Transparent
Inloggen
Sluiten

Rik Elfrink: 'Normaal gesproken is Denzel Dumfries niet meer in een PSV-shirt te zien'

27 juli 2021 19:35 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Rik Elfrink: "Normaal gesproken is Denzel Dumfries niet meer in een PSV-shirt te zien"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Rik Elfrink verwacht niet dat Denzel Dumfries nog een wedstrijd in het shirt van PSV zal spelen. Dat gaf hij dinsdagavond aan bij PSV TV. "PSV, zijn management en Dumfries zelf proberen een transfer te realiseren", aldus Elfrink. "Zoals bekend is Everton in de markt voor hem, maar zij moeten wachten vanwege regels in Engeland, fairplay regels. Het is voor hen nu onmogelijk om een speler aan te trekken."

Desondanks is de verwachting dat Dumfries snel een transfer gaat maken. "Normaal gesproken is hij niet meer in een PSV-shirt te zien", zo gaf hij aan. "Als er geen zicht op is, gaan ze hem op een gegeven moment optrainen en kan hij toch nog in actie komen, maar dat verwacht ik eigenlijk niet. Ik verwacht dat hij snel een transfer gaat maken."

Zelf wil de verdediger graag vertrekken bij PSV. "Dat heeft hij in januari al gezegd, dus dat kan geen verrassing zijn", zei Elfrink daarover. "Roger Schmidt zei twee weken geleden ook al dat iedereen daar rekening mee heeft gehouden dit seizoen. Iedereen wist dat hij normaal gesproken weg zou zijn."
Tags

dumfries elfrink engeland everton fairplay optrainen roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
"Als er geen zicht op is, gaan ze hem op een gegeven moment optrainen..."

Tot die tijd zou ik dan in ieder geval zijn salaris "afschalen"...
+1/-2

 
3 maanden geleden
Uhm ja.. dat komt een transfer zeker ten goede en is juridisch ook een optie. Smart move!
+7/-0

 
2 maanden geleden
Zo bizar. PSV betaalt hem gewoon nog, en dan heb je zo'n belangrijke wedstrijden. Er is geen ruzie of iets anders, dan sta je er toch gewoon?
+1/-0

killermfc (geschorst)
3 maanden geleden
Over ruim een maand weten wij meer (indien hij blijft) of eerder natuurlijk (bij vertrek). In geval van het laatste mag ik toch hopen dat Denny PSV meer gaat opleveren dat die schamele €15M waarvan sprake is. Donny heeft per slot van rekening al beduidend minder opgeleverd dan waarop ik hoopte.
+2/-5

3 maanden geleden
Zo snel gaat het nog niet ,eens kijken waar heen en voor hoeveel ...
+1/-0

3 maanden geleden
Hij zal toch wel trainen en wedstrijdfit moeten zijn? Of gaat hij als hij niet verkocht wordt tot eind oktober nodig hebben om aan te kunnen haken?
Ben ik de enige die dit vreemd vind?
+1/-0

3 maanden geleden
Zoals Denzel hier keek, keek ik ook na de wedstrijd tegen Den Haag, maar dat terzijde. Hopen dat die transfer er snel komt, zodat we kunnen werken met de selectie die het moet doen dit seizoen.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Hahah, idd zo keek ik ook naar ADO - PSV.

Ja die is weg toch, na zo een goed EK had ik eigenlijk meer interesse verwacht. Het is nou ook niet dat die zo duur is.
+2/-0

3 maanden geleden
Ik hoop dat de juiste club voor Denzel en PSV zich snel gaat melden. Dan kan PSV verder en Denzel zelf ook bij een nieuwe club. Het liefst zie ik hem blijven want een betere speler op deze positie zie ik niet komen.
+1/-1

3 maanden geleden
Als ie niet weg is over een maand een contract verlenging en salarisverhoging geven van heb ik jou daar! Zodat ie volgend jaar na het WK voor de jackpot prijs kan vertrekken!
+1/-0

 
3 maanden geleden
Hij heeft al meerdere contractaanbiedingen naast zich neergelegd. Daarnaast is er ook voor hem gewoon een salarisplafond.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Dat, en hoe groot is de kans dat zich internationaal nog meer laat zien als afgelopen EK. Nee, nu verkopen als het ijzer heet is, voor beide partijen. Hopen alleen dat het ijzer niet te veel af aan het koelen is...
+4/-0

 
3 maanden geleden
Klopt, maar hij had ook al verwacht al weg te zijn. Psv kan hem over een maandje wel warm maken voor een nieuw contract lijkt me.
+1/-1

2 maanden geleden
En weer werkt het verkeerd om. "Als speler niet vertrekt gaan we hem op een gegeven moment wel weer optrainen." Nee, gewoon klaarstomen en mee laten doen. Als er een geïnteresseerde club zich meldt zien we wel verder.
+1/-0

2 maanden geleden
Beetje vreemde uitspraak ""Als er geen zicht op is, gaan ze hem op een gegeven moment optrainen en kan hij toch nog in actie komen". Ik mag toch hopen dat Dumfries vanaf nu volle bak mee gaat trainen om ofwel bij PSV zsm inzetbaar te zijn ofwel fit en afgetraind bij zijn nieuwe club binnen te komen, al naar gelang of er wel of geen transfer in zit. Ze zullen hem toch niet nog drie weken lekker relaxed vakantie laten vieren om dan pas te gaan kijken of er nog interesse is of dat hij toch alsnog bij ons blijft...
+3/-0

2 maanden geleden
Ik vind het wel verrassend dat alleen Everton concreet is voor hem (en zij mogen geen nieuwe spelers kopen). Waar zijn de andere Europese clubs? Zitten die allemaal te slapen?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Vind ik ook heel verrassend. Als je als scout van een Europese (sub)topclub op zoek bent naar een rechtsback en je hebt ook maar één wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK gezien, dan schrijf je die naam toch al op je lijstje? Lengte, snelheid, fysiek sterk, enorm uithoudingsvermogen, juiste mentaliteit. Dat is toch wat je zoekt in het moderne voetbal?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik weet niet of dat zo is. Als een club interesse toont hoeft dat toch niet direct de media ingeslingerd worden?
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi