
Gakpo en Madueke zijn niet te koop.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Talenten opleiden is leuk en we zijn er best wel goed in geworden de laatste paar jaar door de uitstekende investeringen in het jeugdcomplex en uiteraard heeft Marcel Brands ook een aantal grote talenten naar Eindhoven gekregen. Stap 2 wordt nu om talenten lang genoeg vast te kunnen houden om prijzen te pakken. Als een Madueke of Gakpo na 1 seizoen vertrekken voor de hoofdprijs is het financieel fantastisch, maar sportief een enorme strop. Het is natuurlijk enorm moeilijk, maar het zou mooi zijn als we een paar jaar van onze talenten kunnen genieten en we zo sportief echt structureel top 32 kunnen worden. Jaarlijks CL betekend ook een breder salarishuis. Eindelijk lid van de club van 1000!!
+1/-0

2 jaar geleden
Voorlopig wordt er alleen maar informatie uitgewisseld. Zelfs een concreet bod op Dumfries nog niet gezien. Als er straks helemaal niemand vertrekt, dan vraag ik mij af hoe het salarishuis eruit gaat zien... Het halen van het hoofdtoernooi CL kon wel eens heel belangrijk worden, want van corona zijn wij kennelijk nog niet verlost.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
40 Malen + 10 % winst bij doorverkoop
40 Madueke + 20% winst bij doorverkoop
30+ Denzel + 10 % winst bij doorverkoop
50 Gakpo + 20 % winst bij doorverkoop

Voor minder, niet bellen!
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Vage berichtgeving. Verder: speler wil blijven en club is tevreden. Dus geen deal. En als Bayern, of andere clubs(!), alsnog zaken wil doen, extreem hoog inzetten. Moet maar eens afgelopen zijn met dat clubs bij PSV voor dubbeltje op eerste rang (willen) zitten.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage