Transparent
Inloggen
Sluiten

'Armando Obispo wil contract voorlopig niet verlengen bij PSV'

13 juli 2021 15:43 - Skiete Willy Podcast
Foto: Pro Shots

"Armando Obispo wil contract voorlopig niet verlengen bij PSV"; image source: Pro Shots

Armando Obispo wil zijn contract bij PSV voorlopig nog niet verlengen. Dat meldt Voetbal International-verslaggever Marco Timmer in de Skiete Willy-podcast. "Hij wacht omdat hij wil weten wat zijn perspectief is", aldus Timmer. "Hij is een kind van de club. Hij zat bij de Fjes al bij PSV. Hij wil heel graag schitteren in PSV 1, maar als het perspectief is dat hij reserve wordt gaat hij zijn contract niet verlengen."

De verdediger heeft nog een contract voor een jaar. "Clubs in de Eredivisie staan massaal voor hem in de rij hoeven dan de hoofdprijs niet te betalen", zo geeft Timmer aan.




Discussieer mee op de forums


Tags

armando obispo timmer eredivisie fjes hoofdprijs kind podcast schitteren skiete willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jammer, weer een spelers zonder de echte winnaars mentaliteit van koste wat het kost willen presteren bij PSV en de club dankbaar is voor zijn opleiding en steun tijdens een zware blessure. Als je goed genoeg bent speel je, en anders moet je zorgen dat je beter wordt, of dat PSV nog iets van zijn investering in je terug kan krijgen. Met deze mentaliteit kun je idd beter weglopen in plaatst van knokken. Missen we niks aan.
+4/-15

 
2 jaar geleden
Waar slaat dit nou weer op dan?
Is genoegen nemen met een plek op de bank, met 1 of misschien 2 man voor je in de pikorde, dan winnaarsmentaliteit? En wordt hij daar dan beter van? Obispo moet spelen om beter te worden en als dat niet bij PSV kan, omdat Schmidt hem op het 2e of 3e plan zet, snap ik dondersgoed dat hij niet bij wil tekenen.

En als De Jong zijn contract verlengt en hem vervolgens gaat verhuren om hem te laten spelen, zodat hij beter kan worden, gaat iedereen weer zeuren over Philips Spelers Verhuur en zo.
+19/-3

 
2 jaar geleden
Inderdaad, makkelijk praten als het niet jouw carriere is. Ik hoop dat hij blijft maar mocht die niet goed genoeg perspectief zien wens ik hem het beste.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Als een club al vanaf je 6e in je investeert en je nog nooit heeft laten vallen is weglopen omdat je geen basisplaats hebt bij een ploeg die ambieert bij de top 32 van Europa te horen een zwaktebod ja. Verleng dan met een gelimiteerde transfersom of ga kijken of je op een lager niveau ervaring op kan doen via een verhuurconstructie. Gratis weglopen of voor een opleidingsvergoeding is gewoon een hele dikke middelvinger naar de club die al je hele leven alles voor je doet. Ook erg arrogant van een jongetje dat net om de hoek komt kijken. Wees blij dat je dagelijks kan trainer en leren met topspelers.
+5/-10

 
2 jaar geleden
Ben je aan het trollen of meen je echt wat je hier alllemaal schrijft?
Het slaat namelijk helemaal nergens op en ik geloof er ook helemaal niks van dat je dit ook allemaal zou vinden als het over jou en jouw baan/passie gaat.
+9/-1

 
2 jaar geleden
Nee hoor, dat meen ik gewoon. Je kan ook gewoon een contract verlengen en verkocht worden. Dit is gewoon egoïstisch en erg onsympathiek naar de club waar je in feite alles aan te danken heb. Als iedere jeugdspeler die nog niet doorgebroken is dit zou doen is PSV binnen enkele jaren failliet. Verder komt het een beetje over als chantage. Erg jammer. Maar goed het is slechts mijn mening. Die jongen is vrij om te doen en laten wat hij wil, maar ik denk dat je met 22 heel blij mag zijn met een plek in de PSV selectie en Schmidt heeft vorig jaar laten zien dat iedereen bij hem aan spelen toe gaat komen. Als hij denkt zich beter te kunnen ontwikkelen bij Sparta of Utrecht moet ie lekker gaan. Jammer dat PSV er niet veel aan over houdt. Niet elke investering rendeert. Ik vind overigens niets mis met spelers verhuren om te rijpen. Dit zou hij ook gewoon met de Jong kunnen bespreken er zijn meer opties dan gewoon weglopen.
+2/-3

KatC (geschorst)
2 jaar geleden
Oke doei! Doorselecteren aub!
+6/-12

2 jaar geleden
"Als het perspectief is dat hij reserve wordt gaat hij zijn contract niet verlengen." Met die mentaliteit komen we er wel. NOT!
+7/-9

2 jaar geleden
Generatie van lik mijn vestje! ZORG ERVOOR DAT JE BASIS SPELER WORD. Niks komt aanwaaien, dakpannen as ge pech het
+6/-10

 
2 jaar geleden
Ik weet zeker dat hij er niet van uit gaat dat hij een basisplaats krijgt , maar hij moet wel kansen krijgen om zichzelf te laten zien.
+8/-2

 
2 jaar geleden
Niet mee eens! Als hij zelf al denkt niet veel aan speeltijd te komen ,nog harder je best doen, iedereen sprak ervan om hem op te stellen en nu ineens dikke doei?? Je voeten laten spreken en niks anders. Vooraf al opgeven doet ie en dat vind ik een laffe mentaliteit!
+5/-5

 
2 jaar geleden
"nog harder je best doen"

Jaja.. dus Bruma moet gewoon nog harder zijn best doen en gewoon lekker bijtekenen? En dat geldt dan ook gelijk voor alle andere spelers die niet goed genoeg zijn en dat nooit zullen worden? Gewoon wat beter je best doen?
+6/-1

2 jaar geleden
In de top wil je altijd spelen. Als je niet goed genoeg wordt gevonden door de trainer dan zou ik ook om mij heen kijken.
Kijkend naar jezelf. Als jij een functie ambieert (basisspeler) en er zijn anderen (gehaald) die jouw baas lieve op die positie heeft, zou jij jouw jaarcontract dan verlengen of kijken of je bij een ander bedrijf wel op de door jou gewenste positie kan werken?
Bij Vitesse speelde hij elke week in de basis. Bij ons heeft hij vorig seizoen een paar wedstrijden daar gestaan. Nu is ook Ramalho gehaald.
+11/-1

 
2 jaar geleden
Amen!

Maar zeiken is zoveel makkelijker dan een beetje begrip voor een speler hebben.
+12/-2

2 jaar geleden
Ik snap hem prima. Obispo is inmiddels 22 en heeft om diverse redenen nog niet de echte kans gehad om door te breken bij PSV. De vraag is of dat dit seizoen gaat gebeuren. Als Obispo de strijd om een basisplek weet te winnen van Viergever en Boscagli, dan verandert zijn perspectief en denk ik dat hij graag zal bijtekenen.

Maar als Obispo 2e of 3e keus blijft, dan moet je op een gegeven moment eieren voor je geld kiezen. Als hij 19 of 20 was, zou je nog even kunnen blijven. Nu komt hij op een leeftijd dat hij gewoon ergens 1e keus moet zijn. Als hij voor PSV op dit moment niet goed genoeg geacht wordt voor de basis, dan snap ik heel goed dat hij liever zelf kan kiezen waar hij volgend jaar heen gaat.

Het kan verkeren.. ik kan me nog een uitspraak van Aad de Mos herinneren dat hij Obispo beter vond dan Matthijs de Ligt. Helaas heeft zijn ontwikkeling, mede door de blessures uiteraard, niet dezelfde sprongen kunnen vertonen.
+6/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Diverse redenen? De reden was dat ie niet fit genoeg was,. Keer op keer op keer.. dus een beetje dankbaarheid nu je wel fit bent lijkt me niets te veel gevraagd
+3/-2

2 jaar geleden
Net alsof hij nu als basisspeler dan wel bijtekent...? Gewoon k.... Smoesje om zijn eigen zakken te vullen bij een nieuw contact.... Je zou psv dankbaar moeten zijn en als bewijs teken je bij... Gakpo, teze, vertessen, maar ook wijnaldum, en zelfs Memphis gingen hem voor. Ook bergwijn.
+8/-10

 
2 jaar geleden
Lekker genuanceerde mening waarbij je de belangen en wensen van zowel PSV als Obispo in ogenschouw neemt.
+4/-4

 
2 jaar geleden
Ik vind het ook niet leuk om te horen maar heb niet het idee dat het uit financieel oogpunt is. Wat doe jezelf als je drie keer aan je baas hebt gevraagd om hogerop te komen en telkens nemen ze iemand van buitenaf aan voor een door jouw gewenste functie. Dan moet je wel verrekte veel karakter hebben om toch op je kans te wachten. En is het dan nog wel braaf afwachten of heb je dan gewoon de ballen niet om er zelf wat aan te doen? Blijft een lastig evenwicht.
+3/-0

2 jaar geleden
Een trainer is altijd gehouden om voor de sterkste opstelling te kiezen...
+2/-0

2 jaar geleden
Een basisplaats moet je verdienen of veroveren. Je kunt geen basisplaats op voorhand afdwingen. Afscheid nemen van zo'n spelers. Je moet er zelf voor willen gaan.
+6/-1

2 jaar geleden
Vindt dit wel echt zwak van Obispo, je jeugdopleiding gevolgt bij de club, vorig jaar lekker kunnen herstellen van een knie blessure en als stank voor dank je vervolgens je contract niet willen verlengen.... Dan maar verkopen of verlengen en verhuren als meneertje Obispo dit wel wil.
+5/-0

De gebruikelijke onzin onder ieder bericht is ook weer verschenen, de tering :D

Obispo is op een leeftijd dat hij wekelijks moet spelen. Hij heeft er voor zijn ontwikkeling helemaal niets aan als hij als tweede of derde keuze op de bank of zelfs tribune gaat zitten. Dit wordt zijn vijfde seizoen op het hoogste niveau, waarbij hij een jaar op huurbasis wekelijks bij Vitesse speelde en daarin bijna wekelijks een uitstekende indruk maakte.

Nogal logisch dat hij om zich heen wil kijken als er bij PSV geen perspectief voor hem is om te kunnen spelen. Net zoals iedere andere voetballer wil hij spelen. Dat is ook precies de reden waarom hij 15 jaar geleden naar de jeugdopleiding van PSV is gekomen, om te gaan voetballen. Niet om wekelijks op de bank te gaan zitten. Dan kun je als supporter van de club beter een seizoenkaart pakken. Kun je tijdens de wedstrijd tenminste een biertje pakken in plaats van een bidon met water.
+6/-4

 
2 jaar geleden
Echt he!
Zijn misschien allemaal mensen,die het normaal vinden om niet voor je eigen belangen op te komen.
+2/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Serieus!!??? 139 jaar achter elkaar geblesseerd geweest en net wanneer die fit is en aan lijkt te haken wil ie niet verlengen! Want een ondankbaarheid zeg, echt slecht. Had verwacht dat ie meer met PSV op zou hebben gezien hij hier al jaren in de jeugd (ziektewet) zit.
+5/-3

 
Haha, wat een onzin. Hij is vorig seizoen geblesseerd geweest, al die jaren daarvoor in de A-selectie nooit klachten gehad.
+4/-4

 
2 jaar geleden
Dat klopt niet, voordat hij naar vitesse ging was hij ook al n keer zwaar geblesseerd en er lange tijd uit...
+1/-0

2 jaar geleden
Vanuit zijn perspectief gezien vind ik de gedachte juist heel normaal. Kijken of je een plek kunt afdwingen (er staat nergens dat hij de handdoek gooit), en dan bepalen of je wil blijven. Dwingt hij die plek niet af, is het voor PSV dus geen basis materiaal, en is het ook voor Obispo interessant om elders te kijken gezien zijn contract status.
+3/-0

2 jaar geleden
Volkomen logisch standpunt van die jongen. Houd de regie over je eigen toekomst. Op deze leeftijd moet hij spelen bij een club die hem de kans daarvoor geeft. Het zou mooi zijn als dat bij PSV is en hij de kans krijgt om het potentieel dat hem werd toegedicht waar te maken.

Hopelijk toont hij aan beter dan bv. Ramalho te zijn. Dat is uiteindelijk voor de uitstraling en clubkas van PSV ook beter.
+2/-0

2 jaar geleden
Interessanter vind ik dan ook de vraag,of hij goed genoeg is voor de basis?
En/of de trainer het wel aan durft met hem.
+1/-0

2 jaar geleden
Ah dus meneer wil een basisplaats? Heeft nog helemaal niets laten zien maar al praatjes voor tien. Het wordt steeds gekker.
+2/-1

2 jaar geleden
Bij Vitesse was hij basisspeler. Snap best dat hij liever speelt dan zich op de bank ontwikkelt. We zoeken allemaal naar clubliefde bij spelers die er helemaal niet meer is.
+2/-0

Gelul over dankbaarheid tonen, als het je niet bevalt dan zoek je een oplossing en dat doet Armando Obispo met alle recht, Kijk hoe dankbaar Messi is, die laat zijn matty's mooi bloeden uit dankbaarheid aan Barcelona, en nou ga ik natuurlijk horen dat dat van totaal andere orde is?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Lijkt me vrij duidelijk dat hij Ramalho niet eruit gaat spelen. En als ie Boscagli aan de linkerkant eruit wil spelen zal hij opbouwend beter dan Boscagli moeten worden, en defensief Boscagli moeten evenaren.

Oftewel, de kans op een basisplek is niet heel groot als iedereen achterin fit is. Maar er zijn altijd veel blessures en schorsingen. Als we de CL halen denk ik dat ie blijft voor de bank, en anders zal ie wel weer verhuurd worden.
+1/-0

Dat wordt dus ook weer AZ, heeft denk ik al met Pascal Jansen gesproken en gaat Albert en Zakaria achterna. Armando vraag eens aan Aboukhlal, of hij daar gelukkig is.
+1/-0

2 jaar geleden
Volgens Aad de Mos was Obispo in 2017 beter dan Matthijs de Ligt. Waar is het zo gruwelijk mis gegaan?
+1/-0

2 jaar geleden
Net alsof hij nu als basisspeler dan wel bijtekent...? Gewoon k.... Smoesje om zijn eigen zakken te vullen bij een nieuw contact.... Je zou psv dankbaar moeten zijn en als bewijs teken je bij... Gakpo, teze, vertessen, maar ook wijnaldum, en zelfs Memphis gingen hem voor. Ook bergwijn.
+1/-0

 
Fantastische vergelijking natuurlijk. Op Vertessen na waren het allemaal basisspelers toen ze een nieuw contract tekenden en in vergelijking met Obispo krijgt Vertessen volop speeltijd. Niet heel raar dat een speler twijfelt om te verlengen als hij op voorhand weet dat hij weer tweede of derde keuze is. Maar dan schijn je tegenwoordig geen mentaliteit meer te hebben :D
+1/-1



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm alchemist bakayoko bastard bergwijn bla eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage