Transparent
Inloggen
Sluiten

Curaçao met Nigel Thomas en Tyrick Bodak niet naar Gold Cup vanwege coronagevallen

10 juli 2021 01:45 - Voetbalbond Curaçao
Foto: Pro Shots

Curaçao met Nigel Thomas en Tyrick Bodak niet naar Gold Cup vanwege coronagevallen; image source: Pro Shots

Nigel Thomas en Tyrick Bodak wilden met Curaçao een gooi doen naar de Gold Cup komende weken. Beide spelers van Jong PSV waren opgeroepen voor de definitieve selectie, maar moeten alsnog een streep zetten door het toernooi. Binnen de selectie en technische staf bevinden zich namelijk een groot aantal positieve coronagevallen. In overleg met de CONCACAF, de voetbalbond van Noord-Amerika, is daarom besloten dat Curaçao niet zal deelnemen aan de Gold Cup.

Of Thomas en Bodak ook positief hebben getest is onduidelijk. De meeste spelers en stafleden van Curaçao zijn in quarantaine gegaan. Onduidelijk is nog wanneer de twee spelers weer terug zullen keren in Eindhoven.

Namens PSV zal Érick Gutiérrez de enige speler zijn die actief is op de Gold Cup. Mexico wordt als regerend en recordkampioen gezien als de titelfavoriet.




Discussieer mee op de forums


Tags

curacao bodak coronagevallen nigel tyrick amerika concacaf gutierrez jong mexico quarantaine titelfavoriet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage