Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Borussia Dortmund nagenoeg akkoord over transfersom Donyell Malen'

22 juli 2021 22:19 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Borussia Dortmund nagenoeg akkoord over transfersom Donyell Malen"; image source: Pro Shots

Donyell Malen lijkt dan toch de overstap naar Borussia Dortmund te gaan maken. Zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International meldt dat PSV nagenoeg akkoord is met de Duitse club over een transfersom. De spits hoeft zich al niet meer in Eindhoven te melden. Komend weekend zou Malen al medisch gekeurd kunnen worden in Dortmund nadat beide clubs elkaar mondeling grotendeels gevonden hebben.

Het Eindhovens Dagblad heeft het over een transfersom tegen de 30 miljoen euro en dat er nog onderhandeld wordt over clausules inclusief bonussen waardoor de transfersom nog hoger uit zou kunnen vallen. Bovendien is het onduidelijk of en hoeveel van de transfersom afgestaan moet worden aan Mino Raiola. De zaakwaarnemer heeft ook recht op een deel van de transfersom, maar ook deze afspraken zouden veranderd kunnen zijn.

Meer op ED.nl
Tags

dortmund malen nagenoeg gekeurd medisch mondeling raiola

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Prima deal wat mij betreft, waarbij ik wel hoop dat er een doorverkooppercentage is/wordt bedongen. Lijkt erop dat Raiola zelf wellicht water bij de wijn heeft gedaan (doet ie dat weleens?), omdat het ineens in een stroomversnelling is gekomen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Noemen ze dit op Texel een stroomversnelling? Duurt al weken en is dus nog niet definitief...hier in Brabant noem we dat als dikke stront door een trechter. Maar een mooi bedrag en inderdaad hopen op een doorverkoop percentage, maar dat zal Raiola ook wel bedongen hebben.
+2/-1

 
3 maanden geleden
:-) Het leek toch aardig vast te zitten, en nu ineens lijkt er een doorbraak te zijn, dat bedoelde ik met die stroomversnelling.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ik denk dat het maar goed is dat de geldstromen niet transparant zijn,anders zou de site hier wel eens kunnen overstromen van emotie.
+1/-0

3 maanden geleden
Benieuwd wat hier uitkomt. Die gasten staan allemaal te springen als psv ze verlengt voor veel salaris extra, maar zodra psv ze aan het contract houdt dan is het huilie huilie, dus psv mag zich komende jaren best wel wat harder en competitiever opstellen bij transfers. Kaas wordt te vaak vsn het brood gegeten door zaakwaarnemers en eisen van spelers die onder contract staan
+2/-1

 
3 maanden geleden
Het halen van Malen was een goede actie van PSV, en ik kan me voorstellen dat ze daarbij wel bepaalde afspraken moesten maken om hem naar Ehv te halen.
Maar als ze een contract hebben getekend is huilie luilie niet terecht.
+1/-0

3 maanden geleden
Zo snel mogelijk duidelijkheid voor iedereen en ook zo snel mogelijk de financiele middelen om door te kunnen schakelen. Iedere dag die het langer duurt om dit af te sluiten is er een minder voor ons om door te kunnen pakken met inkomende transfers.
+1/-0

3 maanden geleden
Het zou beter voor Malen zijn om nog 1 seizoen bij PSV te blijven. Dan kan hij doorgroeien naar top-niveau, terwijl dit nu bij Dortmund veel lastiger voor hem gaat worden. Ik vrees voor hem dat hetzelfde scenario opgaat als voor Stevie Bergwijn afgelopen seizoen bij de Spurs als hij nu vertrekt.
+1/-0

 
3 maanden geleden
1 groot verschil tussen BVB en het THFC van Mourinho: bij BVB krijgen jongere spelers wel veel speeltijd en bij het THFC van Mourinho niet.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Inderdaad een belangrijk verschil. Daarnaast vind ik Malen beter dan Bergwijn en ook meer potentie hebben. Bij Bergwijn heb ik het gevoel dat hij al aan het plafond zit en dat hij te beperkt is.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Malen en Zahavi gaat niet lekker samen.
En ze zijn te goed om op de bank te zetten.
Zahavi gaat een topseizoen draaien.
Vond hem echt sterk tegen Galatasaray.
Dus kun je Malen nu beter verkopen en er een jonge vervanger voor terug halen die er vrede mee heeft op 2de spits te spelen achter Zahavi.
+1/-0

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden (gewijzigd)
Lekker vage berichtgeving. Ondertussen lijkt er dus niets rond en naar het uiteindelijke transferbedrag kan slechts gegist worden. Sedert Toon ooit het woord transparantie heeft laten vallen, komt er werkelijk waar niks meer naar buiten bij PSV. Nou ja behalve dan dat PSV de, stelselmatig te lage, vraagprijs constant laat door sijpelen. Die €30 is überhaupt al te laag, maar ik vrees dat het eindtotaal na administratie- c.q. bemiddelingskosten dichterbij de €20M zal komen te liggen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Daarom die Raiola weren uit je huis.
Luckassen,Mo,Dumfries,Malen zitten in zijn stal.
Die worden hopelijk allemaal verkocht en dan oppassen met die man.
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Je gaat ondertussen bijna terugverlangen naar Vlado Lemic.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hoe zie je dat voor je dan? Weigeren spelers te halen als ze Raiola als zaakwaarnemer hebben? En wat doe je met spelers die pas als ze bij PSV getekend hebben naar Raiola overstappen? Op staande voet ontslaan? Dumfries en Rosario zijn allebei pas naar Raiola overgestapt toen ze bij PSV zaten, terwijl Ihattaren dat nog geen jaar geleden ook deed.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi