Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'PSV is voortdurend en in alles een grote steun en dat waardeer ik enorm'

10 juli 2021 09:10 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Eran Zahavi: "PSV is voortdurend en in alles een grote steun en dat waardeer ik enorm"; image source: Pro Shots

Eran Zahavi heeft in gesprek met Voetbal International nog een keer teruggeblikt op de overval op zijn huis van twee maanden geleden. "We hebben een goede vakantie gehad. Het was nog niet helemaal zoals een normale vakantie. Ook omdat ik eerst nog bij de Israëlische ploeg was", aldus Zahavi. "Dat was wel even moeilijk voor mijn gezin. Ze waren dan wel in Israël, maar het voelde voor hen toch gek dat ik meteen weer weg moest met het nationale team. Maar dit is mijn werk, het hoort erbij als je professional bent. Het is nu goed."

Volgens de spits wordt alles langzaam beter. "De club heeft ons zo goed geholpen. Misschien is dit wel de plaats om dat nog eens te benadrukken", zo geeft hij aan. "Ik had al camera’s in huis maar die hebben zij enorm verbeterd. We hebben beveiliging om mijn gezin het vertrouwen terug te laten krijgen, zodat ze zich weer goed voelen in ons huis en in Nederland. PSV is voortdurend en in alles een grote steun en dat waardeer ik enorm."

Bij terugkeer in Nederland hadden zijn kinderen het in de eerste week nog moeilijk. "‘Omdat we toch een maand weg waren geweest nadat het was gebeurd", zegt hij daarover. "We hebben hulp om in dat opzicht goed voor hen, maar ook voor mijn vrouw te zorgen. Het heeft tijd nodig voor het vertrouwen volledig terug is, maar ik ben ervan overtuigd dat het weer helemaal goed komt met mijn vrouw en kinderen. Ze krijgen in elk geval alle hulp die nodig is."

Zahavi heeft geen moment gedacht om te vertrekken bij PSV vanwege de overval. "In het leven gebeuren nu eenmaal goede en slechte dingen, met allebei moet je goed omgaan. Ik kon daarom niet wegrennen. Ik heb zoveel steun gevoeld vanuit heel Nederland. Waarom zou ik dan gaan?", reageert hij daarop. "Ik heb het ook niet in mijn hoofd gehad. Wel om even een break te nemen, maar ik heb het geluk dat ik een heel sterke vrouw en een sterk gezin heb. Zij heeft me gesteund om tot het eind door te gaan. Het was haar beslissing en ik ben blij dat we dat hebben gedaan."

Meer op VI.nl




Tags

zahavi eran nederland kinderen beveiliging israel wegrennen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zo is PSV altijd netjes en een familie !!!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage